- Poruka
- 83.992
Sto bi reko Novak na ovaj bromance.. aj tink det dis iz a bigining of a bjutifl frendšip.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nećemo se prozivamo. Svako u svoj ćošak!U kom si ti cosku? Ja sam spajzu pored dzema od kajsija.A-a...nećemo se prozivamo. Svako u svoj ćošak!

Dobro je reko.. peče pitu cveća već sam se uplašio i počeo da oblačim skafander.Pečem pitu![]()
Pusti pitu i idi glasaj na Književnosti, ej koliko ovde smaram ljude i niko da ode da glasa. : (Pečem pitu![]()
Ne spamuj.Pusti pitu i idi glasaj na Književnosti, ej koliko ovde smaram ljude i niko da ode da glasa. : (
Šta fali.Ne spamuj.
Da.Ne spamuj.
Vampirica me sabotira.Da.
A mi ostali, sve u pravcu teme..
Ne daj se Badri.Vampirica me sabotira.
Ne ljuti se ona na Vampirica.Ne daj se Badri.
A sabotira, jel svi mešate.
Nije Vampirica, nego Leptirica...
Krv ce da vam pije na slamčicu...Ne ljuti se ona na Vampirica.
Nemam kome ni da pijem..Krv ce da vam pije na slamčicu...
Gdje je ta Književnost? Zalutaću do tamoPusti pitu i idi glasaj na Književnosti, ej koliko ovde smaram ljude i niko da ode da glasa. : (
Treba ti Type O Negative.Nemam kome ni da pijem..
Treba mi kvalitetna krv.
https://forum.krstarica.com/threads/novi-prozni-konkurs-na-temu-da-mogu-vratiti-vreme.954906/Gdje je ta Književnost? Zalutaću do tamoDaj link
![]()
A moram i da čitam...e jbghttps://forum.krstarica.com/threads/novi-prozni-konkurs-na-temu-da-mogu-vratiti-vreme.954906/
Ovde je glasanje, samo nemoj da glasaš bez čitanja!
Malo i književnosti, nemoj samo ove seks teme, ne valja toliko!A moram i da čitam...e jbg
I tebe su pokvariliA ko ce da prooguta?

Pa dugo vec pisem da ljudi treba da budu tu negde.Da li tražimo previše tj. da li su nam kriterijumi previše visoki kada tražimo partnera za vezu?
Navešću nekoliko primera:
- devojka/žena niskog rasta, trazi visokog muškarca
- krupniji muškarac, traži fit devojku/ženu
- osoba srednjeg obrazovanja, traži partnera sa visokim obrazovanjem
- osoba niskih primanja, traži partnera visokih primanja
- devojka/zena sa decom, trazi partnera bez dece (ovo postoji i kod muskaraca, ali u mnogo manjem obimu)
I dva lična primera:
- na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena me priupitala da li živim sam, da li imam svoj auto, gde radim,
a sama je razvedena sa detetom, živi sa roditeljima, trenutno nezaposlena
- takođe na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena mi kaže da bi sa mnom samo ozbiljno, a pritom se nijednom nismo videli...
Pogledajte prilog 1186301
Kako vi gledate na sve ovo?
Koji su vaši kriterijumi, i da li su realni ili ste malčice preterali?
Da li ste spremni na kompromise u vezi svojih kriterijuma, kako biste eventualno dali šansu nekoj novoj vezi?