Mala roze Maca
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
redovno dodjem ovde da procitam poruke i svaki dan su nezanimljivije i nezanimljivije.pitanja se manje vise ponavljaju.
Sta vi mislite o tome?
Sta vi mislite o tome?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ma kakvi,inače da li krevet škripi?Mala roze Maca:redovno dodjem ovde da procitam poruke i svaki dan su nezanimljivije i nezanimljivije.pitanja se manje vise ponavljaju.
Sta vi mislite o tome?
uh,kako je hladno,ali stvarnoTya:Smorili ste temu, stvarno..
Eto i mene, izdrzace valjda...Tya:Nemoj nikom da kazes! Vidimo kako to izgleda biti sam!
Sto od mene...ne opterecujem ga valjda ja?Tya:Od tebe zavisi!
Hihi.. dvosmisleno.Jandrla:Eto i mene, izdrzace valjda...Tya:Nemoj nikom da kazes! Vidimo kako to izgleda biti sam!
Taman spremio pero i poceo da pisem kad ono invalid sesija... Opet mu je zlo..i naopako :wink:Tya:Hihi.. dvosmisleno.Jandrla:Eto i mene, izdrzace valjda...Tya:Nemoj nikom da kazes! Vidimo kako to izgleda biti sam!
Mars Blackmon:Jos jedan "originalan" topic. Nikad vidjen...
Eto vi ste se prvi sjetili...Niko nikad nije kritikovao urednike prije vase pojave...
Kako MI to brzo zaboravljamo prozivke,a?![]()
![]()
![]()
Blizina cini svoje,pa tako i ti naprasno zaboravi na prepucavanja tvoja ovde sa moderatorima.Narocito sa jednim/om![]()
![]()
![]()
BIJo ti meni ziv jos 100-tinu ljeta![]()
![]()
![]()