Da li tražimo previše?

Pa dobro, mozda ti, i jos neki, misle da veza treba tako da funkcionise.
Sviđa mi se takvo razmisljanje, i sam sam slicnih shvatanja, ali kad pogledas realnost nije sve bas tako, kako bi trebalo da bude...
Imas osobe koje napustaju druge osobe zbog gubitka posla, teske nesrece, teske bolesti i sl.
Neki bi rekli, da to i nije bila prava ljubav, ali ko će ga znati...
Naravno da nije!
Osobu koju volim ne bih ostavio nikada.
I ne mislim samo na emotivnu partnerku, već i na prijatelje.

Setih se fore iz radio emisije legendarnog americkog spikera, kada mu se uzivo javila slusateljka.
Rekao joj je da se skine, da spusti woofer u horizontalni polozaj, da pusti neku pesmu sa jakim basom, i da sedne na zvucnik, vaginom na mrežicu zvucnika.

Navodno je dozivela orgazam na taj nacin.
Devojke, ako imate woofer kod kuce, i gole ste, proverite mi to, da vidim da li je mit ili istina.

U potpisu Silver - Mythbuster.

Setih se fore iz radio emisije legendarnog americkog spikera, kada mu se uzivo javila slusateljka.
Rekao joj je da se skine, da spusti woofer u horizontalni polozaj, da pusti neku pesmu sa jakim basom, i da sedne na zvucnik, vaginom na mrežicu zvucnika.

Navodno je dozivela orgazam na taj nacin.
Devojke, ako imate woofer kod kuce, i gole ste, proverite mi to, da vidim da li je mit ili istina.

U potpisu Silver - Mythbuster.
Muskarci to mogu sa usisivacem. Sta znam kazu Rowenta je zakon. Mislim pitam za druga.

Samo da ne doguras i ti do tamo gde je Konj stao :) Delujes mi neozbiljno.
Ne znam de si stao ALI i dalje ne mogu se otrgnem lajv utiska, šok je bio neizmeran koliko drugačije deluješ od svega ovog ovde.. Jedan izuzetno fin i kulturan Konj da čovek a naročito žena ne poveruje..
Shodno tome nekako ipak mislim da je sve ovo predstava za široke mase a da si zapravo jedno osećajno i pomalo neshvaćeno stvorenjce i samo ti treba neka da te razume da ti veruje.. ok i da ima sisu kojom mož te udavi tako neshvaćenog :lol:

Ne znam de si stao ALI i dalje ne mogu se otrgnem lajv utiska, šok je bio neizmeran koliko drugačije deluješ od svega ovog ovde.. Jedan izuzetno fin i kulturan Konj da čovek a naročito žena ne poveruje..
Shodno tome nekako ipak mislim da je sve ovo predstava za široke mase a da si zapravo jedno osećajno i pomalo neshvaćeno stvorenjce i samo ti treba neka da te razume da ti veruje.. ok i da ima sisu kojom mož te udavi tako neshvaćenog :lol:
Ako si im rekla.

Back