Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.459
Koliko si nepismen nemam rečiKapetan Dragan je iz Beograda,nije Krajišnik.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Фондација_Капетан_Драган
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko si nepismen nemam rečiKapetan Dragan je iz Beograda,nije Krajišnik.
Nista, pa ja sam Srbin, ne smem protiv Sluzbe.Batali komunističke fazone, reci ti nama šta si ti konkretno uradio da do toga ne dodje?
Izvini,mozda je kasno i spava mi se vec,ali ne razumijem poveznicu sa prethodnim postom.Ne treba da dođe dotle da izdajnik proda i uništi celu zemlju da bismo se svi solidsrisali.
Nije problem procenat-dva pokradenih glasova, nego što je skoro pola naroda podmitljiva prodana sitna duša. Neće zatrovati njegovu njivu i boli ga uvo za susede.
Prodaješ glas ludaku i njegovoj kriminalnoj sviti kako bi nastavio sa pljačkanjem tvoje zemlje i tvoje dece.
Ja bih voleo da ne doživim nikada više ni jedan popis stanovništva te da se moram uopšte izjašnjavati kao "Srbin" na papiru.Nista, pa ja sam Srbin, ne smem protiv Sluzbe.
Ovaj put su se prodali za malo više.bas tako...lepo je to pokojni Palma procenio...2000 ili 3000 dinara
Kapetan Dragan je rođeni Beograđanin.Koliko si nepismen nemam reči
https://sr.wikipedia.org/wiki/Фондација_Капетан_Драган
kopilan sluzbeKapetan Dragan je iz Beograda,nije Krajišnik.
Pojasniću ti.Kapetan Dragan je rođeni Beograđanin.
Nepismen si ti.
Popisi stanovnistva ionako samo sluze ovakvim tipovima kao sto je Obzerver, da iz njih izvode svoje pogresno-bolidske zakljucke.Ja bih voleo da ne doživim nikada više ni jedan popis stanovništva te da se moram uopšte izjašnjavati kao "Srbin" na papiru.
Ja ne želim ni ritualno da upišem "Srbin" ispod svog imena koje takođe mrzim.Popisi stanovnistva ionako samo sluze ovakvim tipovima kao sto je Obzerver, da iz njih izvode svoje pogresno-bolidske zakljucke.
mal ti ne rekoh...Ja ne želim ni ritualno da upišem "Srbin" ispod svog imena koje takođe mrzim.
Nikada se nisam osećao blisko ovoj dolini suza.
Šajkača, inače, je najgluplja i najružnija narodna kapa na svetu.
Kako je moguće da je invalid pobjegulja?Pojasniću ti.
Taj moj koji je radio u fondaciji je radio sa jednim od vaših, ljutih pobežnika, koji je bio invalid.
SOLUNCI HEROJIIIIImal ti ne rekoh...
NAJJUNACKIJA I NAJSLAVNIJA iz prvog svetskog rata
Verovatno tako što čovek može da postane invalid gde god on živeo.Kako je moguće da je invalid pobjegulja?
Jel moguće da ima pobjegulja invalida?
pa oni su klali i inavlide , hendikepirane osobe u oluji ... ima onaj primer...Kako je moguće da je invalid pobjegulja?
Jel moguće da ima pobjegulja invalida?
Đedovi veliš? Otkad su u Beogradu kaže đedovi?SOLUNCI HEROJIIIII
Eto, moji su bili solunci. Đedovi sa obe strane.
Od Aleksandra su dobili NIŠTA. Div junaci šetali u prosili.
ŠTO JE NAJJAČE PRECI VAS PREČANA TE ŠAJKAČE NISU NI NOSILI.SOLUNCI HEROJIIIII
Eto, moji su bili solunci. Đedovi sa obe strane.
Od Aleksandra su dobili NIŠTA. Div junaci šetali u prosili.
A osto je invalid bježeći?Verovatno tako što čovek može da postane invalid gde god on živeo.
A to što je pobjegulja, pobjegulja je po nacionalnosti.
Naravno da jesu u 1 svj.ratu mnogi prečani bili solunski dobrovoljci.ŠTO JE NAJJAČE PRECI VAS PREČANA TE ŠAJKAČE NISU NI NOSILI.
STAVILI STE IH TEK 1941
To je bilo u Dvoru na Uni.pa oni su klali i inavlide , hendikepirane osobe u oluji ... ima onaj primer...
ja kolko znam prave pobegulje su hrvatiVerovatno tako što čovek može da postane invalid gde god on živeo.
A to što je pobjegulja, pobjegulja je po nacionalnosti.
I to je moguće.A osto je invalid bježeći?
Nepoznato je ISTORIJI.Naravno da jesu u 1 svj.ratu mnogi prečani bili solunski dobrovoljci.
To ti je nepoznato?
Только вера двигает горамиto pokazuje i drugi sv rat, kada vam je jedina bitka koju ste ''dobili'' i o kojoj pricate danas u stvari ZASJEDA U LIJEVCA POLJU
kada su vasi rpetci pogazili dogovor koji je bio izmejdu ljotica i drljevica proustase kojim je namagrcen djurisic da krene saranjenicima preko ndh do slovenije...
Za razliku od vas Beograđana koji niste ostali bez ničeg.I to je moguće.
Koliko se sećam bio je slep na jedno oko i hrom zbog udarca šrapnela.