Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 18.494
Jel razmislas na neko egzoticno putovanje npr. Safari u Keniji, Dubai , jedrenje u Tasmaniji itd.Polako
Treba usloviti sa politikom. Ono što vas najviše straši.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel razmislas na neko egzoticno putovanje npr. Safari u Keniji, Dubai , jedrenje u Tasmaniji itd.Polako
Treba usloviti sa politikom. Ono što vas najviše straši.
Ne ide ti to tako kod komšija. Njima je bitnije da komšiji crkne krava, nego da se oni operje.Ja bih volio da se Srbija iz bilo kojeg razloga operja i da imate gomilu para.
Bolje vama, bolje i meni u RH, simple as that.
SNS propaganda. Uzeli milone od Rio Tinta i sad vrbuju opskurne likove poput tebe da im odbrane interese za siću. Nećete kopatiautorska tema
Dobro izvakana prica o Litijum za i protiv je i ovde na krsti dobila svoje tabore.
Ima doduse podosta i onih koji su sludjeni sto je razumljivo jer jos pravih validnih argumenata iz neke debate istinske i nema
Ono sto je upadljivo ovde na krsti je da su likovi koji su do jcue bili poynati po anti srpskom stavu , svi do jednog u istom redu/ da se ne kopa!
ali kako to da jedan komsija bude protiv USAi engleske ? pa usa i engleska su prve podrzale pricu oko projetka jadar. prije njemacke. yar bi se komsija i alter ego usudili rijec protiv Amerike reci ? odbiti ameriku ?
Licno naravno ne bi jer to nikako niej logicno pogotovo za komsnju muslimana...
Ali zasto nas nagovaraju da to uradimo ?
da se zamerimo zapadnom kapitalu i zapadu jer oni su sad (recimo komsija je dokazani anti srbin ) zabrinuti za nase dobro ???????????????????
TO PROSTO NE MOZE BITI
Da niej mozda zaista litijum kao ogromno bogatstvo enka prednost koju bi srbija dobila nad hrvatskom baznijom i kosovom pa su ybog toga vise nego yabrinuti po svoju buducnost ove nase tobož ''brižne komšije'' ?
jeste li pomislili na to ?
da li je hrvatskoj bosnjacima i albancima usao strah od koristi koju bi srbija mogla da iyvuce srbija oko litijuma ?
mozda promene zapada u odnosu na srbiju ?
kako opravdavas da je rusija podrzala sansu srbije oko litijuma ?SNS propaganda. Uzeli milone od Rio Tinta i sad vrbuju opskurne likove poput tebe da im odbrane interese za siću. Nećete kopati
Nije. Zaveden si medijskim izvrtanjima. Vlastodršcima je jako stalo da se posao završi jer su deo dila i naprviće veliku ličnu korist, a ako se posao ne završi imaće problema sa samim Rio Tintom. Zbog toga su spremni na svako podmetanje i dezinformaciju. Gofno se smrzlo u njima od strahakako opravdavas da je rusija podrzala sansu srbije oko litijuma ?
ni rusija nam nije dobra a misljenje nesrba na krsti i okolini je ispravno ?
Ovo je vec psiho degenerativno, ponavljas se i galamis preteći jedno te isto.
Jesi dobro?
te omoguće nama u Europskoj uniji
Necete kopati Srbiju!
Kao da će ipak on lično i pijuk u ruke, sa Ćutom i Marinikom na čelu otkopa.Jel si ti reko?
E onda, važi.
I Hil i Stejt Department tako kažu. Zanima me jedino kako N1 planira da izvede promenu narativa u hodu…Čitao sam ponešto o litijumu, i mislim da rudnik treba otovriti.
Bez brige susedi na određeno. Udri brigu na veselje, tj dok vam ne bude stigao račun.@kapetanmark , zabrinuti su kako ce te snaci kad budete doziveli taj najavljeni kvantni skok. Sta cete sa tim silnim parama od Litijuma, kakvi su vam planovi ?
Ma Hil kaže da ‘oćeš, i to još kako, inače ništa od EU.Neces kopati!