Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.931
Joj tebe više sa tim izrazima a kladim se da misliš da je klitoris premijer GrčkeSise dupe gutanje cutanje kuvanje mission impossible
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj tebe više sa tim izrazima a kladim se da misliš da je klitoris premijer GrčkeSise dupe gutanje cutanje kuvanje mission impossible
Ne bre to je kormilar camcaJoj tebe više sa tim izrazima a kladim se da misliš da je klitoris premijer Grčke![]()
Kako je lijpo imati ignor listu.Joj tebe više sa tim izrazima a kladim se da misliš da je klitoris premijer Grčke![]()
Jeo grah!Rekao je Bah dok je ____ ____.
Nadopuni recenicu.
Cijenim tvoju pristojnostJeo grah!

Ne riseKako je lijpo imati ignor listu.
Jel su to tvoji kriterijumi za vezu?Sise dupe gutanje cutanje kuvanje mission impossible
Da,znam da su visoki kriterijumi jbg sta cuJel su to tvoji kriterijumi za vezu?
Uglavnom ostaju sami koji hoce kurvu u krevetu i domacicu u kujni.Da,znam da su visoki kriterijumi jbg sta cu
Može ***** i u kujniUglavnom ostaju sami koji hoce kurvu u krevetu i domacicu u kujni.

Zato sto sa posla kucam us ascii, a ti verovatno latinicuZašto maxi nije qurva u zvezdicama a meni jeste![]()

Dobroe, već sam htela otvorim temu tamo na Pitanja o forumuZato sto sa posla kucam us ascii, a ti verovatno latinicu![]()

Zato sto je bmaxa haker...Zašto maxi nije qurva u zvezdicama a meni jeste![]()
Pravi muskarac voli male, lepse su i ne smetaju.Kako me nervira kad mi neko ovako poljulja samopouzdanje spominjanjem ovih glupih košarica!
Pravi muškarac ti blene u sise i kad ih nemaš! Moram li to stoput napisati?![]()
Mislim, ne znas sta propustasPravi muskarac voli male, lepse su i ne smetaju.

Daj , malo povećaj fond reči ..Sise dupe gutanje cutanje kuvanje mission impossible
Verovatno jesu ..Jel su to tvoji kriterijumi za vezu?
Vidis za tebe je i to previse jer ne gutam ja nego one koje puse,ali ne pljugeDaj , malo povećaj fond reči ..
Stalno jedno te isto.
I šta stalno gutaš?
Nekako mislim da i ti gutaš.Mnogo si opsednut.Vidis za tebe je i to previse jer ne gutam ja nego one koje puse,ali ne pljuge
Ja ne dam to da mi rade, jer pise pusenje ubijaVidis za tebe je i to previse jer ne gutam ja nego one koje puse,ali ne pljuge

A ti njoj?Da mi veruje.