limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.118
Ne.Sto pitas?Voliš li Šešelja? Darka Eleza? Radikalsku politiku u RS tokom 90.-ih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Sto pitas?Voliš li Šešelja? Darka Eleza? Radikalsku politiku u RS tokom 90.-ih?
Da vidjeli smo 1995 u zapadnoj Republici Srpskoj kad je palo 13 opština kako VRS ne bi utekla.Poštedi me sranja.vi ste od 1993 stavljeni u raspadanje. namestanjem martica kome praziluk viri iz guice pocinej raksol i kaubojstina...
deo njih iz krajine je bio dobar pre toga u borbama oko koridora 1992 u posavini a potom i 1995 jedan mali deo njih kod ilijasa oko poslednjeg alijinog pokusaja deblokade sarajeva...
ali to je deo vojske rep srpske krajine
nisu za porediti sa republikom srpskom, ni po cemu.
vojska rep srpske ne bi utekla taman bilo ustasa 100 puta vise.
jer rep srpska je najvece srpstvo na ovim prostorima
srpsku krjainu je niz vodu pustio sistem izdjanicki u beogradu koji i dan danas vlada srbijom, a te price o poziciji i opoziciji su obicna mantra. sve je to jedan sistem koji je evo i kosovo doveo do toga da su sve briselom predali u siftarske ruke ...
ne moze se porediti rep srpska krajinasa rep srpskom. prosto ne moze.
Sta ces onda ovde?Imam, ali pametne reči čuvam za pametne.
vreme je da odemo sa temeZasto onda nepristojno upadas u tudji razgovor?
A pri tom nemas ni nista pametno da kazes.
Najbolje što su mogli napravit, jedan od pametnijih poteza koji su napravili potpisivanjem erdutskog sporazuma.Pa hvala ti što si pojačao moj argument. Bilo vas je do jaja dovoljno da se branite, ali niste imali hrabrosti.
Alo ljuti krajišnici.
Vi ste potpisali Erdutski sporazum.
Vaš Goran Hadžić koji je zbog svog idiotizma završio u Den Haag je to potpisao.
Možda moram da vas podsećam?
Pogledajte prilog 1740807
Evo spomen ploče, ako niste slepi.
Alo, Krajišnici. Pa vi ste kapitulirali Podunavlje. Dali ste ga Hrvatskoj i izvinili se, tražili oprost. Alo. Pa vi ste se predali UNTAESu i dali oružje ili HV ili VJ. Koga li vi zezate?
VI STE SE PREDALI I TO NA PAPIRU. PRIZNALI STE HRVATSKU.
KAKVA HRABROST KAKVI BAKRAČI
Strana koja se BRANI ima pravo na OSVETU, strana koja se FORMALNO PREDA nema pravo NINAŠTA.
Posle “povlačenja” (bez naređenja) Šumadijske divizije na samom Draganovom vrhu je odnos snaga bio i gori od toga, posle su srpski seljaci pod zabranom Bugara uz pretnju streljanjem danima krišom sahranjivali srpske vojnike koji su ostali da se bore na goleti, potpuno opkoljeni, sve zahvaljujući hrabrosti predaka ovih što se sad busaju u grudi i određuju ko je Srbin a ko samo “pravoslavni Bosanac” i slično.Nije usporedivo s 1.svj.ratom i Bugarima.
Mi u RSK jednostavno nismo mogli s 30 000 ljudi zadržat 180 000 Hrvata na fronti dugačkoj 680km.Omjer je bio 6:1 u njihovu korist.
Pa hvala ti što si pojačao moj argument. Bilo vas je do jaja dovoljno da se branite, ali niste imali hrabrosti.
Alo ljuti krajišnici.
Vi ste potpisali Erdutski sporazum.
Vaš Goran Hadžić koji je zbog svog idiotizma završio u Den Haag je to potpisao.
Možda moram da vas podsećam?
Pogledajte prilog 1740807
Evo spomen ploče, ako niste slepi.
Alo, Krajišnici. Pa vi ste kapitulirali Podunavlje. Dali ste ga Hrvatskoj i izvinili se, tražili oprost. Alo. Pa vi ste se predali UNTAESu i dali oružje ili HV ili VJ. Koga li vi zezate?
VI STE SE PREDALI I TO NA PAPIRU. PRIZNALI STE HRVATSKU.
KAKVA HRABROST KAKVI BAKRAČI
Strana koja se BRANI ima pravo na OSVETU, strana koja se FORMALNO PREDA nema pravo NINAŠTA.
bas tako...lepo je to pokojni Palma procenio...2000 ili 3000 dinaraNe treba da dođe dotle da izdajnik proda i uništi celu zemlju da bismo se svi solidsrisali.
Nije problem procenat-dva pokradenih glasova, nego što je skoro pola naroda podmitljiva prodana sitna duša. Neće zatrovati njegovu njivu i boli ga uvo za susede.
Prodaješ glas ludaku i njegovoj kriminalnoj sviti kako bi nastavio sa pljačkanjem tvoje zemlje i tvoje dece.
Ti si u naslovu pomenuo Srbe a pitanje pistavljaš Drugosrbijancima.Ovih dana gledamo u Kaliforniji sukobe tamosnjih stanovnika sa policijom. Oni se tuku, spaljuju im kola, sjebali su im LRAD, idu hrabro i srcano do kraja. I ne samo tamo, vec i u raznim drzavama gde su se odrzavali protesti, protestanti su pokazivali mnogo vecu dozu hrabrosti nego Srbi. Misljenja sam da bi oni Meksikanci iz Kalifornije unistili cacije u roku od 15min.
Kako je doslo do toga da narod koji se busa u grudi svojojm prosloscu, tradicijom, Obilicem, Karadjordjem, Soluncima i ostalima kuka i zove policiju kada na njih krenu 3 SNS batinasa, a protestanata ima 200 u tom momentu? Kako je moguce da se srpski narod postao tako plasljiv?
Preko predaka oni imaju pravo da to odrеđuju. Po rođenju.Posle “povlačenja” (bez naređenja) Šumadijske divizije na samom Draganovom vrhu je odnos bio i gori od toga, posle su srpski seljaci pod zabranom Bugara uz pretnju streljanjem danima krišom sahranjivali srpske vojnike koji su ostali da se bore na goleti, potpuno opkoljeni, sve zahvaljujući hrabrosti predaka ovih što se sad busaju u grudi i određuju ko je Srbin a ko samo “pravoslavni Bosanac” i slično.
Vi ste pobjegli s Kosova bez ikakvog pješadijskog kontakta s neprijateljem, kapitulirali za 78 dana.Hrabra VJ.a sto bi dao kad nisam na kosovu ni bio ko mobilisan?
al moras da se odredis, ne mozes jedan dan da kazes da sam ustasa, sad sam znaci kosovar, a bese i da sam bosnja![]()
nije vreme ali mogao bih da pricam cega sam se nagledao od nekih kreatura odande iz krajine u skupstini grada kada su nabusito trazili da upadaju u stanove izbeglih beogradjana i to iskljucivo iz starog grada jer ih je samo on zanimao...i neces verovati, ondasnja sps stoka je nekima i to dozvolila.Jedan od mojih je radio u fondu Kapetan Dragan krajem 90ih. Rekao je lepo u lice krajiškoj budali, te ću ponoviti.
Upamti ti što vređaš beogradske klince koji se protive ovom kriminalu i diktaturi: DECA BEOGRADSKA SU GINULA ZA VAS. Mnogi od mojih prijatelja su POGINULI U HRVATSKOJ boreći se u VAŠE IME.
Ne živim Bogu hvala u Srbiji.Kukavički je da dolaziš u Srbiju samo da bi prkosio domorodcima i zvao ih Hrvatima.
Takođe je nekulturno.
Projektuješ svoj kukavičluk. Ja sam eseje pisao na tu temu. Da ne projektuješ ne bi se ni kurčio ovde iz svojih kolica.Ne živim Bogu hvala u Srbiji.
Jedino ste hrabri preko tastature, uživo ne smijete usta otvorit.
Ne moze...ima samo jedan.A ko bi onda ovde pametovao?Što ti nisi dao život za Kosovo,nego si pobjego?
to je deo sa srpskom krajinom, koji ej dogovoren u beogradu 1994 kada su sistemski skotovi koji su i danas na vlasti u bg prodali srpsku krjainu jer su tada uveli SANKCIJE VOJSCI REP SRPSKEDa vidjeli smo 1995 u zapadnoj Republici Srpskoj kad je palo 13 opština kako VRS ne bi utekla.
sranja pricas tiPoštedi me sranja.
Batali komunističke fazone, reci ti nama šta si ti konkretno uradio da do toga ne dodje?Zbog visedecenijske i visevekovne diktature.
Znaci, ti podanicki narodi, poput Rusa i Srba, su takvi jer je njima uglavnom, ili jedino, vladala diktatura.
Diktatura unistava sve u nekom drustvu, pa i to o cemu ti pricas.
A gde je pečat?Priznajem.U ime svih nas sa ovog foruma,ukljucujuci i tebe.
zato sto si stranac, a kao stranac o mojoj drzavi imas da pricas sa postovanjem ako os da te iste udostojim.Što tebe boli za moj poraz pobEguljo?
zaboravio si četres' petu...to je deo sa srpskom krajinom, koji ej dogovoren u beogradu 1994 kada su sistemski skotovi koji su i danas na vlasti u bg prodali srpsku krjainu jer su tada uveli SANKCIJE VOJSCI REP SRPSKE
sranja pricas ti
ni prismrdeti srpska krajina nije rep srpskoj. a sto se ratist a tice, tu tek da ne pricamo...najgori najkrvaviji rat je bio u bosni
vi ste od 1993 bili samo raskol i rasulo...
a to sa rep srpkom niej od juce.... zna oni su u drugom svetskom ratu dali anjvise partizana... ok dali su i ovi iz krajine , licani koji su utekli doande od ustasa i pobegli ovim srbima u bosnu ...
ne moze im niko prici
i na krjau videli smo banja luka nije pala , dok ces ti knin da sanjas a potomci ce ti ga spominjati kao iz neke bajke dok se ne zaboravi potpuno
niejsve do milosevica ima nesto i do naroda....
30 000 se skupilo i uteklo u sbriju
sto nisu otisli u bosnu u vojsku rep srpske ? jok aj zdravo odosmo mi...
a danas pravdas isti sistem koji je prodao rep srpsku krjainu 1995
zato ti ne verujem
'Narod' jeste apstraktna kategorija. To sto vi u vasim narativima, apstraktnim kategorijama dajete osobine koje imaju jedinke sa centralnim nervnim sistemom, govori samo o nivou vase pomahnitalosti; ali hajde, makar moramo da uzmemo deo vasih narativa, da bi bilo kakva ljudska komunikacija sa vama bila moguca.Znači zalažeš se za demokratiju a onda tvrdiš da je narod apstraktna kategorija, znači ti si za demokratiju bez naroda. Nešto nije u redu sa tvojim misaonim aparatom, baca na masu.
Cifre te demantuju , samo za vreme nemačke najezde poginulo je 27 miliona dok je su gulazi odneli milion i sedamsto hiljada žrtava .
I dosta više foliranja niti je Evropa demokratska ( a pogotovo ne Amerika ) niti je demokratija univerzalna vrednost.
Kapetan Dragan je iz Beograda,nije Krajišnik.Jedan od mojih je radio u fondu Kapetan Dragan krajem 90ih. Rekao je lepo u lice krajiškoj budali, te ću ponoviti.
Upamti ti što vređaš beogradske klince koji se protive ovom kriminalu i diktaturi: DECA BEOGRADSKA SU GINULA ZA VAS. Mnogi od mojih prijatelja su POGINULI U HRVATSKOJ boreći se u VAŠE IME.
a kakve ti imas veze sa beogradom?Kapetan Dragan je iz Beograda,nije Krajišnik.