Zavisi u kojoj meri priča o tome. Ne bi mi, možda smetalo da mi to spomene 1-2, ali ako bi stalno pričao o tome rekla bih mu samo: Zbogom, idi kod one koja ti više odgovara od mene!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi u kojoj meri priča o tome. Ne bi mi, možda smetalo da mi to spomene 1-2, ali ako bi stalno pričao o tome rekla bih mu samo: Zbogom, idi kod one koja ti više odgovara od mene!
Pimpek: je li to ono isto ko *****, samo manje?
Ne smeta mi, lozi me...Da li vam smeta ako vas partner/ka prica o svojim bivsim seksualnim iskustvima, i da li to ima uticaja na formiranje vaseg misljenja o voljenoj osobi
10 poruka ukucala od 2004-e?Zavisi u kojoj meri priča o tome. Ne bi mi, možda smetalo da mi to spomene 1-2, ali ako bi stalno pričao o tome rekla bih mu samo: Zbogom, idi kod one koja ti više odgovara od mene!

Da li vam smeta ako vas partner/ka prica o svojim bivsim seksualnim iskustvima, i da li to ima uticaja na formiranje vaseg misljenja o voljenoj osobi
ne,a zasto bi?meni je cura rekla : Moj bivsi ima veci pimpek od tvog.

:shock:uuuu to je bas neka lujka dragi....a ne to ne bih rekla ni u ludilu ne volim da kompleksiram svog muskarca..
uglavnom kad na tvoje samopouzdanje to ne utice ti si very selfconfidence man..![]()
ne,a zasto bi?meni je cura rekla : Moj bivsi ima veci pimpek od tvog..Onda ja njoj ispricam kako se krese moja bivsa...ali sve to ne utice i ne treba da utice na ljubav i sex
sta je tu sramotno pricati o sexualnim iskustvima sa bivsim...???..zivi smo ljudi i ne valja se stideti sebe...i volim da slusam kako se tucala sa bivsim momcima,a i ja joj pricam kako sam tucao bivse cure...i sta je tu tako strasno...onda tu malo i inat proradi pa se trudimo vise i kvalitetnije vodimo ljubav i sex...
mada koliko vidim,nema ovde bas tolerantnih forumasa oba pola koji bi podneli istinu o svojim partnerima i njihovim bivsim vezama
)))mada ipak tvrdim da ako mi riba kaze da joj bivsi ima vec, da je bolji od mene u krevetu i da je sa njim uzivala vise .... pa ja sam siguran da ce se ona njemu vratiti ili da se jos uvek vidja sa njim i tu me niko ne moze razuveriti jer je to NOTORNA cinjenica e,to..jos me vise nalozi...![]()
Ja sam balkanac .....
Pazi da moja zena ili devojka meni prica kako se kresala sa nekim bivsim tamo ne da bi mi smetalo nego uopste ne zelim da cujem i da znam te informacije... Ma ne zelim da cujem ni da sam bolji, ni da mi je veci ama nista ne zelim da cujem. Jednostasvno to je bilo pa proslo i zasto bi ja sad to trebao da znam ??? A ja njoj da pricam ???? to pa tek nema nista...jedine informacije koje su potrebne po menu su sa kim je bila i ako kaze sa koliko njih cisto informativno a ako nece ne mora ni to jer mi apsolutno te informacije nista ne znace.....e sad da je to nesto za jedno vece ili svalerka ili nesto trece onda me iskreno zabole gore pomenuti da li ce mi pricati nesto ili nece.
ali kazem da sam prosti balkanac tako da i nisam verodostojan)))mada ipak tvrdim da ako mi riba kaze da joj bivsi ima vec, da je bolji od mene u krevetu i da je sa njim uzivala vise .... pa ja sam siguran da ce se ona njemu vratiti ili da se jos uvek vidja sa njim i tu me niko ne moze razuveriti jer je to NOTORNA cinjenica
![]()
Pazi kad sam se i ja ovome najvise smijala...Ma najvaznije je da si ti liberalan...

Pazi kad sam se i ja ovome najvise smijala...![]()

Pazi kad sam se i ja ovome najvise smijala...![]()
))