Da li su Srbi kukavice?

vi ste od 1993 stavljeni u raspadanje. namestanjem martica kome praziluk viri iz guice pocinej raksol i kaubojstina...
deo njih iz krajine je bio dobar pre toga u borbama oko koridora 1992 u posavini a potom i 1995 jedan mali deo njih kod ilijasa oko poslednjeg alijinog pokusaja deblokade sarajeva...

ali to je deo vojske rep srpske krajine

nisu za porediti sa republikom srpskom, ni po cemu.

vojska rep srpske ne bi utekla taman bilo ustasa 100 puta vise.

jer rep srpska je najvece srpstvo na ovim prostorima

srpsku krjainu je niz vodu pustio sistem izdjanicki u beogradu koji i dan danas vlada srbijom, a te price o poziciji i opoziciji su obicna mantra. sve je to jedan sistem koji je evo i kosovo doveo do toga da su sve briselom predali u siftarske ruke ...

ne moze se porediti rep srpska krajinasa rep srpskom. prosto ne moze.
Da vidjeli smo 1995 u zapadnoj Republici Srpskoj kad je palo 13 opština kako VRS ne bi utekla.Poštedi me sranja.

Zasto onda nepristojno upadas u tudji razgovor?
A pri tom nemas ni nista pametno da kazes.
vreme je da odemo sa teme
puna je lazova i internet pametnjakovica i junaka.

tenkre verujem da nije losa persona, ali tu odbojnost prema rep srpskoj mozda ima zbog onog nesoja koji pomaze ovom rezimu izdjanickom i kriminalnom ovde pa se dovode u autobusima ovamo na mitinge na glasanje kao u stocnim vagonima da prostis...

opet ja bog dela prodanih nesretnika ne mogu da krivim citav narod jer veceg srpstva nema od rep srpske

problem je sto je sbrija navikla na izdaju na potkupljivost na prodaju jer je vodi idalje titoisticki sistem

dok se ne skinemo psolednjeg mejdu nama koji misli da je tito bio dobar covjek nama nece biti dobro

ajmo sa teme, tamo gde dodje kezual da prica o ratu da glumata toboz patriotu a nije ni prsimrdeo ratistima meni se prikaki da prostis...

svako dobro sestro srpkinjo i nadajmo se da ce studenti i narod u sbriji sto pre donijeti rpavu slobodu i isitnu

MILOSEVIC RADIKALI su evc jednom prodali krajinu i deo rep srpske, isto takoce i sve ostalo sto je na planu i programu srpskih dusmana...

Pa hvala ti što si pojačao moj argument. Bilo vas je do jaja dovoljno da se branite, ali niste imali hrabrosti.

Alo ljuti krajišnici.

Vi ste potpisali Erdutski sporazum.
Vaš Goran Hadžić koji je zbog svog idiotizma završio u Den Haag je to potpisao.

Možda moram da vas podsećam?

Pogledajte prilog 1740807

Evo spomen ploče, ako niste slepi.

Alo, Krajišnici. Pa vi ste kapitulirali Podunavlje. Dali ste ga Hrvatskoj i izvinili se, tražili oprost. Alo. Pa vi ste se predali UNTAESu i dali oružje ili HV ili VJ. Koga li vi zezate?

VI STE SE PREDALI I TO NA PAPIRU. PRIZNALI STE HRVATSKU.

KAKVA HRABROST KAKVI BAKRAČI

Strana koja se BRANI ima pravo na OSVETU, strana koja se FORMALNO PREDA nema pravo NINAŠTA.
Najbolje što su mogli napravit, jedan od pametnijih poteza koji su napravili potpisivanjem erdutskog sporazuma.
Inače bi završili ko ostatak Krajine.

Nije usporedivo s 1.svj.ratom i Bugarima.
Mi u RSK jednostavno nismo mogli s 30 000 ljudi zadržat 180 000 Hrvata na fronti dugačkoj 680km.Omjer je bio 6:1 u njihovu korist.
Posle “povlačenja” (bez naređenja) Šumadijske divizije na samom Draganovom vrhu je odnos snaga bio i gori od toga, posle su srpski seljaci pod zabranom Bugara uz pretnju streljanjem danima krišom sahranjivali srpske vojnike koji su ostali da se bore na goleti, potpuno opkoljeni, sve zahvaljujući hrabrosti predaka ovih što se sad busaju u grudi i određuju ko je Srbin a ko samo “pravoslavni Bosanac” i slično.

Pa hvala ti što si pojačao moj argument. Bilo vas je do jaja dovoljno da se branite, ali niste imali hrabrosti.

Alo ljuti krajišnici.

Vi ste potpisali Erdutski sporazum.
Vaš Goran Hadžić koji je zbog svog idiotizma završio u Den Haag je to potpisao.

Možda moram da vas podsećam?

Pogledajte prilog 1740807

Evo spomen ploče, ako niste slepi.

Alo, Krajišnici. Pa vi ste kapitulirali Podunavlje. Dali ste ga Hrvatskoj i izvinili se, tražili oprost. Alo. Pa vi ste se predali UNTAESu i dali oružje ili HV ili VJ. Koga li vi zezate?

VI STE SE PREDALI I TO NA PAPIRU. PRIZNALI STE HRVATSKU.

KAKVA HRABROST KAKVI BAKRAČI

Strana koja se BRANI ima pravo na OSVETU, strana koja se FORMALNO PREDA nema pravo NINAŠTA.

A da,

I VAŠ HEROJ KRAJIŠNIK MILAN BABIĆ, ŠEŠELJEV HEROJ, JE JOŠ PLAKAO PRED DEN HAAG I MOLIO ZA OPROST ZA ONO ŠTO JESTE A I NIJE POČINIO.

ONDA KAD MU NISU SPUSTILI KAZNU DOVOLJNO ON SE OBESIO.

Ne treba da dođe dotle da izdajnik proda i uništi celu zemlju da bismo se svi solidsrisali.

Nije problem procenat-dva pokradenih glasova, nego što je skoro pola naroda podmitljiva prodana sitna duša. Neće zatrovati njegovu njivu i boli ga uvo za susede.

Prodaješ glas ludaku i njegovoj kriminalnoj sviti kako bi nastavio sa pljačkanjem tvoje zemlje i tvoje dece.
bas tako...lepo je to pokojni Palma procenio...2000 ili 3000 dinara

Ovih dana gledamo u Kaliforniji sukobe tamosnjih stanovnika sa policijom. Oni se tuku, spaljuju im kola, sjebali su im LRAD, idu hrabro i srcano do kraja. I ne samo tamo, vec i u raznim drzavama gde su se odrzavali protesti, protestanti su pokazivali mnogo vecu dozu hrabrosti nego Srbi. Misljenja sam da bi oni Meksikanci iz Kalifornije unistili cacije u roku od 15min.

Kako je doslo do toga da narod koji se busa u grudi svojojm prosloscu, tradicijom, Obilicem, Karadjordjem, Soluncima i ostalima kuka i zove policiju kada na njih krenu 3 SNS batinasa, a protestanata ima 200 u tom momentu? Kako je moguce da se srpski narod postao tako plasljiv?
Ti si u naslovu pomenuo Srbe a pitanje pistavljaš Drugosrbijancima.

Promeni naslov.

Inače Drugosrbijanac ti je alava i sebična zavidna kukavica sa kompleksima da su sve neki tamo nešto i tako to

Posle “povlačenja” (bez naređenja) Šumadijske divizije na samom Draganovom vrhu je odnos bio i gori od toga, posle su srpski seljaci pod zabranom Bugara uz pretnju streljanjem danima krišom sahranjivali srpske vojnike koji su ostali da se bore na goleti, potpuno opkoljeni, sve zahvaljujući hrabrosti predaka ovih što se sad busaju u grudi i određuju ko je Srbin a ko samo “pravoslavni Bosanac” i slično.
Preko predaka oni imaju pravo da to odrеđuju. Po rođenju.

Prek nema pravo, jer su njihovi služili AUSTRIJSKOM CARU.

Jedan od mojih je radio u fondu Kapetan Dragan krajem 90ih. Rekao je lepo u lice krajiškoj budali, te ću ponoviti.

Upamti ti što vređaš beogradske klince koji se protive ovom kriminalu i diktaturi: DECA BEOGRADSKA SU GINULA ZA VAS. Mnogi od mojih prijatelja su POGINULI U HRVATSKOJ boreći se u VAŠE IME.
nije vreme ali mogao bih da pricam cega sam se nagledao od nekih kreatura odande iz krajine u skupstini grada kada su nabusito trazili da upadaju u stanove izbeglih beogradjana i to iskljucivo iz starog grada jer ih je samo on zanimao...i neces verovati, ondasnja sps stoka je nekima i to dozvolila.

Da vidjeli smo 1995 u zapadnoj Republici Srpskoj kad je palo 13 opština kako VRS ne bi utekla.
to je deo sa srpskom krajinom, koji ej dogovoren u beogradu 1994 kada su sistemski skotovi koji su i danas na vlasti u bg prodali srpsku krjainu jer su tada uveli SANKCIJE VOJSCI REP SRPSKE

Poštedi me sranja.
sranja pricas ti

ni prismrdeti srpska krajina nije rep srpskoj. a sto se ratist a tice, tu tek da ne pricamo...najgori najkrvaviji rat je bio u bosni

vi ste od 1993 bili samo raskol i rasulo...

a to sa rep srpkom niej od juce.... zna oni su u drugom svetskom ratu dali anjvise partizana... ok dali su i ovi iz krajine , licani koji su utekli doande od ustasa i pobegli ovim srbima u bosnu ...

ne moze im niko prici

i na krjau videli smo banja luka nije pala , dok ces ti knin da sanjas a potomci ce ti ga spominjati kao iz neke bajke dok se ne zaboravi potpuno

niejsve do milosevica ima nesto i do naroda....

30 000 se skupilo i uteklo u sbriju
sto nisu otisli u bosnu u vojsku rep srpske ? jok aj zdravo odosmo mi...

a danas pravdas isti sistem koji je prodao rep srpsku krjainu 1995

zato ti ne verujem

to je deo sa srpskom krajinom, koji ej dogovoren u beogradu 1994 kada su sistemski skotovi koji su i danas na vlasti u bg prodali srpsku krjainu jer su tada uveli SANKCIJE VOJSCI REP SRPSKE

sranja pricas ti

ni prismrdeti srpska krajina nije rep srpskoj. a sto se ratist a tice, tu tek da ne pricamo...najgori najkrvaviji rat je bio u bosni

vi ste od 1993 bili samo raskol i rasulo...

a to sa rep srpkom niej od juce.... zna oni su u drugom svetskom ratu dali anjvise partizana... ok dali su i ovi iz krajine , licani koji su utekli doande od ustasa i pobegli ovim srbima u bosnu ...

ne moze im niko prici

i na krjau videli smo banja luka nije pala , dok ces ti knin da sanjas a potomci ce ti ga spominjati kao iz neke bajke dok se ne zaboravi potpuno

niejsve do milosevica ima nesto i do naroda....

30 000 se skupilo i uteklo u sbriju
sto nisu otisli u bosnu u vojsku rep srpske ? jok aj zdravo odosmo mi...

a danas pravdas isti sistem koji je prodao rep srpsku krjainu 1995

zato ti ne verujem
zaboravio si četres' petu...

Znači zalažeš se za demokratiju a onda tvrdiš da je narod apstraktna kategorija, znači ti si za demokratiju bez naroda. Nešto nije u redu sa tvojim misaonim aparatom, baca na masu.

Cifre te demantuju , samo za vreme nemačke najezde poginulo je 27 miliona dok je su gulazi odneli milion i sedamsto hiljada žrtava .
I dosta više foliranja niti je Evropa demokratska ( a pogotovo ne Amerika ) niti je demokratija univerzalna vrednost.
'Narod' jeste apstraktna kategorija. To sto vi u vasim narativima, apstraktnim kategorijama dajete osobine koje imaju jedinke sa centralnim nervnim sistemom, govori samo o nivou vase pomahnitalosti; ali hajde, makar moramo da uzmemo deo vasih narativa, da bi bilo kakva ljudska komunikacija sa vama bila moguca.

Staljinovi robovi koje je masovno gurao u rat nisu nikakav dokaz slobodarstva nekog naroda, ma sta da taj pomahnitao izraz uopste i znaci. Samo Staljin je kriv za desetine miliona zrtava tog svog naroda.

Najslobodarskiju stvar koju su Rusi doziveli je tamo kada su srusili taj bolesni rezim; ali avaj nakratko, docekao ih je opet poptuni totalitarizma odmah cim je ovaj sadasnji diktator uspostavio potpunu vlast.

Taj narod tamo koji trpi te mafijase, udbaske ubice, i totalitarne vladare zivota i smrti se definitivno u vasim metaforama ne moze nazati 'slobodarski'.

Ma jok, univerzalna vrednost je kada ti udbaski FSB ubica zakuca na vrata i poruci ti da pazis sta radis, jer nisi hteo da das reket lokalnom udbaskom krimosu.

Jedan od mojih je radio u fondu Kapetan Dragan krajem 90ih. Rekao je lepo u lice krajiškoj budali, te ću ponoviti.

Upamti ti što vređaš beogradske klince koji se protive ovom kriminalu i diktaturi: DECA BEOGRADSKA SU GINULA ZA VAS. Mnogi od mojih prijatelja su POGINULI U HRVATSKOJ boreći se u VAŠE IME.
Kapetan Dragan je iz Beograda,nije Krajišnik.

Back