andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.385
bas si staromodanОнда се разведи па терај даље, шта да ти кажем. Само користи контрацепцију, да се не зајебеш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas si staromodanОнда се разведи па терај даље, шта да ти кажем. Само користи контрацепцију, да се не зајебеш.
Да је гледа. Неке нису за рађање, али су добре за лифтове.Pa, koji će muškarcu žena koja neće da radja? Da skuplja prašinu na trosedu?
ne nego da je cistiPa, koji će muškarcu žena koja neće da radja? Da skuplja prašinu na trosedu?
liftovi su zanimljivi,tako sam cula.Да је гледа. Неке нису за рађање, али су добре за лифтове.
Шта фали, боље то него да покупиш неки кондилом када нема кондома.bas si staromodan
Budale upropastiće ih lude žene. Potopiće ih skroz.
Само важно да се диже.liftovi su zanimljivi,tako sam cula.
ti si neka devica u horoskopuШта фали, боље то него да покупиш неки кондилом када нема кондома.
увекBudale upropastiće ih lude žene![]()
Добро је да нисам ован.ti si neka devica u horoskopu![]()
a mozda si ipak jaracДобро је да нисам ован.
od maria ne bi ostalo nista posle jedne ove.
neka radja ko kad hoce i ko kad moze,sta je problem?Tih što neće decu do 39. je ko salate, ona koja voli uvek hoće da radja, čak i kada toga nije svesna...ako ne voli, nije ni za ukras koji skuplja prašinu za nekim kompjuterom...
aha,znamJa samo manekenke i glumice može i poneka pevačica![]()
Zato ja cenim ruskinje i ukrajinke, rađaju decu ko kolačićeTih što neće decu do 39. je ko salate, ona koja voli uvek hoće da radja, čak i kada toga nije svesna...ako ne voli, nije ni za ukras koji skuplja prašinu za nekim kompjuterom...
Otkud je problem, samo je nepotrebna stvar u kući....ko kad u radnji kupiš neku glupost, pa s njom ne znaš šta da radiš.....srećom, te se uvek odluče da ne vole ni brak, pa same odu....dobro, malo im pomogneš...neka radja ko kad hoce i ko kad moze,sta je problem?
eto,i svima lepoOtkud je problem, samo je nepotrebna stvar u kući....ko kad u radnji kupiš neku glupost, pa s njom ne znaš šta da radiš.....srećom, te se uvek odluče da ne vole ni brak, pa same odu....dobro, malo im pomogneš...
Ozbiljno, samo haj klas.aha,znam![]()
i za crnog gavrana ima lek
uveki za crnog gavrana ima lek![]()