Da li su Srbi nezahvalan narod?

Da, tebi bolje leži stočarstvo i korida
sure-air-quotes.gif

Svi narodi su se usrećili pod turskom vlašću a ne samo Srbi.U Grčkoj i u Bugarskoj ih još više vole.Pitaj ako budeš išao.
Pravoslavni šovinizam malih nevažnih balkanskih naroda. Srbi, Bugari i Grči braća koji žive u nekakvoj boljoj prošlosti za koju je veliko pitanje kakva je bila zapravo. Da su Bugari, Grči i Srbi ista vrijedili ne bi ih tako potraracalo malo Osmansko pleme, ne Turci nego samo Osmanlije, najzapadnije tursko pleme znatno mobrojnije od Bugara, Grka ili Srba :cool:

Pravoslavni šovinizam malih nevažnih balkanskih naroda. Srbi, Bugari i Grči braća koji žive u nekakvoj boljoj prošlosti za koju je veliko pitanje kakva je bila zapravo. Da su Bugari, Grči i Srbi ista vrijedili ne bi ih tako potraracalo malo Osmansko pleme, ne Turci nego samo Osmanlije, najzapadnije tursko pleme znatno mobrojnije od Bugara, Grka ili Srba :cool:
Najzapadnije tursko pleme su Rvati. Vidi šta kažu Trpiguz i Držikur !

🤣

Vidiš kako ti znaš.
Za bivše države najveće komunjare, za današnje najveće -U-stašetine.
Ali dobro, ti si staljinist, pa si OK.
Pričao mi jedan Imoćanac, još u jesen 89- e došo u Imotski Stipe Šuvar( inače iz IM), ljudi mi plješču, rukuju se s njim. Samo 3- 4 mj kasnije opet dobri Stope dolazi u svoj Imotski, docekale ga salve zvižduka, uvrede i sl. Ne znam što reći o takvim ljudima, a zaista ih je puno na ovom području.

Da li su Srbi nezahvalan narod? Uzmimo na primer partizane, ljudi su se borili protiv najvećeg zla u ljudskoj istorij ii spasili srpski narod od uništenja da bi na kraju doživeli samo pljuvanje i prozivke od strane većine srpskog naroda. Uzmimo Tita na primer, za vreme njegove vlasti zemlja je modernizovana, industrijski se razvila, izgrađeni su putevi, bolnice, škole, brojne fabrike, narod je živeo najbolje u svojoj istoriji, broj Srba se između 1948. do 1991. povećao za dva miliona (plus Crnogorci, Jugosloveni i emigracija) da bi u 21. veku njegov lik i delo bili satanizovani od tamo nekakvih "mrava" i "pametnjakovića" koji mu nisu ni do malog prsta. Kakvu budućnost može očekivati jedan narod koji nije zahvalan ljudima koji su ga spasili od uništenja? Odmah ću reći - nikakvu!
Pitanje je šta bi bilo da je ostala kraljevina Jugoslavija posle II svetskog rata. Možda bi živeli bolje nego što smo živeli.

Back