Da li su komunisti bili patriote i antifasisti?

jugoslovenski komunisti nisu srpski komunisti.
u valjevu naselje peti puk ,vIII crnogorska i vI licka su VRSILE STRELJANJA NEVINOG STANOVNISTVA.
CIJE ONI MOGU BITI PATRIOTE?
CRNOGORSKE ,LICKE?

Jesi ti siguran da znaš šta govoriš?
U 6. Ličkoj je bilo više od 95% Srba iz Hrvatske!
Jel ti to Srbe iz Hrvatske optužuješ da su bili protiv Srbije? :think:

Izgleda da ce se otkriti crna knjiga komunizma koja ce otkriti koliko je ljudi ubijeno u Brozovom sistemu,preuzetom od (koga drugog) Staljina.Pominje se cifra od 10,000 ljudi samo u Beogradu.
Nego, mene zanima da li ce oni koji su to izvrsili odgovarati makar imali 90 godina?

Oprosti prika, ali u tim godinama niko ne može biti procesuiran ni po jednom civiliziranom zakonodavstvu.
Mogu se utvrditi činjenici u vezi te osobe, ali se ne može koristiti represija nad njim. :)

Сигурно је било и таквих, као што кажеш, али било је и нормалног поштеног и стручног народа. Немој изрицати тако паушалне судове, неозбиљно је. У ствари можеш, ако имаш 12-13 година, све ти је опроштено.

Стварно не знам зашто твој отац није био комуниста, а могао је... :zcepanje::rotf::zcepanje:

Да није овога "....да се поклони сатани и прихвати ту безбожничку теорију...", с остатком бих могла да се сложим, међутим, тај део реченице је онако баш смешан, у ствари гротескан. :zcepanje::rotf::zcepanje:

Имам 35 година, озбиљно говорим и не завитлавам се.
Наравно да је било и стручњака међу комунистима али не може бити поштених, то си сама малопре потврдила . :lol:
Потврдила си тако што си изјавила, цитирам:"да би лакше дошао до посла, или догурао даље у каријери, а шефовско, или
директорско место, било је немогуће добити, без црвене књижице
".
Дакле, тиме потврђујеш да су комунисти ОЛОШ и ЈАЈАРЕ.

У вези мог оца: није у реду да се подсмеваш и ругаш.:rtfm:
Ругаш се његовом поштењу и части и тако себе морално срозаваш.
Најлакше је било тада постати комуниста, поклониш се ђаволу и погазиш своју част. То може свако само ако хоће.
Мој отац није хтео тако.:)

Данас ти је исто за шефовско или директорско место, не можеш га добити, па да си способан к'о Тесла
и Бил Гејст заједно, ако ниси у ДС-у, Ге17+, или у некој још минорнијој странчици владајуће коалиције.
И онда и сада партијски кадрови имају прођу, само што данас треба подмирити 10-ак странчица, а онда
само једну. Па сад ти види....:mrgreen:

Таман посла да се подсмевам твом оцу, него си се ти комично изразио, "није био, а могао је..."
:D

Данас ти је исто за шефовско или директорско место, не можеш га добити, па да си способан к'о Тесла и Бил Гејст заједно, ако ниси у ДС-у, Ге17+, или у некој још минорнијој странчици владајуће коалиције. И онда и сада партијски кадрови имају прођу, само што данас треба подмирити 10-ак странчица, а онда само једну.

Таман посла да се подсмевам твом оцу, него си се ти комично изразио, "није био, а могао је..."

Код нас у НС и Извршном већу АП мораш да биднеш ПОНОСАН странке су споредне

Nema više komunista, ostadoše dečica i unuci
Има, има. На челу Србије су неокомунисти чланови социнтернационале.

Фирма је иста, али је промењен назив. Једина разлика је што сада власник прћије није машинбравар, него екипа из јевропске комисије.

Баросо је највољенији син свих народа и народности! Њему се љубе ципеле!

Oprosti prika, ali u tim godinama niko ne može biti procesuiran ni po jednom civiliziranom zakonodavstvu.
Mogu se utvrditi činjenici u vezi te osobe, ali se ne može koristiti represija nad njim. :)
Steta.Streljati bez sudjenja je jos manje civilizovano,jel da?
Nema više komunista, ostadoše dečica i unuci

Neka ostadose zivi i zdravi.To su radili samo Tito i Staljin.Cak i Mengeleova cerka nije imala problema zbog ocevih dela.

Steta.Streljati bez sudjenja je jos manje civilizovano,jel da?

Neka ostadose zivi i zdravi.To su radili samo Tito i Staljin.Cak i Mengeleova cerka nije imala problema zbog ocevih dela.

Ne znam jesmo li se razumjeli?
Nisam za to da se zataška zločin.
Treba procesuirati i utvrditi krivnju, ali se nad 90 godina starom osobom ne može vršiti represija.
Ta nismo Turci! Ili? :per:

Има, има. На челу Србије су неокомунисти чланови социнтернационале.

Фирма је иста, али је промењен назив. Једина разлика је што сада власник прћије није машинбравар, него екипа из јевропске комисије.

Баросо је највољенији син свих народа и народности! Њему се љубе ципеле!

Hehe, vidiš da nisi razumeo što sam napisala

Данас ти је исто за шефовско или директорско место, не можеш га добити, па да си способан к'о Тесла
и Бил Гејст заједно, ако ниси у ДС-у, Ге17+, или у некој још минорнијој странчици владајуће коалиције.
И онда и сада партијски кадрови имају прођу, само што данас треба подмирити 10-ак странчица, а онда
само једну. Па сад ти види....:mrgreen:

Сестро, коминисти су увек били сатански поданици, јер су одрицали и хулили на Бога. Псовање Бог, хлеба, сунца и сл... је плод безбожничког друштва и идеологије богомржње. Чак је и сам ''сатанин мали помоћник'', највише волео да псује Пресвету Дјеву, Мајку Божију. Само сатана псује Бога и светињу, а дух сатански је коминизмом раширен по Србији, до крајњих граница.

Та култура се руга свему што је свето, цинизам и хулни подсмех су јој најбитнија карактеристика.

Као против тежа хришћанском моралу(љубави према Богу и ближњима као себи самом), уведен је пагански аморал, који је саможив, индивидуалистички, несолидаран и лакташки грамзив. Сви ти зли плодови су и дан данас дубоко усађени у српском друштву, које је постомунистичко. Атеизам, релативизам и равнодушност царују, то је реалност.

Poslednja izmena:
Da , a kod vas u Austro Ugarskoj , u tom periodu , nista ,. Nema jni torbulencija ni bilo kakve volje za bilo cim . nista ,

Jesi li primjetio da se ja trudim upoznati uz svoju povijest i tvoju historiju?
Da i ti tako radiš, ne bi govorio tako neuko i znao bi za recimo bana Jelačića, za Zrinske i Frankopane, za uspostavljanje Trojedne kraljevine Slavonije, Hrvatske i Dalmacije i još mnogo štošta.
Ovako si nas obojicu zakinuo za kvalitetnu diskusiju.
Ali to je tvoj gubitak, ne moj! :D

Back