- Poruka
- 28
Da se zaboravi istorija da se zaboravi ljudi i deca koji su stradali u 99 god.
Da se zaboravi istorija
Da se zaboravi istorija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se zaboravi istorija da se zaboravi ljudi i deca koji su stradali u 99 god.
Da se zaboravi istorija
Zašto Srbi ne mogu oprostiti zapadnjacima bombardovanje 1999. godine a mogu ruskim varvarima oprostiti i zaboraviti silovanja po Srbiji 1944/1945?Da se zaboravi istorija da se zaboravi ljudi i deca koji su stradali u 99 god.
Da se zaboravi istorija
Bez uvrede, pišeš koještarijeZašto Srbi ne mogu oprostiti zapadnjacima bombardovanje 1999. godine a mogu ruskim varvarima oprostiti i zaboraviti silovanja po Srbiji 1944/1945?
http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_during_the_liberation_of_Serbia
Kaže potomak crvenih zločinacaBez uvrede, pišeš koještarije
Nato je terirosticka organizacija, i ni jedan odbrambeni rat nisu vodili, vec samo osvjajacke. Nakon pada SSSR posotanje Nato pakta je nepotrebno. Milosevic nema veze sa njihom ratnim zlocinima ovde. Jes da im nije isao uz dlaku, oni to ne vole, al ja niti imam Stokholmski sindrom, niti mi je obraz ko djon, Srbija nema sta da trezi sa nekim ko joj je prijatelj preko sankcija, ucena, prisile.Treba.
Jer je EU/NATO dominantan geopolitički blok na kontinentu na kome se nalazimo, sa tim državama imamo gotovo svu ekonomsku aktivnost i tamo nam se nalazi kompletna dijaspora.
Što se tiče sukoba koje je Milošević imao sa njima, ne vidim što bi mi to nasleđivali. Nisam njegov fan, niti živim u prošlosti.
Nato je terirosticka organizacija, i ni jedan odbrambeni rat nisu vodili, vec samo osvjajacke.
Nakon pada SSSR posotanje Nato pakta je nepotrebno.
Milosevic nema veze sa njihom ratnim zlocinima ovde. Jes da im nije isao uz dlaku, oni to ne vole, al ja niti imam Stokholmski sindrom, niti mi je obraz ko djon, Srbija nema sta da trezi sa nekim ko joj ne prijatelj preko sankcija, ucena, prisile.
I sa nekim ko je ubijao decu i cepao drzavu.
Al kao sto vidimo sve vise izlazi na videlo koliko je Evropa na klimavim nogama. Srbija dok god moze treba da bude neutralna.
Sa tom razlikom sto nam je zapad otvoreno neprijatelj, bez ikakvog skrivanja, a sto nam Rusi nude otvoren i transparentan vid saradnje, Rusija je velika zemlja, i mi ne mozemo da proizvedemo koliko oni mogu da uvezu, isto tako nam nude povoljne energente. Al, naravno, problem je zapad, koji se isprecio izmedju.Nisam ni za EU/NATO niti za Rusiju, po meni trebali bi da smanjimo uticaj tih država/organizacija na nas i da krenemo da stvaramo modernu i funkcionalnu pravnu državu. Za ove smo banana država i bili sa njima u savezu ili ne tretiraće nas kao koloniju
zato je Vučić normalanSa tom razlikom sto nam je zapad otvoreno neprijatelj, bez ikakvog skrivanja, a sto nam Rusi nude otvoren i transparentan vid saradnje, Rusija je velika zemlja, i mi ne mozemo da proizvedemo koliko oni mogu da uvezu, isto tako nam nude povoljne energente. Al, naravno, problem je zapad, koji se isprecio izmedju.
A sto se EU tice, osim Fica i Orbana, niko od tih klovnova nije normalan, to su jednostavno ili ludi ljudi, ili rade po necijem nalogu sta im se kaze, sto nije nemoguce, za toliki stepen ludosti Brisela, nema drugog objašnjenja.

Ma sram te bilo.Ne, NATO je obrambena organizacija. Osvajačke ratove vodi Amerika, ako na to misliš. Nije to isto. Države ne idu u NATO da bi osvajale nego da bi imale kolektivnu odbranu.
Nato Država koje su učestvovale u napadu na Srbiju
U uništavanju Iraka , samo Francuska, Belgija, Grčka i Nemačka odbile da učestvuju -znači još više Nato država bile u zločinu nego protiv nas.
Sa nekim stvarima se slazem, sa dve ne,Ne, NATO je obrambena organizacija. Osvajačke ratove vodi Amerika, ako na to misliš. Nije to isto. Države ne idu u NATO da bi osvajale nego da bi imale kolektivnu odbranu.
Potrebno je. Jer kad imaš veliki broj malih država (od čega se sastoji Evropa), onda moraš da formiraš kolektiv, inače dođu i odvedu "jednog po jednog".
Uvek je grupa jača. Evo vidi prosteste. Kad studenti svi izađu na ulicu, niko ih ne dira. Kako se povuku, tako režim "gepekuje" jednog po jednog i odvozi u policijsku stanicu na "prevaspitavanje". Isto tako, da nema NATO-a, agresivna Rusija bi "prevaspitavala" svaku državu u svojoj okolini iako je jasno ko dan, da sve pokušavaju da se odlepe od njih. NATO im je jedina zaštita.
Mi jesmo vodili losu politiku, al nista nije slucajno, raspad Sovjetskog saveza, pa Cehoslovacka, pa Juga. Sve su to tvoji zapadnjaci podlo podvalili.Kao što ti rekoh, problem sa raspadom SFRJ i ratovima je isključivo u Srbiji. Mi smo ti koji smo gledali ka istoku dok ostatak Evrope ka zapadu. Mantra kako su nam drugi krivi je samo izgovor za naivne. Prosto smo probali da pišamo uz vetar i, gle čuda, ostali popišani, i sada kukamo.
Gde njega sad iskopazato je Vučić normalan![]()
Cujes ti sebe? Cepaju ti drzavu, prekini vojnu akciju... Pa nisu li oni ti koji ne daju drugima da se cepaju... padne Krajina nikom nista, dupli standardi... daj molim te price za malu decu. Aj nek oni prekinu akciju ako Teksas pokusa da se odvoji. A ima i ona prica, kako je UCK bila na njihovoj listo terorostickih organizacija.Ne spinuj. Miloševiću je lepo rečeno da prekine vojnu akciju, i to više puta. Ignosao je i svojevoljno je izabrao da uđe u konflikt sa zapadom. To što si ti njegov fan pa taj njegov lični konflikt preslikavaš na celu Srbiju je težak spin i manipulacija činjenicama.
A to si gledao na CNN prepostavljam. I talibani su u Avganistanu, ne Iraku.Irak me ne zanima, ovde se govori o Srbiji. Za njih znam samo da su posle polačenja amera odatle, došli talibani i počeli da kamenuju žene. Pa ti sad proceni šta im je bilo bolje.