S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
da, teško je to izračunati.Jel se racunaju samo oni sa debelim alatom ili svi.![]()
neke i ne bi trebalo računati, a neki vrede za dvojicu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, teško je to izračunati.Jel se racunaju samo oni sa debelim alatom ili svi.![]()
...hvala skvoki...da, teško je to izračunati.
neke i ne bi trebalo računati, a neki vrede za dvojicu.![]()
...stidljive? I da li se stide sto je brojka 1 ili 2 ili zato sto je preko 7,8,9,10? Ili sta je u pitanju?
Mene konkretno zanima za cutanje devojaka/zena o tome.
jeste, stid je u pitanju....stidljive? I da li se stide sto je brojka 1 ili 2 ili zato sto je preko 7,8,9,10? Ili sta je u pitanju?
da, teško je to izračunati.
neke i ne bi trebalo računati, a neki vrede za dvojicu.![]()
...stidljive? I da li se stide sto je brojka 1 ili 2 ili zato sto je preko 7,8,9,10? Ili sta je u pitanju?
Novajlijko, to smo vec konstatovali!Diskutujemo dalje, postepeno sirimo temu. Mora se citati svaki post da bi se ucestvovalo na nekoj temi.
p.s. nisam jos uvek zadovoljan![]()
![]()
A neki ne vrede ni za pola boda![]()
Ako kažeš malu cifru ispadneš neki krndelj.
Ako kažeš veliku cifru ispadneš qrva.
Eto zato.
ja mislim da sa takvim osobama nesto nije u redu...stidljive? I da li se stide sto je brojka 1 ili 2 ili zato sto je preko 7,8,9,10? Ili sta je u pitanju?
i mene!Blam me da kažem kad pita....![]()
ja mislim da sa takvim osobama nesto nije u redu
narocito sa zenama
hocu reci, legitimno je pravo svakog muskarca da zna sa koliko je muskaraca zena koja ga zanima bila pre njega
u to ime, ja glasam da se svakoj zeni ugradi neka vrsta cipa, sa softverom koji se updejtuje nedeljno
a, muskarcima da se da jedan mali citac cipa, dzepne velicine
pa kad muskarac na ulici, na primer, sretne zenu koja mu se dopadne, da joj pridje i brzlo i lagano je "öcita"
da lepo covek vidi na cemu je
el da da bi sve onda bilo mnogo jednostavnije?
ja mislim da sa takvim osobama nesto nije u redu
narocito sa zenama
hocu reci, legitimno je pravo svakog muskarca da zna sa koliko je muskaraca zena koja ga zanima bila pre njega
u to ime, ja glasam da se svakoj zeni ugradi neka vrsta cipa, sa softverom koji se updejtuje nedeljno
a, muskarcima da se da jedan mali citac cipa, dzepne velicine
pa kad muskarac na ulici, na primer, sretne zenu koja mu se dopadne, da joj pridje i brzlo i lagano je "öcita"
da lepo covek vidi na cemu je
el da da bi sve onda bilo mnogo jednostavnije?
brojke su nešto čime se samo budale hvale...
Nije bas pametno pominjati sa koliko njih ste bili.Isto i za muskarce ovo vazi.Budes tajanstven,i ne boli te glava.![]()
ovaj sad mi je jedanaesti![]()