Da li vam smeta

Ne volim da se mnogo priča oko prošlih veza a naročito ako se krene sa detaljisanjem.
Svako ima prošlost koja ga čini upravo osobom kakva je sada. A za upoznavanje neke osobe mi je sasvim dovoljna i sadašnjost.

ne,a zasto bi?meni je cura rekla : Moj bivsi ima veci pimpek od tvog..Onda ja njoj ispricam kako se krese moja bivsa...ali sve to ne utice i ne treba da utice na ljubav i sex
sta je tu sramotno pricati o sexualnim iskustvima sa bivsim...???..zivi smo ljudi i ne valja se stideti sebe...i volim da slusam kako se tucala sa bivsim momcima,a i ja joj pricam kako sam tucao bivse cure...i sta je tu tako strasno...onda tu malo i inat proradi pa se trudimo vise i kvalitetnije vodimo ljubav i sex...
mada koliko vidim,nema ovde bas tolerantnih forumasa oba pola koji bi podneli istinu o svojim partnerima i njihovim bivsim vezama

Ja sam balkanac .....
Pazi da moja zena ili devojka meni prica kako se kresala sa nekim bivsim tamo ne da bi mi smetalo nego uopste ne zelim da cujem i da znam te informacije... Ma ne zelim da cujem ni da sam bolji, ni da mi je veci ama nista ne zelim da cujem. Jednostasvno to je bilo pa proslo i zasto bi ja sad to trebao da znam ??? A ja njoj da pricam ???? to pa tek nema nista...jedine informacije koje su potrebne po menu su sa kim je bila i ako kaze sa koliko njih cisto informativno a ako nece ne mora ni to jer mi apsolutno te informacije nista ne znace.....e sad da je to nesto za jedno vece ili svalerka ili nesto trece onda me iskreno zabole gore pomenuti da li ce mi pricati nesto ili nece.
ali kazem da sam prosti balkanac tako da i nisam verodostojan :))))mada ipak tvrdim da ako mi riba kaze da joj bivsi ima vec, da je bolji od mene u krevetu i da je sa njim uzivala vise .... pa ja sam siguran da ce se ona njemu vratiti ili da se jos uvek vidja sa njim i tu me niko ne moze razuveriti jer je to NOTORNA cinjenica ;)

e,to..jos me vise nalozi...:):):)

ma draganicu prvo zdravo a onda bre kakve su to gluposti nalozi te sta bre pricas kako moze da te nalozi tako nesto a volis je na pr Pa mora biti malo ljubomore
Ok da postoji iskrenost pa da se porazgovara da ne bi bilo iznenadjenja znas bila sam sa fudbalerom a ono hups cela liga ili vec nije ni bitno ali da to lozi pa ja ne znam verovatno sam matora Da sigurno je to

Ja sam balkanac .....
Pazi da moja zena ili devojka meni prica kako se kresala sa nekim bivsim tamo ne da bi mi smetalo nego uopste ne zelim da cujem i da znam te informacije... Ma ne zelim da cujem ni da sam bolji, ni da mi je veci ama nista ne zelim da cujem. Jednostasvno to je bilo pa proslo i zasto bi ja sad to trebao da znam ??? A ja njoj da pricam ???? to pa tek nema nista...jedine informacije koje su potrebne po menu su sa kim je bila i ako kaze sa koliko njih cisto informativno a ako nece ne mora ni to jer mi apsolutno te informacije nista ne znace.....e sad da je to nesto za jedno vece ili svalerka ili nesto trece onda me iskreno zabole gore pomenuti da li ce mi pricati nesto ili nece.
ali kazem da sam prosti balkanac tako da i nisam verodostojan :))))mada ipak tvrdim da ako mi riba kaze da joj bivsi ima vec, da je bolji od mene u krevetu i da je sa njim uzivala vise .... pa ja sam siguran da ce se ona njemu vratiti ili da se jos uvek vidja sa njim i tu me niko ne moze razuveriti jer je to NOTORNA cinjenica ;)

Ma najvaznije je da si ti liberalan...

Back