Kroiša,miša mu njegovog ! Počeo si opasno da posmatraš muškarce.Može pisati bilo šta jog god oče ali samo pogledajte Hrvate i bit će svakome jasno da to nije istina jer su Hrvati visoki, zgodni i plavih očiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kroiša,miša mu njegovog ! Počeo si opasno da posmatraš muškarce.Može pisati bilo šta jog god oče ali samo pogledajte Hrvate i bit će svakome jasno da to nije istina jer su Hrvati visoki, zgodni i plavih očiju.
Kako je to moguće ako su po nekima Srbi činili veliku većinu partizana dok su svi ostali pa tako i mi činili samo minorni dio NOB-a? Po tome ispada da je par tisuća Hrvata nametnilo svoju volju i politiku desecima tisuća Srba koji su, ili prepustili ili šutke gledali, dok "ustaše" kolju po Beogradu njihove sunarodnjake. Ili imaš neko drugo razumno objašnjenje?
Zanimljivo kako se kod nas često možeš pročitat da su partizani/komunisti na isti način "oslobodili" Zagreb i sve to upirući prstom prema vama.
Ma nisu, Crnogorci su primitivni i plemenski organizirani, ali dobri u duši, dok su ovi primitivnu, plemenski organizirani i zli. Općenito ljudi oz Dalmatinske Zagore su zli, znam to, i ja sam iz Zagore.Imoćani su u ZG kao crnogorci u BG.
Nećemo sad pretjerivat jer baš su Split navijači Zvezde i Partizana često isticali ka "najustaškiji" grad u Hrvatskoj šta oće reć da je stvar prvenstveno u dojmu i kako nas ko doživljava. A nas je lakše prozvat jer smo glasniji i temperamentiji od ostatka države pa nas neko može lakše doživit ka ekstremne partizane/komunjare/ustaše ili nešto peto. Al meni je bitno da Split i Dalmacija pokažu kako dišu kad triba ovo ostalo je i onako folklor
Vidiš kako ti znaš.
Za bivše države najveće komunjare, za današnje najveće -U-stašetine.
Ali dobro, ti si staljinist, pa si OK.
Ma nisu, Crnogorci su primitivni i plemenski organizirani, ali dobri u duši, dok su ovi primitivnu, plemenski organizirani i zli. Općenito ljudi oz Dalmatinske Zagore su zli, znam to, i ja sam iz Zagore.
Rijeka ima status crvenog grada u današnjoj Hrvatskoj, dok je crveni grad u Jugoslaviji bio Split ( uz Mostar).Nećemo sad pretjerivat jer baš su Split navijači Zvezde i Partizana često isticali ka "najustaškiji" grad u Hrvatskoj šta oće reć da je stvar prvenstveno u dojmu i kako nas ko doživljava. A nas je lakše prozvat jer smo glasniji i temperamentiji od ostatka države pa nas neko može lakše doživit ka ekstremne partizane/komunjare/ustaše ili nešto peto. Al meni je bitno da Split i Dalmacija pokažu kako dišu kad triba ovo ostalo je i onako folklor
Inače Rijeka je u nas imala status "crvenog grada", a najveće ustaše su ipak iz Imotskog i te krajine![]()
Gospe ti, sa ovakvim ne bi mišo krv nikada. Šporko je to sve.Šta bi rek'o neki Imoćanin da se sad nađe na temi.![]()
Split je ima status partizanskog grada, a to je ogromna razlika u odnosu na komunistički ili crveni kako ti želiš prikazat. I na osnovu čega si doša do zaključka da je Split bia crveni grad u Jugi?Rijeka ima status crvenog grada u današnjoj Hrvatskoj, dok je crveni grad u Jugoslaviji bio Split ( uz Mostar).
Po komunistima,u Splitu ih nije falilo.Split je ima status partizanskog grada, a to je ogromna razlika u odnosu na komunistički ili crveni kako ti želiš prikazat. I na osnovu čega si doša do zaključka da je Split bia crveni grad u Jugi?
Rijeka je i u Jugoslaviji imala status crvenog grada.Taj status joj je i do danas osto,za razliku od Splita u koji se za vrijeme rata doselilo dosta Hrvata iz Zagore i zapadne Hercegovine,pa je promijenio boju iz crvene u crnu.Rijeka ima status crvenog grada u današnjoj Hrvatskoj, dok je crveni grad u Jugoslaviji bio Split ( uz Mostar).
Kakva izmišljotina.Nećemo sad pretjerivat jer baš su Split navijači Zvezde i Partizana često isticali ka "najustaškiji" grad u Hrvatskoj
Varaš se Simo, riječ je o nečem drugom, a to je moj prijatelj s bivšeg index foruma, uvaženi gospodin Razmazan-U-govnima, tako lijepo objasnio.Rijeka je i u Jugoslaviji imala status crvenog grada.Taj status joj je i do danas osto,za razliku od Splita u koji se za vrijeme rata doselilo dosta Hrvata iz Zagore i zapadne Hercegovine,pa je promijenio boju iz crvene u crnu.
Ma dobro,pored toga što je tvoj prijatelj napiso,ima dosta i onog što sam ja napiso.Varaš se Simo, riječ je o nečem drugom, a to je moj prijatelj s bivšeg index foruma, uvaženi gospodin Razmazan-U-govnima, tako lijepo objasnio.
Pogledajte prilog 1742944
Baš poetski, kao Dennis Hopper u "Sicilijanskoj sceni".
Za potpuni ugođaj, pusti da ti svira ovo dok čitaš Razmazanog:
Nema tu nikakve mješavine, ničega.Ma dobro,pored toga što je tvoj prijatelj napiso,ima dosta i onog što sam ja napiso.
Mješavina svega pomalo.
Dobro si krenuo, ali si se spotakao odmah. Srbi ne znaju za reč "hvala" čudo da i postoje neka takva reč u našem jeziku, a tek reč odgovornost, to je neko iz vana nama nametnuo, pazi ti odgovornost, kome ja da odgovaram za šta, pa zna li taj iz vana da sam ja Srbin.Ja ne znam nijedan narod koji je svoje oslobodioce i spasioce popljuvao i ocrnio kao što je to uradio srpski narod sa partizanima i komunistima.
Nisam siguran da bi tako bilo.Nema tu nikakve mješavine, ničega.
Da sutra sultan Erdogan umaršira u Split, dočekao bi ga počasni špalir isukanih, svježe obrezanih muških kita.
Ante, Stipe, Zvonimir, Duje, samo su neka od imena koji bi se tamo spuštenih gaća isprčili.
Mašiš poentu, već praviš grešku u početku rečenice, sramiš se suprotnog slučaja u prvom delu te rečenice. Mi smo bezgrešni, mi smo samo oslobađali, mi nismo toliko loši, a i da jesmo nismo najlošiji, dali smo sve od sebe, velike muke su nas snašle. To je opšti narcisoidni poremećaj, država izgrađena na narcisoidnom poremećaju.Dobar smo mi narod,napali nikad nismo nikoga,samo smo se branili uvek. Volio bih videti druge da su ba dijagramu nevolja i muke proživeli sve ove vekove kao srbi. Sigurno nismo lošiji od drugih.
Jedno je ubijati radi uverenja, ideje, višeg cilja i planirano, a drugo je ubijati radi sušte materijalne i novčane koristi, potom prozivate druge da rade isto kako bi se tvoje na zapazilo ili relativizovalo.Ali smo ubijali svoj narod zarad politike, što je takođe jako tužna činjenica.
Ali bi preko noći postali.Nisam siguran da bi tako bilo.
U Splitu se ko i u mnogim drugim gradovima ex YU 90-ih promjenila struktura stanovništva.
Ti koji danas žive u Splitu nisu ljubitelji Turaka.
Jugoslavija je najveće idejno smeće na ovim prostorima, bez ikakvog nadahnuća i višeg cilja. Neiskrena i birokratska tvorevina kako bi se njenim ostvarenjem određeni ljudi uvlačili u guzicu ostatku civilizovanog sveta. Priča za budale kao i sve do sad što smo radili, ali mi grešku ne možemo napraviti, pa jelte mi smo Srbi.Danas se podmecu lazne price o Jugoslaviji, sa ciljem da se mladje generacije otruju, i da se nikad vise ponovo ne ujedine. Sve najgore se prica o Titu, partizanima, izvrce se iz konteksta, laze se jako. A sve sa ciljem da budemo okupirani i sluge zapadu. Narodu koji ne cita knjiga, ne obrazuje se i nema kriticko misljenje nazalost nema spasa. Bice sluge. Nadam se pobedi studenata i pobedi zdravog razuma i cojstva.
Misliš da je komunistička Ozna ubijala samo zarad ideje? Goli Otok, samo ideja? Hapsili su ljude zbog dojava da je protiv SFRJ a njegovo imanje bi preuzeo taj koji ga je ''dojavio''. Naš usud je to.Jedno je ubijati radi uverenja, ideje, višeg cilja i planirano, a drugo je ubijati radi sušte materijalne i novčane koristi, potom prozivate druge da rade isto kako bi se tvoje na zapazilo ili relativizovalo.
Malo su ti Srbi previše beli na toj AI slici, isto o kakvim to nacifašistima brujiš, ova zemlja ne znam ni šta je fašizam i nacizam.1990e je vojska trebala da zatvori sve granice, u roku od 10-15 dana da pobije sve nacifašiste i kraj priče. Izbegao bi se građanski rat i sunovrat koji je kasnije usledio.
Pogledajte prilog 1742663
Šta bi rek'o neki Imoćanin da se sad nađe na temi.![]()
Imoćani kad pođu na rađu, nema cure koje ne obađu.Ma nisu, Crnogorci su primitivni i plemenski organizirani, ali dobri u duši, dok su ovi primitivnu, plemenski organizirani i zli. Općenito ljudi oz Dalmatinske Zagore su zli, znam to, i ja sam iz Zagore.
Budi ponosan na te svoje,oni su pušili za korist,ovi moji ni do danas ne znaju zašto su pušili i zašto puše.Ali bi preko noći postali.
Pa pogledaj Sinjsku alku, oni se doslovno diče time što su unazad ne znam koliko stotina godina pušili vladarima kitu, nebitno koje boje, oblika ili sl.
Zamisli da ti je moto - održavamo igre u čast bilo kojeg vladara koji se našao shodno promarširati i posrati u mojoj vukojebini.
Jel to onaj što kaže da je Srbin iako je rođen kao Hrvat?Imoćani kad pođu na rađu, nema cure koje ne obađu.Kad Sinjani zapivaju tere, jedan piva a drugi se dere.
Najjači lik iz Zagore ikad, živa legenda!
@Mrkalj @Ovi jedan @Zvonimir Božić @Perperius @SeverZapad @GrdobanS