Da li vas privlachi rizik?

e, bas nesto razmisljam... mislim da nema granice... u stvari, kako ko zasluzuje... ponekad skroz... nekad samo okrenem glavu... a i treba znati valjda sta se ocekuje... mislim... raditi nesto da bi se vratilo ne valja nikako... uvek se oseti neko uskracen... rizik? pare? neeee, nebitno.... rizik? dete neko? da, sigurno... dama... uvek... sta je to rizik? valjda je individualno... bandzi? nije mi bilo... voznja avionom? jeste uvek... verovatno ste raspravljali o tome... vec... nisam citao... ma bzvz...

VisionOfDisorder:
ma radije bih lipsao nego se otvorio nekome i dozvolio mu da udje..

ehh
mislim da je rech ponos pogresan termin za to sto pokusavash da kazesh... rizikujemo ono sto moze da se izgubi... znachi, trajno ili na duze staze... ponos je nesto sto mozemo da pogazimo u datom momentu, situaciji i sl. ne verujem da ga "gubimo"... koliko kapiram tvoju recenicu ti mislish na rizik povredjivanja i zato se ne otvarash, a to ima vishe veze sa strahom nego samim ponosom...

ponos moze da se izgubi... tako je mene majka uvek zvala "moj ponos"... a posle me je jednom izgubila u zooloskom vrtu... u stvari, ja sam se zadrzao kod kaveza sa zirafom... hranio sam je sa liscem... i posle kad me nasla, prvo me izbila, pa mi kupila sladoled... i rekla je: "nece tvoja majka vise nikad da izgubi svoj ponos...." a, sad nesto razmisljam, vidis, ponos moze i da se izbije... a nema veze... ionako me bila k'o magarca... nikad joj nisam zamerio... voli me jos uvek moja majka... daje mi da jedem...

batka_mija:
ponos moze da se izgubi... tako je mene majka uvek zvala "moj ponos"... a posle me je jednom izgubila u zooloskom vrtu... u stvari, ja sam se zadrzao kod kaveza sa zirafom... hranio sam je sa liscem... i posle kad me nasla, prvo me izbila, pa mi kupila sladoled... i rekla je: "nece tvoja majka vise nikad da izgubi svoj ponos...." a, sad nesto razmisljam, vidis, ponos moze i da se izbije... a nema veze... ionako me bila k'o magarca... nikad joj nisam zamerio... voli me jos uvek moja majka... daje mi da jedem...
moze da se izgubi, vrati, nestane... ali, ne slazem se da se popustanje ili bilo koji drugi vid ostajanja bez njega moze nazvati rizikom... da malo kopiram tvoj stil pisanja, moze, u slucajevima kad neko drugi zloupotrebljava isto... ali, opet, sta u stvari rizikujemo tada? da budemo povredjeni, eto... :p

dobro, dobro... hranio sam je sa rukama.... mislim... iskustvo tu pomaze... a jel vam se desilo da ponekad da tek kad se zavrsi rizik, shvatite koliko je rizicno bilo to sto ste se upustili u rizik? jednom se mora otici... mislim da postoje stvari koje su vredne rizika... ali, to je opet totalno nelogicno meni... nema veze... hteo sam da kazem... kaze ona meni, na primer... ja cu umreti da bi tebi bilo bolje... a ja se nesto mislim... pa se dosetim... bolje ti zivi da bi meni bilo bolje... tako je i vontigo rizikovao u izraelu... ali, neka... nisam mu zamerio... ipak je sve ovo samo igra...

batka_mija:
dobro, dobro... hranio sam je sa rukama.... mislim... iskustvo tu pomaze... a jel vam se desilo da ponekad da tek kad se zavrsi rizik, shvatite koliko je rizicno bilo to sto ste se upustili u rizik? jednom se mora otici... mislim da postoje stvari koje su vredne rizika... ali, to je opet totalno nelogicno meni... nema veze... hteo sam da kazem... kaze ona meni, na primer... ja cu umreti da bi tebi bilo bolje... a ja se nesto mislim... pa se dosetim... bolje ti zivi da bi meni bilo bolje... tako je i vontigo rizikovao u izraelu... ali, neka... nisam mu zamerio... ipak je sve ovo samo igra...
da, vishe puta... ... ...
... i jeste igra... igra rechi... igra misli...

ponja54:
JAAAAAAAAAAAAKO...
Proshle godine sam sa 4m visine skocio u kanalic dubine 70cm, sto se naravno zavrshilo sa 38 shavova na stomaku...
Nije to jedini put kada sam rizikovao zivot, ima jos, ali da vas ne gnjavim...
:)
pa ti brate onda neznash da skachesh !!! Ja sam lichno video choveka koji je sa 9m visine skocio na glavu u vodu duboku 120 cm........... I zamisli nisto mu se nije desilo !!!! :)

Back