Да ли су адвентисти хришћани?

Ako je Isus bio PAKET od bezsmrtnog i smrtnog onda kada bi Isus umro onda mora umreti i sva Njegova priroda jer u suprotnom nije mrtav 100% i zrtvovanje se trebalo nastaviti pa tako bi smo danas imali realne svestenike,realne zrtve i t.d...

Uuuuuuuuups,pa vi to i imate,zar ne ????????? :roll: :roll: :roll:
Hristos nije "paket" nego Ličnost koja ima dvije prirode od kojih je jedna postradala, a druga nije.

Kako bre Bog moze biti sluga nesreco ppska ??
ZASTO PLJUJES I DEGRADIRAS STVORITELJA !???????????

Vidi se da si poganin i da uopće ne razumiješ kršćanstvo. Kod vas pogana se ljudi (sluge bogova) žrtvuju da bi se ugodilo vašim poganskim bogovima. Jedino se Bog kršćana žrtvovao da bi spasio nas ljude. Zato je tebi odbojan Isus Bogočovjek, jer vaši bogovi funkcioniraju potpuno suprotno.

Hristos nije "paket" nego Ličnost koja ima dvije prirode
Iznesi dokaze iz Pisma ili priznaj da mantras !!!
od kojih je jedna postradala, a druga nije.
Dokazi Pismom !!!

...ujedno,zanima me zasto ne vidis realnost da nam apostol jasno kaze da je Isus BIO u oblicju Bozjemu a da je nakon samoponizenja uzeo oblicje sluge ???
Ono BIO jeste odrednica za proslog vremenba,zar ne ?
Evo pogledaj jos jednom:

Fil.2,5-7:
"...Jer ovo da se misli među vama što je i u Hristu Isusu,
Koji, ako je i bio u obličju Božijemu, nije se otimao da se isporedi s Bogom;
Nego je ponizio sam sebe uzevši obličje sluge, postavši kao i drugi ljudi i na oči nađe se kao čovjek..."

Dakle kada je bio na nebu Isus je BIO u oblicju Bozjemu i to se stanje nastavilo nakon Njegovog povratka odakle je sisao i tako ce biti kroz svu vecnost ali dok je bio na zemlji On je definitivno bio u oblicju sluge,sto ce reci smrtnog ali je ujedno bio i BOZJI SIN sto je EKSKLUZIVNO STATUS u citavom kosmosu pa zato je i Njegova zrtva ispunila cilj !

Vidi se da si poganin i da uopće ne razumiješ kršćanstvo. Kod vas pogana se ljudi (sluge bogova) žrtvuju da bi se ugodilo vašim poganskim bogovima.
Dokazi da sam ovo ikada propovedao ili priznaj da si lazovcina papskog kalibra.
Jedino se Bog kršćana žrtvovao da bi spasio nas ljude.
Nije to ekskluzivan bog krscana nesreco papska vec Bog Adamov,Isakov,Jakovljev i ujedno hriscanski !
Zato je tebi odbojan Isus Bogočovjek, jer vaši bogovi funkcioniraju potpuno suprotno.
Nije meni odbojan vec Svetom Pismu,ono vas demantira a ne ja,ja samo citirm tesktove koje vas potapaju u celini !

Ujedno,zanima me zasto ne vidis realnost da nam apostol jasno kaze da je Isus BIO u oblicju Bozjemu a da je nakon samoponizenja uzeo oblicje sluge ???

Kad se netko rodio postao je i bio nečiji sin. Nakon što se oženio postao je i bio nečiji muž. Je li time što je postao muž prestao biti sin!?!?
Jasno je, Isus je Bog odvijeka, a rođenjem od Marije postao je i čovjekom - Bogočovjek Isus Krist.

P.S. Kako duh proroštva truje um, to je nevjerojatno.

Fil.2,5-7:
Nego je ponizio sam sebe uzevši obličje sluge, postavši kao i drugi ljudi i na oči nađe se kao čovjek..."

Zašto ovako nisi boldao i font povećao:

Koji, ako je i bio u obličju Božijemu, nije se otimao da se isporedi s Bogom

Kad se netko rodio postao je i bio nečiji sin.
A pre toga jel bio neciji sin ??????
Nakon što se oženio postao je i bio nečiji muž. Je li time što je postao muž prestao biti sin!?!?
Koje li gluposti,jel Isus ikad bio neciji muz,sta je tebi ?????
Kako te nije sramota da dajes ovakve glupe insinuacije ???
Jasno je, Isus je Bog odvijeka, a rođenjem od Marije postao je i čovjekom
Tako je i to se stanje zadrzalo iskljucivo u vreme Njegove zemaljske misije - nakon toga Isus vise nije u oblicju sluge vec zauvek ima BOZJEG OBLICJA !!!
- Bogočovjek Isus Krist.

P.S. Kako duh proroštva truje um, to je nevjerojatno.
Ne znam za tog duha ali je jasno sta vam radi papski duh !
Zašto ovako nisi boldao i font povećao:

Koji, ako je i bio u obličju Božijemu, nije se otimao da se isporedi s Bogom
To se podrazumeva,AKO SI U BOZJEM OBLICJU ONDA SI JEDNAK SA BOGOM,koji deo od ovog tesko kontas ??!!
Ovo ti sve vreme kazem,evo ti i drugi prevod kojeg cu boldirati:

"...Who, being in the form of God, thought it not robbery to be equal with God:..."

Jel ti sada jasno ?

Jel ti sada jasno ?

Sve je meni jasno. Vidi se da si ti odbacio sadašnje vjerovanje adventista sedmog dana o Bogu - Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom (koje ste uveli 1980. godine, 65 godina nakon smrti Ellen White) i vratio se antikristovskom naučavanju utemeljitelja i pionira ASD, Ellen White, James White i drugih. Evo kako se su ti o Bogu vjerovali utemeljitelji i 'naučitelji' sredinom 19. stoljeća, neposredno nakon utemeljenja tvoje 'crkve'.

Advent Review bio je časopis koji je uređivao suprug Ellen White, James White, i časopis koji je čitala i u kojem je pisala i sama Ellen White. U časopisu je postojala rubrika „Pitanja za brata Loughborough-a“, u kojoj su čitatelji mogli postavljati pitanja, na koja bi onda on odgovarao. Tako u broju 23., od 5. studenog 1861. godine, jedan čitatelj piše i pita:

Brate White, želio bih da slijedeća pitanja proslijedite bratu Loughborough-u da ih pojasni.

Pitanje 1.: Koji je ozbiljan prigovor nauku o Trojstvu?
W. W. Giles, Toledo, Ohio.

Odgovor Loughborough-a: Postoji mnoštvo primjedbi koje bismo mogli iznijeti, ali s obzirom na ograničenost našeg prostora, svest ćemo ih na slijedeće tri:

1. U suprotnosti je sa zdravim razumom.

2. U suprotnosti je sa Svetim Pismom.

3. Izvor mu je u poganstvu i legendama

Iznesi dokaze iz Pisma ili priznaj da mantras !!!

Dokazi Pismom !!!

...ujedno,zanima me zasto ne vidis realnost da nam apostol jasno kaze da je Isus BIO u oblicju Bozjemu a da je nakon samoponizenja uzeo oblicje sluge ???
Evo pogledaj jos jednom:

Fil.2,5-7:

Dakle kada je bio na nebu Isus je BIO u oblicju Bozjemu i to se stanje nastavilo nakon Njegovog povratka odakle je sisao i tako ce biti kroz svu vecnost ali dok je bio na zemlji On je definitivno bio u oblicju sluge,sto ce reci smrtnog ali je ujedno bio i BOZJI SIN sto je EKSKLUZIVNO STATUS u citavom kosmosu pa zato je i Njegova zrtva ispunila cilj !
Uzeo je obličje sluge postavši čovjek NE PRESTAJUĆI BITI BOG. To vidimo po tome što je za Sebe rekao "Ja Jesam", apostoli Ga smatraju sveznajućim što je božansko svojstvo i po tome što Ga Toma naziva Bogom.

Sve je meni jasno.
Hjde da vidimo sta ti jasno:
Vidi se da si ti odbacio sadašnje vjerovanje adventista sedmog dana o Bogu - Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom (koje ste uveli 1980. godine, 65 godina nakon smrti Ellen White) i vratio se antikristovskom naučavanju utemeljitelja i pionira ASD, Ellen White, James White i drugih. Evo kako se su ti o Bogu vjerovali utemeljitelji i 'naučitelji' sredinom 19. stoljeća, neposredno nakon utemeljenja tvoje 'crkve'.
Ovo si okaci macki o rep,idemo dalje:
Advent Review bio je časopis koji je uređivao suprug Ellen White, James White, i časopis koji je čitala i u kojem je pisala i sama Ellen White. U časopisu je postojala rubrika „Pitanja za brata Loughborough-a“, u kojoj su čitatelji mogli postavljati pitanja, na koja bi onda on odgovarao. Tako u broju 23., od 5. studenog 1861. godine, jedan čitatelj piše i pita:
Brate White, želio bih da slijedeća pitanja proslijedite bratu Loughborough-u da ih pojasni.
...kao sto rekoh,istu si macku angaziraj...dalje:

Odgovor Loughborough-a: Postoji mnoštvo primjedbi koje bismo mogli iznijeti, ali s obzirom na ograničenost našeg prostora, svest ćemo ih na slijedeće tri:

A zasto bi bila u suprotnosti kada nam Pismo daje dovoljno podataka da verujemo da su Otac,Sin i Duh Sveti - JEDNO !!!
Odkud sad ovo kada je jasno da nam Pismo to u stvari potvrdjuje ?
Zar i tebi trebam ponovo citirati Pisma ?
...da nisi i ti pod uticjem JS-ka ?
Takav izvor koristite vi papisti kada pogresno prestavljate prirodu Isusa Hrista u vreme Njegove zemaljske misije !

Odkud sad ovo kada je jasno da nam Pismo to u stvari potvrdjuje ?

Mene pitaš od kud!? Od sotone, jer od Boga nije. Ali, tako ti je o Trojstvu vjerovala 'proročica' u koju si ispovjedio vjeru i ostali utemeljitelji tvoje 'crkve'. Evo ti još jednom pa vidi kakvi su ti antikristi bili utemeljitelji i 'duhovni roditelji':

Mene pitaš od kud!? Od sotone, jer od Boga nije. Ali, tako ti je o Trojstvu vjerovala 'proročica' u koju si ispovjedio vjeru i ostali utemeljitelji tvoje 'crkve'. Evo ti još jednom pa vidi kakvi su ti antikristi bili utemeljitelji i 'duhovni roditelji':

Jesi li ti procitao moj komentar na ovu tvoju bljuvotinu ili i dalje rutinski copy-pastirs pa sta bude nek bude !?
Smaras covece,daj se fokusiraj da se ne ponavljamo badava...mislim ako ti je uopste do pricanja ali ako hoces samo da se moronski ponavljas neces me imati za sagovornika,idi si u monolog varijantu !

Ne zanimaju me niciji piuni vec ovde iznosima nasa licna ubedjenja stoga ako imas sto na moje navode daj ih iznesi

To sam i napravio. Čitajući što pišeš, da Isus na zemlji nije bio Bog, samo sam konstatirao da si se vratio antikristovskoj nauci svojih 'duhovnih roditelja', Ellen White i drugih utemeljitelja ASD.

i pusti konacno adventiste sedmog dana da se sami izjasne sta i kako veruju,reko sam ti da nisam njihov portparol.

Ali jesi sljedbenik i klanjatelj Ellen White i jesi ispovjedio vjeru u Ellen White i njene spise, tako da je ova tvoja primjedba infantilna.

To sam i napravio. Čitajući što pišeš, da Isus na zemlji nije bio Bog, samo sam konstatirao da si se vratio antikristovskoj nauci svojih 'duhovnih roditelja', Ellen White i drugih utemeljitelja ASD.

Ali jesi sljedbenik i klanjatelj Ellen White i jesi ispovjedio vjeru u Ellen White i njene spise, tako da je ova tvoja primjedba infantilna.
Адвентисти су пропали. Њихове болнице изводе абортусе. Нема Божијег благослова на таквој цркви. Црква која подржава абортусе нема Божијег благослова.

Адвентисти су пропали. Њихове болнице изводе абортусе.
Zapravo njihove bolnice cujem spasavaju zivote,stoga svaka im cast.
Нема Божијег благослова на таквој цркви.
Na kakvoj,nema takve i onakve crkve vec ima Hristova crkva i svi ostali koji to nisu !
Црква која подржава абортусе нема Божијег благослова.
:roll:

Уништавају животе, убијају људска бића у утроби мајке. И то благосиља "Хришћанска" адвентистичка "црква".
To nije tacno.
Zasto verujes odma uvelicane gluposti?
Abortus je dozvoljen u raznim zdravstvenim ili etickim slucajevima i to negde po merici itd.
Ne svuda.
Drugo su uvelicane price neprijatelja jer samo blacenjem mogu ali be istinom i naukom

A to sto tvoja crkva odobrava svaki aportus do 12 sedmica, ( Ruska) i to sto cela crkva salje abortirane bebe to te ne zanima?

Kako je to moguce ako nije licemerje?
Objasni mi molim te?

To nije tacno.
Abortus je dozvoljen u raznim zdravstvenim ili etickim slucajevima i to negde po merici itd.
Ne svuda.
Drugo su uvelicane price neprijatelja jer samo blacenjem mogu ali be istinom i naukom

A to sto tvoja crkva odobrava svaki aportus do 12 sedmica, ( Ruska) i to sto cela crkva salje abortirane bebe to te ne zanima?

Kako je to moguce ako nije licemerje?
Objasni mi molim te?
Не измишљај глупости. Ни православна ни римокатоличка црква не одобравају абортусе.

Не измишљај глупости. Ни православна ни римокатоличка црква не одобравају абортусе.
Pa odobrava ruska do 12 nedelja postavljao sam to vec.

Zanimljivo je kako znas za drugr a za sebe ne znas.
Dakle ipak licemerje.😔

Patrijarische Komisija za porodicu, žene i djecu Ruske pravoslavne crkve predložila , da sie die Norma prema übt, muss za vještački prekid trudnoće neophodna ne samo odluka žene, već i saglasnost supruga, piše Tass.

https://www.cdm.me/svijet/evropa/ru...mora-da-dobije-saglasnost-supruga-za-abortus/

To nije tacno.

Točno je. Zašto istinu nazivaš glupostima? Zašto si stao uz one, i još ih ovakvim lažima braniš, koji nevinu nerođenu djecu žrtvuju Molohu i Ballu? Evo dokaza što činite:

1. Nic Samojluk (adventist sedmog dana) magistrirao na La Sierra College i doktorirao na Andrew Jackson University. Autor je knjige „From Pro-life to Pro-choice: The Dramatic Shift in Seventh-day Adventists’ Attitudes Towards Abortion, piše:

Drastična promjena crkvene politike koja se tiče svetosti ljudskog života rezultirala je sudjelovanjem mnogih adventističkih medicinskih ustanova u profitabilnom poslu ubijanja ljudskih bića u najosjetljivijoj dobi njihova života. Ovdje je popis adventističkih medicinskih ustanova koje su sudjelovale u ovom novom aspektu medicinske usluge koja osim liječenja uključuje i ubijanje:

“Castle Medical Center, Hadley Memorial Hospital, Hanford Community Hospital, Loma Linda University Medical Center, Porter Memorial Hospital, Portland Adventist Medical Center, Shady Grove Adventist Hospital, Shawnee Mission Medical Center, Sierra Vista Hospital, Walla Walla General Hospital, Washington Adventist Hospital, and White Memorial Medical Center.”

Najmanje pet adventističkih institucija priznalo je da njihove usluge pobačaja uključuju i pobačaj na zahtjev. To se, naravno, događa uz puno znanje vodstva Crkve koje uopće ne reagira, zbog čega se adventisti, koji se zalažu za život, pitaju o očigledno dvostrukom standardu kada je u pitanju pobačaj: kako možemo izjaviti da Adventistička Crkva ne dopušta pobačaje na zahtjev, ali dopuštamo našim medicinskim ustanovama da zarađuju novac čineći abortuse? Nije li to isto što je i Pilat učinio kad je presudio da je Isus nevin za bilo kakav zločin, ali je ipak naredio njegovo smaknuće?

2. Tema o Adventističkoj crkvi i abortusu pojavila se 2011. godine u Washington Post-u. Adventistička zdravstvena organizacija natjecala se s Katoličkom organizacijom za dobivanje dozvole za gradnju jedne nove bolnice u okrugu Montgomery. Adventisti su u dokumentaciji koju su priložili naveli da se ne treba dopustiti gradnja „katoličke bolnice“, jer se u katoličkoj bolnici ne bi obavljali abortusi, a to je onda problem. „Ne dozvolite da katolici podignu bolnicu, jer oni ne nude abortuse kao mi.“ Lydia Perris, glasnogovornica VAB-a, potvrdila je u izjavi za Montgomery Gazette News da adventističke bolnice obavljaju abortuse.Ta bolnica se nalazi na samo nekoliko kilometara od sjedišta Generakne konferencije Adventističke crkve. Abortusi se obavljaju doslovno „niz ulicu“ odatle.

3. U ovom videu naći ćete i ovo: Kada se jedna zaposlenica Washingtonske adventističke bolnice požalila na problem s izvođenjem abortusa, dobila je popis katoličkih bolnica gdje se može prijaviti za zapošljavanje.

1739423583000.png

Točno je. Zašto istinu nazivaš glupostima? Zašto si stao uz one, i još ih ovakvim lažima braniš, koji nevinu nerođenu djecu žrtvuju Molohu i Ballu? Evo dokaza što činite:

1. Nic Samojluk (adventist sedmog dana) magistrirao na La Sierra College i doktorirao na Andrew Jackson University. Autor je knjige „From Pro-life to Pro-choice: The Dramatic Shift in Seventh-day Adventists’ Attitudes Towards Abortion, piše:

Drastična promjena crkvene politike koja se tiče svetosti ljudskog života rezultirala je sudjelovanjem mnogih adventističkih medicinskih ustanova u profitabilnom poslu ubijanja ljudskih bića u najosjetljivijoj dobi njihova života. Ovdje je popis adventističkih medicinskih ustanova koje su sudjelovale u ovom novom aspektu medicinske usluge koja osim liječenja uključuje i ubijanje:

“Castle Medical Center, Hadley Memorial Hospital, Hanford Community Hospital, Loma Linda University Medical Center, Porter Memorial Hospital, Portland Adventist Medical Center, Shady Grove Adventist Hospital, Shawnee Mission Medical Center, Sierra Vista Hospital, Walla Walla General Hospital, Washington Adventist Hospital, and White Memorial Medical Center.”

Najmanje pet adventističkih institucija priznalo je da njihove usluge pobačaja uključuju i pobačaj na zahtjev. To se, naravno, događa uz puno znanje vodstva Crkve koje uopće ne reagira, zbog čega se adventisti, koji se zalažu za život, pitaju o očigledno dvostrukom standardu kada je u pitanju pobačaj: kako možemo izjaviti da Adventistička Crkva ne dopušta pobačaje na zahtjev, ali dopuštamo našim medicinskim ustanovama da zarađuju novac čineći abortuse? Nije li to isto što je i Pilat učinio kad je presudio da je Isus nevin za bilo kakav zločin, ali je ipak naredio njegovo smaknuće?

2. Tema o Adventističkoj crkvi i abortusu pojavila se 2011. godine u Washington Post-u. Adventistička zdravstvena organizacija natjecala se s Katoličkom organizacijom za dobivanje dozvole za gradnju jedne nove bolnice u okrugu Montgomery. Adventisti su u dokumentaciji koju su priložili naveli da se ne treba dopustiti gradnja „katoličke bolnice“, jer se u katoličkoj bolnici ne bi obavljali abortusi, a to je onda problem. „Ne dozvolite da katolici podignu bolnicu, jer oni ne nude abortuse kao mi.“ Lydia Perris, glasnogovornica VAB-a, potvrdila je u izjavi za Montgomery Gazette News da adventističke bolnice obavljaju abortuse.Ta bolnica se nalazi na samo nekoliko kilometara od sjedišta Generakne konferencije Adventističke crkve. Abortusi se obavljaju doslovno „niz ulicu“ odatle.

3. U ovom videu naći ćete i ovo: Kada se jedna zaposlenica Washingtonske adventističke bolnice požalila na problem s izvođenjem abortusa, dobila je popis katoličkih bolnica gdje se može prijaviti za zapošljavanje.

Pogledajte prilog 1684380
To su sve uvelicavanja.
Kaze pobacaj na zahtev?
Pa kako inace ako nije na zahtev?
Naravno da se taj zahtev proveri zasto.
U tvom tekstu ne kaze kakav zahtev.

1) Prenatalni ljudski život je veličanstveni dar od Boga. Božji ideal namenjen ljudskim bićima potvrđuje svetost ljudskog života, po Božjoj slici. Međutim, životne odluke treba da budu donete u kontekstu sveta palog u greh. Abortus nikad nije aktivnost sa malim moralnim posledicama. Zbog toga, prenatalni život ne sme biti nesmotreno uništen. Abortus bi trebalo da bude izveden samo iz veoma ozbiljnih razloga.

4) Crkva ne služi kao savest, međutim, ona treba da pruži moralne smernice. Abortusi iz razloga kontrole rađanja, biranja pola, ili zbog određenih pogodnosti, neće biti tolerisani od strane Crkve. Međutim, žene se mogu suočiti sa iznimnim okolnostima koje predstavljaju ozbiljne moralne ili zdravstvene dileme – ako je ugrožen život žene, ili je dijagnostifikovano teško oboljenje fetusa, ili je trudnoća rezultat silovanja ili incesta. Konačna odluka da li da se okonča trudnoća ili ne, treba da bude doneta od strane trudnice, nakon odgovarajućih konsultacija. Ona treba da dobije pravovremene, tačne informacije, da bude svesna biblijskih principa i smernica vođenih Svetim Duhom. Štaviše, ove odluke je najbolje doneti u krugu zdravih porodičnih odnosa.
https://www.adventisti.net/abortus/

Back