- Poruka
- 342
Pitanje je jasno... celavi muskarci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ali ćelav muškarac je generalno bolji iz razloga što e brže spremi... nema kosu o kojoj mora da vodi računa.mile kuronjic:Pitanje je jasno... celavi muskarci.
mile kuronjic:Pitanje je jasno... celavi muskarci.[/qu Oni uopste ne moraju biti u modi...ima ih toliko sarmantnijih od ovih sto su napravili mini val da sam sasvim sigurna da mi to ne smeta...Moj divan prijatelj inace stranac je bez i jedne dlake na glavi... sarmantan je da ne zna sta ce od zena, ne moze se odbraniti...znaci da kosa uopste ne treba da bude neki kompleks ako je covek sam po sebi obdaren drugim kvalitetima![]()
mile kuronjic:Pitanje je jasno... celavi muskarci.
lulumejlu:da, celavi onako po sredini glave,
a okolo imaju kosu. Pa onda to okolo sto imaju, puste da poraste, pa precesljaju preko celavog dela.
A kad duva vetar, onda im taj dugacki pramen vijori, u pravcu vetra, sto je najcesce suprotno od cele, pa cela seva!
...makar tako kaze Erika Yong..Shag Ivory:Celavi su potentniji..
storm cloud:Malo me plasi sto se mom decku proredila kosa. Mislim, ima je jos svugde, ali malo se providi. Tako mu i treba kad je nosio dugu kosu pre. Nije mi privlacno kad neko ocelavi. Ali ima ljudi koji imaju lep oblik glave, pa to dobro izgleda. Grozim se kose zalepljene preko cele ili ne daj boze perike. Bolje da brije glavu. To zna da bude privlacno. Samo ne treba se sebe stideti. To se uvek vidi i iz aviona.