Da li vam je u seksu vazno da zadovoljite partnera ?

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i generalizujes - "ona se sa mnom i mojim ortacima ne ponasa tako i tako, znaci ne ponasa se ni sa kim tako", kao sto se i ti ne bi pokazao mozda s nekom cicom. da je bas sve u "napaljenoj drolji" ne bi menjao prvu na koju si naisao.
ok duhovito je kad nije korektno uglavnom :think:
pa u stvari nije nista, tj valjda neki su ovakvi neki onakvi, neki idu tako turbo ne staju, to su razlike samo

Poslednja izmena:
Veoma.

Vidite, muškarcima je to prevashodno zadovoljstvo,
a ženama potreba.
kako reče Goran Bregović:
"I heban loše je, al' nedoheban bedno"

Razmislite, koliko žena poznajete
koje, iz bilo kog razloga nemaju redovan seks ?
(Redovan - relativno, nekoj dosta par puta nedeljno
nekoj treba svaki dan).
I. koliko od njih nije nervozno i uznemireno?

Samo otvoren i iskren razgovor
može rešiti svaki problem.

Mozda malo glupa tema ali bas me interesuju i zenska i muska misljenja o njoj. Malopre pricam sa drugom nesto na ovu temu, ja mu kazem volim kad i ona i ja budemo obostrano zadovoljni a on mi kaze da ga bas briga da mu je vazno da sto pre odradi posao i kaze mi da vecina zena samo odglume orgazam da bi zadovoljile svog partnera i da bi on mislio da je dobro odradio posao. E sad mene zanima da li je to istina i da li je vama vazno da oboje budete zadovoljni tokom i nakon seksa..

kao prvo, drug ti je kreten:lol:

kao drugo, da, meni je vazno da je on zadovoljen, a jos vise da sam ja. i srecom, imala sam iskustva samo sa ovima kojima je bitno da sam zadovoljna

Mozda malo glupa tema ali bas me interesuju i zenska i muska misljenja o njoj. Malopre pricam sa drugom nesto na ovu temu, ja mu kazem volim kad i ona i ja budemo obostrano zadovoljni a on mi kaze da ga bas briga da mu je vazno da sto pre odradi posao i kaze mi da vecina zena samo odglume orgazam da bi zadovoljile svog partnera i da bi on mislio da je dobro odradio posao. E sad mene zanima da li je to istina i da li je vama vazno da oboje budete zadovoljni tokom i nakon seksa..

Nije sex za zene isto sto i za muskarce, zene vole sex isto koliko i muskarci koka kolu, lepo je ali nije nesto bez cega se ne moze,
muskarci postoje za sex, 99% umnog kapacitet im je angazovano na kalkulacije kako doci do sexa, i oni bi sad da i zenski svet ludi tako za sexom
no zene znaju tu musku prirodu i iskoristavaju je kako znaju i umeju, pa ako treba glumice glasni orgazam koji ce razbuditi sve komsije unaokolo ...

Nije sex za zene isto sto i za muskarce, zene vole sex isto koliko i muskarci koka kolu, lepo je ali nije nesto bez cega se ne moze,
muskarci postoje za sex, 99% umnog kapacitet im je angazovano na kalkulacije kako doci do sexa, i oni bi sad da i zenski svet ludi tako za sexom
no zene znaju tu musku prirodu i iskoristavaju je kako znaju i umeju, pa ako treba glumice glasni orgazam koji ce razbuditi sve komsije unaokolo ...

Kako bre nesto bez cega se moze?!!?!:eek:

Možeš li biti zadovoljna, a da nisi zadovoljena?

e mogu, vidis......
zanimljivo je to...
meni moj orgazam nije parametar dobrog seksa, prosto jer nemam problem sa svrsavanjem. tako da i ako nema mog orgazma mogu da kazem da je seks dobar i obrnuto.

ps. kapiram da zene koje tesko i retko orgazmiraju, kad dobiju orgazam dizu taj seks u nebesa

- - - - - - - - - -

omg:lol:

- - - - - - - - - -

vazno mi je da svrsi = zadovoljena

greska

e mogu, vidis......
zanimljivo je to...
meni moj orgazam nije parametar dobrog seksa, prosto jer nemam problem sa svrsavanjem. tako da i ako nema mog orgazma mogu da kazem da je seks dobar i obrnuto.

ps. kapiram da zene koje tesko i retko orgazmiraju, kad dobiju orgazam dizu taj seks u nebesa

:ok:
brao ti ga, ti seksualno osvescena zeno!
rado cu svoj barjak staviti u tvoju sluzbu :mrgreen:

Pa znas kako,tema i jeste i nije glupa.Evo,recimo,sve je u ocima posmatraca,nekog bas ovo zanima a neko ce reci da je glupa i bez veze.Nisam pametan:think:
Najbolje bi bilo da uradimo anketu da li je glupa ili ne,ali opet..mozda se bas tad pojave dusebriznici koji ce anketirati da je glupa,a oni kojima se tema svidja mozda jednostavno nisu trenutno tu.Jer ljudi jednostavno idu na odmore,spajaju vikend,a mozda nas zanima bas njihovo misljenje.Ja nisam nigde isao za vikend,i celog jutra sam neodlucan:da li je glupa tema ili ne.Po mojoj proceni je 49:51 da je glupa tema,ali kako vreme prolazi sve vise mislim da sam prenaglio sa onih 51 %
Ghelyon.gif

Sex je sex, a vodjenje ljubavi je druga stvar.
Naravno da se svodi na isto, na onaj krajni slatki uzitak.
Al nekad imamo sex tek onako, da sta....(hm da ne kazem)...a kad vodimo ljubav to je igra oba partnera koji znaju uzivati jedno u drugome i pruziti zadovoljstvo jedno drugome, i u toj igri nisi vazan sam sebi, vise ti je vazan partner, i sto se ti vise trudis oko njega on zeli jos vise da ti uzvrati

Back