Da li su Srbi kukavice?

Ne treba da dođe dotle da izdajnik proda i uništi celu zemlju da bismo se svi solidsrisali.

Nije problem procenat-dva pokradenih glasova, nego što je skoro pola naroda podmitljiva prodana sitna duša. Neće zatrovati njegovu njivu i boli ga uvo za susede.

Prodaješ glas ludaku i njegovoj kriminalnoj sviti kako bi nastavio sa pljačkanjem tvoje zemlje i tvoje dece.
Izvini,mozda je kasno i spava mi se vec,ali ne razumijem poveznicu sa prethodnim postom.
Pricas sad o necem drugom.

Kapetan Dragan je iz Beograda,nije Krajišnik.
kopilan sluzbe

jedino dobr oej sto je uspeo da utvrdi linije odbrane, da kauboje kolko tolko upristoji i cvrstom disciplinom i dobrom obukom kolko tolko napravi zavidnom vojskom

ali to je bila patka izdjanickog sistema, sve jet o odavno planriano da ode da se da ustasama, ali niej basm oglo tek tako narodu tamo obajsniti dao de jel...

e potom sluzba salje kopilana jedinog sa preizmenom seselj koji je srbin.... 1993
e od tada ide raskol, kaubojstina, i totalan raspad vise do vojske ni ******...

kad ih je sistem u bg pustio niz vodu i kad su culi da nece biti pomoci i kada su hrvati napali sa ozbiljnim snagama , odose ebz da su pomislili da svi odu u vosjku rep srpske pa kad se steknu uslovi...

ali bilo im je jasno da ih je beograd prodao

ja ne znam ni ejdnog odande a znam ljudeskare iz gracaca iz benkovca, da i jedan podrzava ovaj izdjanicki sistem koji je od onda i dalje ovde na vlasti...

pa nemaju ni jedan razlog za to ejr su ih prodali 1995

Verovatno tako što čovek može da postane invalid gde god on živeo.

A to što je pobjegulja, pobjegulja je po nacionalnosti.
ja kolko znam prave pobegulje su hrvati

u srednjoj bosni njih 10 000 bojovnika sa desetinama hiljada naroda je preslo nama uteklo od pogroma mudzahedina bin ladenovih i domacih dzihadlija
vikali su BRACO SRBI POMAGAJTE

da nije bilo nas palo bi zepce

od vas kukavica vecih nema

to pokazuje i drugi sv rat, kada vam je jedina bitka koju ste ''dobili'' i o kojoj pricate danas u stvari ZASJEDA U LIJEVCA POLJU
kada su vasi rpetci pogazili dogovor koji je bio izmejdu ljotica i drljevica proustase kojim je namagrcen djurisic da krene saranjenicima preko ndh do slovenije...

zato su vam se crnogorci osvetili pa preklali izdajnika drljevica u austriji a potom i upucali poglavnika u argentini

to pokazuje i drugi sv rat, kada vam je jedina bitka koju ste ''dobili'' i o kojoj pricate danas u stvari ZASJEDA U LIJEVCA POLJU
kada su vasi rpetci pogazili dogovor koji je bio izmejdu ljotica i drljevica proustase kojim je namagrcen djurisic da krene saranjenicima preko ndh do slovenije...
Только вера двигает горами
Только смелость города берет!

Back