Da li su osobe koje ne govore koliko su seksualnih partnera imali u zivotu...

:zcepanje:
A neki ne vrede ni za pola boda:sad2:

a možda da se uvede u bodovanje ko u evropskim ligama
misim znate ono za najboljeg strelca

...stidljive? I da li se stide sto je brojka 1 ili 2 ili zato sto je preko 7,8,9,10? Ili sta je u pitanju?
Mene konkretno zanima za cutanje devojaka/zena o tome.

ma znaš kako kažu klinci
ako nije na mobilnom ko da se nije dogodilo :mrgreen:
e sad moj mobilni nema kameru tako da ćutim :(

...stidljive? I da li se stide sto je brojka 1 ili 2 ili zato sto je preko 7,8,9,10? Ili sta je u pitanju?

...kako da cutim:dontunderstand:...uh ne volim ja da tajim stvari...uvek se pribojavam da se ne izletim pa da bude steta...svi su uvek znali sa kim se vidjam, ko mi je decko, da li smo intimni ili nismo, tesko sam kao crna zemlja za ove moderne stvari...volim romatiku i muvamo se trista godina pre nego sto postanemo par...do sada nisam imala razlog da precutkujem i skrivam...:heart:

A sta treba da vice na sav glas? :roll:
Ako je devojka, sigurno je bila sa vise njih no sto mislis pa da se ne bi osecao jadno, nece da ti kaze. Kod tipa je suprotno uglavnom, mada ne mora da znaci.

ja mislim da sa takvim osobama nesto nije u redu
narocito sa zenama
hocu reci, legitimno je pravo svakog muskarca da zna sa koliko je muskaraca zena koja ga zanima bila pre njega
u to ime, ja glasam da se svakoj zeni ugradi neka vrsta cipa, sa softverom koji se updejtuje nedeljno
a, muskarcima da se da jedan mali citac cipa, dzepne velicine
pa kad muskarac na ulici, na primer, sretne zenu koja mu se dopadne, da joj pridje i brzlo i lagano je "öcita"
da lepo covek vidi na cemu je
el da da bi sve onda bilo mnogo jednostavnije?

Dobro su upamtile mudrost koju je ponavljao sedokosi profesor izboranog lica:
" Istorija je učiteljca života, ona teži da se ponavlja sve dok je ne naučimo."

a ima u fudbalu rezultata razlicitih... u velikom, 5 kad neko primi, to je bruka... al' ako se desi da primi 7, onda je to katastrofa... taj sedmi gol je najgori... gori i od osmog, i od devetog... taj pravi razliku... tako vam je slicno nesto i kod muskaraca, samo sto je u pitanju broj 10... do 10 momaka, mogu da podnesu... al' je to brojka sa kojom nikako ne mogu da se pomire... i, rileta vaseg ako slusate, uvek da kazete da je manje... cisto da sebe postedite daljeg objasnjavanja i muka... ne vredi objasnjavati... kao da se postenje neke devojke gleda samo i iskljucivo kroz njene seksualne performanse... p.s. a cela je istina ono sto je ona skvo na pocetku strane rekla...

narocito sa zenama
hocu reci, legitimno je pravo svakog muskarca da zna sa koliko je muskaraca zena koja ga zanima bila pre njega
u to ime, ja glasam da se svakoj zeni ugradi neka vrsta cipa, sa softverom koji se updejtuje nedeljno
pa kad muskarac na ulici, na primer, sretne zenu koja mu se dopadne, da joj pridje i brzlo i lagano je "öcita"

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

a šta ako neka hakerka reprogramira taj čip :eek::eek::eek:

narocito sa zenama

Moze, al da se apdejtuje dnevno.
Ma, sta dnevno. Svakog sata :lol:

Nikako ne razumijem kome su brojke ovakve vrste bitne i šta znače?Svaka žena pomno ne govori o brojkama(u razloge ne ulazimo,jer su uglavnom isti),tome su skloniji muškarci u kafanskoj opciji druženja.Ali,niko ne može tvrditi da mu se tamo nekakva žena/muškarac kao,recimo 7.partner u životu,nije učinio kao Prvi.I čemu onda brojanje.
Valjalo bi,očito,zamisliti Sizifa sretnim:)

brojke su nešto čime se samo budale hvale...

ali zasto bi to trebalo da bude hvaljenje, zar ne se ne moze reci: "bio sam sa 5 cura do sada u zivotu" ili "bila sam sa 9 momaka", jeste da se brojke u vezi toga spominju uglavnom kada se treba hvaliti pred drustvom... ali sta je sa "normalnim izjavama", decko pita devojku: "sa koliko" - "sa 5", ili devojka pita decka: "koliko si ih imao" - "tri"

Nije bas pametno pominjati sa koliko njih ste bili.Isto i za muskarce ovo vazi.Budes tajanstven,i ne boli te glava.:)

Zasto nije pametno? Pa zar bih promenio misljenje o svojoj devojci ako bih saznao da je bila sa njih 10 do sada? Sigurno ne bih.

ovaj sad mi je jedanaesti :rumenko:

Hmm, znaci sve ukupno 15,5! ;)

Back