- Poruka
- 84.003
Sad se obuci. Al polaaaaaaakooooooooEvo jesam, i šta sad?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se obuci. Al polaaaaaaakooooooooEvo jesam, i šta sad?![]()
Naravno da nije!Pa dobro, mozda ti, i jos neki, misle da veza treba tako da funkcionise.
Sviđa mi se takvo razmisljanje, i sam sam slicnih shvatanja, ali kad pogledas realnost nije sve bas tako, kako bi trebalo da bude...
Imas osobe koje napustaju druge osobe zbog gubitka posla, teske nesrece, teske bolesti i sl.
Neki bi rekli, da to i nije bila prava ljubav, ali ko će ga znati...
Ne brini samo ti zalivaj cvece svaki dan i mora da rodiJa krenuh polako da ali uletio Gatsby pa se brže bolje obukoh jbg

Steta...Ja krenuh polako da ali uletio Gatsby pa se brže bolje obukoh jbg
Neeeee odatle je sve pocelo sa klizecim.Izvinjavam se na smetnji
A da predjete na PP?

Samo da ne doguras i ti do tamo gde je Konj staoSteta...
Ja mislio da nastavim gde je Konj stao...
Delujes mi neozbiljno.Nije to naš Gecbi.Stigao je Getsby citaoce. Bezimo!
Onda ću ja da se pravim mrtav a vi nastaviteNeeeee odatle je sve pocelo sa klizecim.![]()
Onaj ima The u nicku.Ja se izvinjavamm ondakh.. Mea Culpa.
Pomesao sam te sorry.Onda ću ja da se pravim mrtav a vi nastavite
Muskarci to mogu sa usisivacem. Sta znam kazu Rowenta je zakon. Mislim pitam za druga.Setih se fore iz radio emisije legendarnog americkog spikera, kada mu se uzivo javila slusateljka.
Rekao joj je da se skine, da spusti woofer u horizontalni polozaj, da pusti neku pesmu sa jakim basom, i da sedne na zvucnik, vaginom na mrežicu zvucnika.
Navodno je dozivela orgazam na taj nacin.
Devojke, ako imate woofer kod kuce, i gole ste, proverite mi to, da vidim da li je mit ili istina.
U potpisu Silver - Mythbuster.
Ne znam de si stao ALI i dalje ne mogu se otrgnem lajv utiska, šok je bio neizmeran koliko drugačije deluješ od svega ovog ovde.. Jedan izuzetno fin i kulturan Konj da čovek a naročito žena ne poveruje..Samo da ne doguras i ti do tamo gde je Konj staoDelujes mi neozbiljno.

Zezamo se GatsbyIzvinjavam se na smetnji
A da predjete na PP?
Ako si im rekla.Ne znam de si stao ALI i dalje ne mogu se otrgnem lajv utiska, šok je bio neizmeran koliko drugačije deluješ od svega ovog ovde.. Jedan izuzetno fin i kulturan Konj da čovek a naročito žena ne poveruje..
Shodno tome nekako ipak mislim da je sve ovo predstava za široke mase a da si zapravo jedno osećajno i pomalo neshvaćeno stvorenjce i samo ti treba neka da te razume da ti veruje.. ok i da ima sisu kojom mož te udavi tako neshvaćenog![]()
E..Ne znam da li @georgejuneMuskarci to mogu sa usisivacem. Sta znam kazu Rowneta je zakon. Mislim pitam za druga.
Preprucam hapa filer. Ultrathin.E..Ne znam da li @georgejune
Ovo čita.Njemu to treba..
Jeftinija si ti s metlom,posebno sto si manje bucnaE..Ne znam da li @georgejune
Ovo čita.Njemu to treba..
Pusti ti moju buku , uzmi usisivač i delaj...Jeftinija si ti s metlom,posebno sto si manje bucna