da li vas privlace...

Estetska hirurgija je nesto sto podrzavam!
Ni jednu zenu koja nije zadovoljna sobom, a to joj stvara komplekse ili neke drugacije probleme , necu osuditi!
Ako ce to uciniti da se ona osjeca dobro u svojoj kozi, onda samo naprijed!
Samo, treba znati granice, ne pretjerivati!

Kompleksi se ne lece estetskom hirurgijom (osim ako nesto strasno nije u pitanju), to je danas jedan ogroman biznis izmisljen da se uzmu pare i kao i obicno igra se na kartu najpodliju mogucu. Upalis tv- bombarduju, otvoris zenski casopis- ispade da je to najnormalnija stvar, a ici pod noz nije normalna stvar, osim ako debelo nisi bolestan.

Estetska hirurgija je nesto sto podrzavam!
Ni jednu zenu koja nije zadovoljna sobom, a to joj stvara komplekse ili neke drugacije probleme , necu osuditi!
Ako ce to uciniti da se ona osjeca dobro u svojoj kozi, onda samo naprijed!
Samo, treba znati granice, ne pretjerivati!
kompleksi se lece iz korena,tamo gde nastaju - tj u glavi.
osobi koja pati od kompleksa zbog svog izgleda uvek ce faliti jedna operacija vise da bi postigla bas ono sto hoce.
ima naravno ekstremnih slucajeva,gde je neki deo tela vidno deformisan i to mi je jasno - prosto ne zelis da budes zapazen na taj nacin - a neko budzenje iz obesti mi je malo hc.a nekima bi najvise pomogo psihijatar naravno.

osobi koja pati od kompleksa zbog svog izgleda uvek ce faliti jedna operacija vise da bi postigla bas ono sto hoce.
ima naravno ekstremnih slucajeva,gde je neki deo tela vidno deformisan i to mi je jasno - prosto ne zelis da budes zapazen na taj nacin - a neko budzenje iz obesti mi je malo hc.a nekima bi najvise pomogo psihijatar naravno.
....aaa zbog posla....
...uložiš pet a dobiješ deset...
...na to nisi mislila..

Postoje neke stvari, kao zecija usna(mislim da se tako zove), koje izdvajaju osobu od okoline, i stvaraju neprijatnosti.........za takve stvari je dobro sto postoji estetska hirurgija, kao i za slicne probleme!
Da li se zove Ksenija Mijatovic, ona pjevacica? bila je jako ruzna, bas ruzan nos imala, ni malo nije pristajao njenom licu i kada je operisala djevojka super izgledala.............samo, pomamila se posle pa izoperisavala pola lica, ni na sta ne lici sada:roll:

ja se cak ni ne farbam..jao sad se setih fenomena vestacke sminke i jedne koleginice koja je jadna imala istu na sebi...licicla je na strasilo,ali stvarno...usta su joj bila modro ljubicasta kao da je neko pretukao,vestacki mladez a la snezana babic i oci uokvirene onom crnom olovkom...

ja se cak ni ne farbam..jao sad se setih fenomena vestacke sminke i jedne koleginice koja je jadna imala istu na sebi...licicla je na strasilo,ali stvarno...usta su joj bila modro ljubicasta kao da je neko pretukao,vestacki mladez a la snezana babic i oci uokvirene onom crnom olovkom...
:lol: :lol: ovo mi je utisak nedelje no2
ja mislila da vestacke mladeze stavljaju samo u filmovima :lol:

Овакве теме могу да поставе само мушкарци који немају искуства с женама које имају уграђене силиконе или које су радиле естетске операције (ово друго не могу ни да провале ако их нису познавали пре операције).
Битно је да је жена срећна и задовољна, а како је дошла до тога је небитно...

Back