Da li su u modi celavi muskarci?

A sta cu ja da radim kada nosim kosu do struka (totalno prava i prirodno plava i jako dobro negovana vec 15 godina).Mnogo je bolje osecanje kada mi moja zena kaze da izgledam zaista aristokratski nego moderno,nego da budem predmet obozavanja svih mogucih vrsta devojaka koji jure za tim sto je IN.
Mislim da su celavci samo oni koji ipak zele da izgledaju opasno,da se ne muce previse oko negovanja svoje kose,bla bla bla.
Ma pustajte kosu muskarci i skrasite se pored jedne devojke,i verujte mi nece poceti da opada ako se odrzava.
Eh,kako sam lep..........ali o tome drugi put.

Dlakava_Strvina:
mile kuronjic:
Pitanje je jasno... celavi muskarci.

Jak ti nick, na kog si "celavog" mislio? :lol:
Pa sad na kog god da je mislio pitanje je jasno i da se odgovoriti hehehh

Sala na stranu,ne bih rekla da su u modi,moda je ono sto mi lepo stoji to ti je isto kad neka debela riba obuce pantalone na kukove,a tri slauha najmanje padaju preko...tako ti je i sa celavima nekima dobro stoji nekima ne...yebote iznenadih samu sebe ccc

kojote:
jagodica:
vecina celavaca se sisa tako jer je ocelavilo..pa su provalili da je to bolje nego sa 25 da imaju celu i da prebacuje pramenove preko nje
ovako oni za koje znam...mozda se neko sisa i zato sto voli, ali mislim da je ovo razlog
...Pricaj mi malo o tome - KAKO SE SISAJU CELAVCI, A
KAKO ONI KOJI TO NISU -... :roll:
:) :) 8)

Oni koji nisu ćelavi se sisaju 'dole'. :D :wink:

Back