- Poruka
- 84.003
Ajte svako svakom da ispooši pa da pričamo ko ljudi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Verujem joj da iako se muva sa svakim ipak misli na svog dalekog deckaA ti njoj?

Slažem se ..Boring do bola.Boring
Sad si pokvario.Verujem joj da iako se muva sa svakim ipak misli na svog dalekog decka![]()
Zaobiđi me..Ajte svako svakom da ispooši pa da pričamo ko ljudi![]()
tjah.. zene su cudo sta da ti kazem uvek neko pokvari nesto.Sad si pokvario.
Misliš dok je neko trpa da govori ahh Konju daa to mi radiVerujem joj da iako se muva sa svakim ipak misli na svog dalekog decka![]()

My name iz Bond.. James.. Bond. Licenence to shit happensZaobiđi me..
Pušim samo Bond.

Ne brini se ako nije ***** ili nimfa, nece da varatjah.. zene su cudo sta da ti kazem uvek neko pokvari nesto.

Ne ja to zbog vas da vas opsedne gutanje ,da podsvesno znate da bez toga niste dovoljno dobreNekako mislim da i ti gutaš.Mnogo si opsednut.
Siguran sam u to, to je bila namera od početka. Pa kako bi živela bez mene. Ovo je samo puko fizikalno zadovoljenje izuzeto od svi moralnih normi. Ja ne pripadam materijalnim gunama strasti.Misliš dok je neko trpa da govori ahh Konju daa to mi radi![]()
Što bi rekao jedan moj drug koji je to ukrao od neke ciganke što gleda u dlan. Nek svako radi ono šta voli.Ne brini se ako nije ***** ili nimfa, nece da vara![]()
Ček a šta s onim ko te kara nek ti piše pesmeSiguran sam u to, to je bila namera od početka. Pa kako bi živela bez mene. Ovo je samo puko fizikalno zadovoljenje izuzeto od svi moralnih normi. Ja ne pripadam materijalnim gunama strasti.
(R)Evolucija darling. Danas su procesori otišli na veći broj jezgara zbog multitaskinga. Pišem ti pesme pravim ti palačinke zasmejavam te dok ti dečko dušu vadi.. Pa ti sad vidi gde ćeš.Ček a šta s onim ko te kara nek ti piše pesme
Pa ti reče ti si dečko a on je samo iebač(R)Evolucija darling. Danas su procesori otišli na veći broj jezgara zbog multitaskinga. Pišem ti pesme pravim ti palačinke zasmejavam te dok ti dečko dušu vadi.. Pa ti sad vidi gde ćeš.
Leči se.Ne ja to zbog vas da vas opsedne gutanje ,da podsvesno znate da bez toga niste dovoljno dobre
Nisam rekao da sam ja taj dečko hehehePa ti reče ti si dečko a on je samo iebač
Nisam rekao da sam ja taj dečko hehehe
Verujem joj da iako se muva sa svakim ipak misli na svog dalekog decka![]()

A ko ce da prooguta?Ajte svako svakom da ispooši pa da pričamo ko ljudi![]()
Pa ok ne pise da sam ja taj decko. Sta nije jasno.
Konj ispooshyA ko ce da prooguta?
Ne ljuti se konjče čačkam te malo, simpa miPa ok ne pise da sam ja taj decko. Sta nije jasno.

Jel i ti misliš da muvam sve redom.. i da sam svaštoieb?Ne ljuti se konjče čačkam te malo, simpa mi![]()