Да ли су адвентисти хришћани?

Za koje bre njegove potomke? Alo, mi smo stvorenja a ne Njegovi potomci.
Jeli sreco skolovana,sta te je ucila ta vasa uciteljica u selu,da su potomci Adama i Eve bili mozda kamenje,morski pesak sta li ??? :bravo:

Tako da niko nije svetkovao subotu do Mojsija.
Ovo cemo rascistiti tek kada mi budes rekao ZA KOGA JE BOG BLAGOSLOVIO I POSVETIO SEDMI DAN U RAJU ???
Daj konkretnog citata da je subota slavljena bilo kad pre Mojsija ili priznaju da si lazovcina.
Ja sam ga vec dao i odmah ti na osnovu tog teksta postavio / ponovio to isto pitanje:

ZA KOGA JE BOG BLAGOSLOVIO I POSVETIO SEDMI DAN U RAJU ???

Ti si pitao za jevreje jer si pokusao odraditi paralelu sa njihovom verskom praksom, inace Adam se nakon pada u greh nije obrezao stoga mi on odlican primer na tom planu - Bog je blagoslovio i posvetio subotu ZA NJEGA I NJEGOVE POTOMKE i ujedno je imao sav zakon zapisan u srcu stoga je ziveo po tim uredbama.
Ali su se obrezivali Avram i njegovi potomci koji su isto tako svetkovali subotu. Dakle ne možeš pola pola. Ti bi i subotu ali i kožicu.

Za sebe.

A sad mi daj konkretnoga BIBLISKOG citata da je iko svetkovao subotu pre Mojsija? Ili priznaj da si debela lazovcina.
Sve sto Bog radi jeste ZA SEBE nego je pitanje ZA KOGA JE TO POSVECENJE I BLAGOSILJANJE BILO NAMENJENO,ko je trebao osecati to posvecenje i blagosiljanje,nadam se da nisi na misljenju da bi sam Bog mozda sebe blagosiljao subotom ???
I kako bi uopste neki dan i to ekskluzivno mogao da bide posvecen Bogu ,dani nisu zivi organizmi pa da imaju neka osecanja iz tog blagosiljanja i posvecivanja sto znaci da upravo oni koji racunaju vreme u sedmodnevnim ciklusima i to i formatu 6+1 , mogu imati nekakvog benefita iz toga...
E sad ako li se vec to u prakticnom smislu ne odnosi na Boga na koga se to onda odnosilo u raju ???
...A evo cak i da pretpostavimo da si apsolutno u pravu mada delimicno svakako jesi i da je Bog posvetio subotu za sebe - sta bi to znacilo i realnom smislu,sta bi Bog trebao raditi u toku subote nakon stvaranja zivota na ovu planetu ???
Ili bi se to ipak odnosilo na neke stanovnike ove planete pa te u tom slucaju molim da mi identifikujes te faktore da konacno saznamo ko su oni.
Izvoli.

Sve sto Bog radi jeste ZA SEBE nego je pitanje ZA KOGA JE TO POSVECENJE I BLAGOSILJANJE BILO NAMENJENO,ko je trebao osecati to posvecenje i blagosiljanje,nadam se da nisi na misljenju da bi sam Bog mozda sebe blagosiljao subotom ???
I kako bi uopste neki dan i to ekskluzivno mogao da bide posvecen Bogu ,dani nisu zivi organizmi pa da imaju neka osecanja iz tog blagosiljanja i posvecivanja sto znaci da upravo oni koji racunaju vreme u sedmodnevnim ciklusima i to i formatu 6+1 , mogu imati nekakvog benefita iz toga...
E sad ako li se vec to u prakticnom smislu ne odnosi na Boga na koga se to onda odnosilo u raju ???
...A evo cak i da pretpostavimo da si apsolutno u pravu mada delimicno svakako jesi i da je Bog posvetio subotu za sebe - sta bi to znacilo i realnom smislu,sta bi Bog trebao raditi u toku subote nakon stvaranja zivota na ovu planetu ???
Ili bi se to ipak odnosilo na neke stanovnike ove planete pa te u tom slucaju molim da mi identifikujes te faktore da konacno saznamo ko su oni.
Izvoli.
Mani me sa filozofijom. To me ne zanima.

Nego hoću li više dobiti konkretnoga citata da je neko svetkovao subotu PRE Mojsija? Ili priznaj da izmišljaš i lažeš?

Za koje bre njegove potomke? Alo, mi smo stvorenja a ne Njegovi potomci.

Tako da niko nije svetkovao subotu do Mojsija. Daj konkretnog citata da je subota slavljena bilo kad pre Mojsija ili priznaju da si lazovcina.
Sta je sa tobom?
Kako bi bilo malo citanje Biblije?
Barem jednom...
Lose je kritikovati teme knjige koju nisi procitao.
Jer da si procitao znao bi sta Isus kaze o ovome sto sada kazes.
Ovo sto si kazao je ravno kao da neko kaze da Tito nije postojao.
Sta bi kazao o takvom?

Biblija ako znas sra je to:

Marko 2,27I govoraše im: subota je STVORENA za čovjeka radi, a nije čovjek subote radi.

A kada je stvorena?
Na sta tu misli Hristis sta cutira?

Ovo citira:

Malo pre Kaina i Avelja.
A oni su covek

Mojsijeva 2,2I svrši Bog do sedmoga dana djela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svijeh djela svojih, koja učini;
1. Mojsijeva 2,3I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svijeh djela svojih, koja učini;

Jakovljeva 2,10 Naime, paziti sav zakon i griješiti na samo jednoj takvoj tački, to znaci da si sebe učinio podložnim kazni za sve,

Back