Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.521
Jer Beograd je svetBez Beograda bi propo čitav svijet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer Beograd je svetBez Beograda bi propo čitav svijet.
Centar svijeta.Jer Beograd je svet
Zamene teza troše vreme i crpe energijuCentar svijeta.
To tebi bolje leži.Zamene teza troše vreme i crpe energiju
Idi mešaj malter
Da, tebi bolje leži stočarstvo i koridaTo tebi bolje leži.
Da, tebi bolje leži stočarstvo i korida
Koji crni spasitelji? Misliš na svije omiljene komunističke zlotvore koje su Srbima oteli sve tekovine Prvog svetskog rata?

Simo ZmajDa, tebi bolje leži stočarstvo i korida

Hrvati.Ja ne znam nijedan narod koji je svoje oslobodioce i spasioce popljuvao i ocrnio kao što je to uradio srpski narod sa partizanima i komunistima.
Veljko Kadijević i još neki iz vrhuške JNA pisali su o tome da protiv naroda nisu mogli, nisu želeli, ni trebali.1990e je vojska trebala da zatvori sve granice, u roku od 10-15 dana da pobije sve nacifašiste i kraj priče. Izbegao bi se građanski rat i sunovrat koji je kasnije usledio.
Pogledajte prilog 1742663
Svi narodi su se usrećili pod turskom vlašću a ne samo Srbi.U Grčkoj i u Bugarskoj ih još više vole.Pitaj ako budeš išao.Najveća ironija je kad se za današnje stanje Srba optužuju Turci a Srbi pre 100+ godina bili potpuno drugačiji ljudi u moralnom i svakom drugom smislu.
Ali opet nemojmo previše čmcrniti Hrvate, ima I nekih dobrih, najgori su Dalmatinci, pogotovo s splitskoga područja.Hrvati.
Jedno pet puta gore.
Uslov za vizu psovanje i pljuvanje u daljSrbi uvode vize civilizovanom svetu
Pravoslavni šovinizam malih nevažnih balkanskih naroda. Srbi, Bugari i Grči braća koji žive u nekakvoj boljoj prošlosti za koju je veliko pitanje kakva je bila zapravo. Da su Bugari, Grči i Srbi ista vrijedili ne bi ih tako potraracalo malo Osmansko pleme, ne Turci nego samo Osmanlije, najzapadnije tursko pleme znatno mobrojnije od Bugara, Grka ili SrbaSvi narodi su se usrećili pod turskom vlašću a ne samo Srbi.U Grčkoj i u Bugarskoj ih još više vole.Pitaj ako budeš išao.

Najzapadnije tursko pleme su Rvati. Vidi šta kažu Trpiguz i Držikur !Pravoslavni šovinizam malih nevažnih balkanskih naroda. Srbi, Bugari i Grči braća koji žive u nekakvoj boljoj prošlosti za koju je veliko pitanje kakva je bila zapravo. Da su Bugari, Grči i Srbi ista vrijedili ne bi ih tako potraracalo malo Osmansko pleme, ne Turci nego samo Osmanlije, najzapadnije tursko pleme znatno mobrojnije od Bugara, Grka ili Srba![]()
Može pisati bilo šta jog god oče ali samo pogledajte Hrvate i bit će svakome jasno da to nije istina jer su Hrvati visoki, zgodni i plavih očiju.Najzapadnije tursko pleme su Rvati. Vidi šta kažu Trpiguz i Držikur !
Ali opet nemojmo previše čmcrniti Hrvate, ima I nekih dobrih, najgori su Dalmatinci, pogotovo s splitskoga područja.
istrijani moždaMože pisati bilo šta jog god oče ali samo pogledajte Hrvate i bit će svakome jasno da to nije istina jer su Hrvati visoki, zgodni i plavih očiju.
Uslov za vizu psovanje i pljuvanje u da
Dalmatinci visoki, vitki, lijepi, a kontinentalci zdepasti, bledunjavi, mekani.istrijani možda
Pričao mi jedan Imoćanac, još u jesen 89- e došo u Imotski Stipe Šuvar( inače iz IM), ljudi mi plješču, rukuju se s njim. Samo 3- 4 mj kasnije opet dobri Stope dolazi u svoj Imotski, docekale ga salve zvižduka, uvrede i sl. Ne znam što reći o takvim ljudima, a zaista ih je puno na ovom području.
Vidiš kako ti znaš.
Za bivše države najveće komunjare, za današnje najveće -U-stašetine.
Ali dobro, ti si staljinist, pa si OK.
Pitanje je šta bi bilo da je ostala kraljevina Jugoslavija posle II svetskog rata. Možda bi živeli bolje nego što smo živeli.Da li su Srbi nezahvalan narod? Uzmimo na primer partizane, ljudi su se borili protiv najvećeg zla u ljudskoj istorij ii spasili srpski narod od uništenja da bi na kraju doživeli samo pljuvanje i prozivke od strane većine srpskog naroda. Uzmimo Tita na primer, za vreme njegove vlasti zemlja je modernizovana, industrijski se razvila, izgrađeni su putevi, bolnice, škole, brojne fabrike, narod je živeo najbolje u svojoj istoriji, broj Srba se između 1948. do 1991. povećao za dva miliona (plus Crnogorci, Jugosloveni i emigracija) da bi u 21. veku njegov lik i delo bili satanizovani od tamo nekakvih "mrava" i "pametnjakovića" koji mu nisu ni do malog prsta. Kakvu budućnost može očekivati jedan narod koji nije zahvalan ljudima koji su ga spasili od uništenja? Odmah ću reći - nikakvu!
Imoćani su u ZG kao crnogorci u BG.Pričao mi jedan Imoćanac, još u jesen 89- e došo u Imotski Stipe Šuvar( inače iz IM), ljudi mi plješču, rukuju se s njim. Samo 3- 4 mj kasnije opet dobri Stope dolazi u svoj Imotski, docekale ga salve zvižduka, uvrede i sl. Ne znam što reći o takvim ljudima, a zaista ih je puno na ovom području.