anajade
Elita
- Poruka
- 21.219
Ma gresan si postio ili nepostioMa nesto mislim, dal su Indijci, Kinezi, Japanci....... gresni ako ne poste.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma gresan si postio ili nepostioMa nesto mislim, dal su Indijci, Kinezi, Japanci....... gresni ako ne poste.![]()
Ona koja je u skladu sa Biblijom kojaje Bozja recA koja je prava?
pa od čegaKo veruje bit će spasen!![]()
pravednici nepotrebno čamili u podzemni svetDa. Ali to ne znači da su pravednici prije Hrista izvisili. Hristos je i njih spasio i sišao je u ad odakle ih je izveo do raja.
ma znao sam da je u prevodu, svi problemi.U marku 2 isto je sve samo nema plakanja.Neko je nesto zabrljao.u.prevoduPre
kod mateja nego kod marka.Kod marka jasno.sve.
Oni jesu bili pravedni ali su ipak bili grešnici i samim time su završavali u adu.pravednici nepotrebno čamili u podzemni svet
Sto nepotrebnopravednici nepotrebno čamili u podzemni svet
i da li će biti spašeniMa nesto mislim, dal su Indijci, Kinezi, Japanci....... gresni ako ne poste.![]()
eto a ti grešniji od njih i nadaš se raju. pa šta duša radi do tog spasavanja?Oni jesu bili pravedni ali su ipak bili grešnici i samim time su završavali u adu.
U pravom smislu reci u toj payzi.odmaraeto a ti grešniji od njih i nadaš se raju. pa šta duša radi do tog spasavanja?
Drugačije su okolnosti sad. Hristos je postradao za nas i dao nam priliku za spasenje i raj.eto a ti grešniji od njih i nadaš se raju. pa šta duša radi do tog spasavanja?
Ад • мушки род (митологија) Бог подземног света код старих Грка; подземни свет; шипак. гроб, смрт; Хад, Хад.Sto nepotrebno
Priliku dao za vaskrsenje.Pa zar to nihe spas.od smrti.Drugačije su okolnosti sad. Hristos je postradao za nas i dao nam priliku za spasenje i raj.
Jeli Maki,jel po terbi ljudi koji su ziveli u vreme SZ-ta nisu imali prilike za spasenje !??????Drugačije su okolnosti sad. Hristos je postradao za nas i dao nam priliku za spasenje i raj.
Tek kad je Hristos sišao u ad tad su spašeni.Jeli Maki,jel po terbi ljudi koji su ziveli u vreme SZ-ta nisu imali prilike za spasenje !??????
Tamo znaci bili do hrista a onda hrist razvalio resetke hada i sve gresnike oslobodio i svi odose bogu gde ce cekati strasni syd .Ад • мушки род (митологија) Бог подземног света код старих Грка; подземни свет; шипак. гроб, смрт; Хад, Хад.
https://staznaci.com/ad
Ad ili pakao je mesto u dubini zemlje gde duše grešnika idu posle smrti.
S tugom ću u ad sići za sinom svojim (Post. 37,35)
A zar to nije smisao zivota hriscanina bukvalno svih 365 dana u godini !??Smisao Božićnog posta nipošto nije u izgladnjivanju i držnju dijete, već je to zapravo vreme kada čovek pronalazi svoj unutrašnji mir i meru u svemu, izražava zahvalnost Bogu i trudi se da se što više uzdržava od loših misli, loših ponašanja i nemoralnih dela. Pored redukovane ishrane, odnosno izbegavanja masne hrane, ljudi koji su odluče da svih 40 dana poste treba da se udalje i od zlobe, uvreda, besa i svakog vida ponašanja koje nije u skladu sa hrišćanskim.
Nisu ni tad Tek kad vaskrsnu a zaslyze raj jesu.Drugi ne.Jbg pakao.Tek kad je Hristos sišao u ad tad su spašeni.
Pa jesi li cittao ono sto sam tirekao danas i nakon cega si nestao ??Tek kad je Hristos sišao u ad tad su spašeni.
Adventistička teologija mi je apsolutno nerelevantna za bilo šta.Pa jesi li cittao ono sto sam tirekao danas i nakon cega si nestao ??
Ja sasm mislio da ces nekog konsultirati i da ces mi odgovoriti kad ono ti i dalje furas istu pesmu i ides glavom u pesak jos dublje.
Pa kakve sad ja veze imam s tim,dao sam ti konkretne citate i rekao ti kako stvare stoje soga ako li smatras da sam nesto promasio/lupio sto me ne demantiras ?Adventistička teologija mi je apsolutno nerelevantna za bilo šta.
A sta oni misle o tom spasenju nista ne kapiram sta oce reciAdventistička teologija mi je apsolutno nerelevantna za bilo šta.
Obrati se apostolu Pavlu koji kaže da krv žrtava nije spirala grijehe.Pa kakve sad ja veze imam s tim,dao sam ti konkretne citate i rekao ti kako stvare stoje soga ako li smatras da sam nesto promasio/lupio sto me ne demantiras ?
Zavisi sta podrazumevas pod spasenjem...Ko veruje bit će spasen!![]()
Tako je!Ma gresan si postio ili nepostio