DA LI VAM SE CINI DA JE FORUM POCEO MALO DA SMARA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anonymous:
Kako MI to brzo zaboravljamo prozivke,a? :lol: :lol: :lol:
Blizina cini svoje,pa tako i ti naprasno zaboravi na prepucavanja tvoja ovde sa moderatorima.Narocito sa jednim/om :lol: :lol: :lol:

BIJo ti meni ziv jos 100-tinu ljeta :lol: :lol: :lol:
Kako je dobro
vidjeti te opet
slomiti ruke
i oba ramena
i kao nekad
shtanglu u glavu
za ona dobra, dobra, dobra stara vremena. :lol:
"E ova mi valja a?"
Akcenat je na rijeci konkretno. Mislite o tome.
Aj ziviJo! :twisted:

Mars Blackmon:
Anonymous:
Kako MI to brzo zaboravljamo prozivke,a? :lol: :lol: :lol:
Blizina cini svoje,pa tako i ti naprasno zaboravi na prepucavanja tvoja ovde sa moderatorima.Narocito sa jednim/om :lol: :lol: :lol:

BIJo ti meni ziv jos 100-tinu ljeta :lol: :lol: :lol:
Kako je dobro
vidjeti te opet
slomiti ruke
i oba ramena
i kao nekad
shtanglu u glavu
za ona dobra, dobra, dobra stara vremena. :lol:
"E ova mi valja a?"
Akcenat je na rijeci konkretno. Mislite o tome.
Aj ziviJo! :twisted:

Ma bas je dobro
VidJEti te opJEt
iscupt ti glavu
i onako ruznu,
kao nekad
poljubices travu
zar ostavices nju
Tako tuznu...

Akcenat na travu :lol: :lol: :lol:

I reko sam ti,pasi nezagadjenu,ekolosku,ti...cccccccc....zabiJO se pored auto puta.Nemoj to,ne valja ti ta... :wink:

"Neces se ti 'leba najesti od pevanja." :lol:
Za jedan "kompakt CD" stihoklepca nekog obavezno angazuj. Ako imas ambicije u tom pogledu...
A ni od pisanja...Kakav je ovo Novogovor, kakve su ovo stilske figure? :lol:
Ni pretjerana intimizacija sa mnom nece ti puno pomoci. :twisted:
Ne volim da crtam. Moracu. Kad kritikujes moderatora, to mora biti nesto konkretno. To je ta rijec. Kad si se vec uclanio i progutao gorku pilulu - "urednik ima pravo u svakom trenutku..."
Oni su zli, ruzni, debeli...obicna su naklapanja. Dosljedno pricas svoju pricu. Ti se, ocito, sjecas "prepucavanja" nasih. Procitas li to pazljivo, vidjeces da se kritika odnosila na konkretne slucajeve. Nije bilo "pomagajte ljudi, sto se niko ne buni..." Na jednoj jedinoj temi. Sam. Obracas se nekome - konkretno! Da on(a) to procita i eventualno prihvati sugestiju...Ne obracas se sirokim narodnim masama.
Novokomponovani kriticari svaki dan otvaraju topic. Kome, cemu? Mozes li napraviti distinkciju izmedju onoga i ovoga?
I ne budi Anonimus u zivotu... :wink:

Mars Blackmon:
Jos jedan "originalan" topic. Nikad vidjen...
Zasto forum smara?
Iz razloga sto ima ljudi koji na sve moguce teme odgovaraju, a padeza ne mogu da potrefe nikako... BiJo, vidiJo, uradiJo je on nesto...Onda to obnaroduje...Tragedija jedne mladosti...
Otvorim Svastaru i LjiS, vidim ta imena i lagano zatvorim jer nemam nikakvu zelju da citam te postove. Likovi imaju po hiljadu komentara ispod imena...Kakva je tu krivica moderatora? Nikakva!
Revolucionari su, opet, prica za sebe. Kritika im se svodi na igranje rijecima. Rastamanak i Incognjida.
Eto vi ste se prvi sjetili...Niko nikad nije kritikovao urednike prije vase pojave... Pod zastavu tvoju cu da dodjem da pljujem. E garant! Da ga pitas sta im konkretno zamjeras, tesko da bi znao reci...
Oni koji imaju sta da napisu, postali su cinici - u komentarima. Jasno im je sve. Ili ih jednostavno nema...
S kim ti da pricas? S ovim sto biJo i vidiJo sve u zivotu. Ma bjezi...

riba je bas lepo primetila...........a ti si ga uboo do bola.......da si izaso iz kluba knjizevnika ne bi nasrao ovolike gluposti.......tuga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back