- Poruka
- 84.796
Ma dobro feminizam u svojim osnovnim karakteristikama (prava za žene) nego nametanje izopačenih kao norma...Било би лепо. Што мање феминизма то боље.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma dobro feminizam u svojim osnovnim karakteristikama (prava za žene) nego nametanje izopačenih kao norma...Било би лепо. Што мање феминизма то боље.
Твоје тело, ако нећеш шлаг, кажеш нећеш, онда може у нутелу. Ако не кажеш ништа, онда је све до тебе.znaci ako ti ne kazem da stavis kondom ti nista i jos ga ne izvadis na vreme? lepo
a kako mislis da u srbiji muskarac usvoji dete ako mu to zena ne dozvoljava?У Америци, мушкарац нема никаква права на то дете.
Типа, у вези је са девојком или женом, она остане трудна, он не може да каже не абортусу, нити у случају да се она породи, може да има било шта са дететом, чак не може ни сопствено дете да усвоји ако она не жели да му то да.
Поштеније је било, ако ће да буде абортус, онда и мушкарац може да одлучи хоће ли или неће да буде финансијски одговоран, и чист рачун. Али не може, жене хоће и абортус и одговорност мушкарца, јер ако роди дете, мушкарац мора да плаћа.
odgovornost je obostrana i nikako samo zenina,ako ne zelis da rizikujes da postanes tata znas sta ne trebas da radis.Твоје тело, ако нећеш шлаг, кажеш нећеш, онда може у нутелу. Ако не кажеш ништа, онда је све до тебе.
Aaa, menja se to. Neki dan sam otvorio temuУ Америци, мушкарац нема никаква права на то дете.
Типа, у вези је са девојком или женом, она остане трудна, он не може да каже не абортусу, нити у случају да се она породи, може да има било шта са дететом, чак не може ни сопствено дете да усвоји ако она не жели да му то да.
Поштеније је било, ако ће да буде абортус, онда и мушкарац може да одлучи хоће ли или неће да буде финансијски одговоран, и чист рачун. Али не може, жене хоће и абортус и одговорност мушкарца, јер ако роди дете, мушкарац мора да плаћа.
Феминизам историјски никада није био само за права жена, то мора да се избије из главе. То је била само флоскула да се прогута мамац. Ако се погледају сви таласи феминизма које је Запад-Америка изнедрила, ту се виде основни елементи марксизма и комунизма, где су сви мушкарци Патријархат или буржоазија која мора бити збачена по сваку цену. Они до дана данашњег нису променили своју причу. Они тврде да је у Америци и на Западу патријархат, а то уопште није истина, и наравно сваки мушкарац је њихов непријатељ. Када се погледа ко су све биле феминисткиње иза тих покрета, то су били тешки психићи и мисандристи, а да не причамо да је добар део њих био хомосексуалне природе, где још више мрзе мушкарце.Ma dobro feminizam u svojim osnovnim karakteristikama (prava za žene) nego nametanje izopačenih kao norma...
Одговорност је обострана ако је закон обостран. Ако закон није обостран, онда је одговорност на жени.odgovornost je obostrana i nikako samo zenina,ako ne zelis da rizikujes da postanes tata znas sta ne trebas da radis.
ti si kao muskarac svestan posledica :Одговорност је обострана ако је закон обостран. Ако закон није обостран, онда је одговорност на жени.
То су случајеви на нивоу статистичке грешке нажалост.Aaa, menja se to. Neki dan sam otvorio temu
Otac dobio puno starateljstvo nad sinom (4) nakon što je majka deteta pokušala da ga odgaja nebinarno
Значи ја ако желим то дете, а ти не желиш то дете, шта онда?ti si kao muskarac svestan posledica :
sex-ono sto ne trebas da radis-dete- alimentacija i sa tim saznanjem delas
Шта тачно?Šta to znači u praksi?
onda trebamo da se razidjemo da te ne ubijemo:Значи ја ако желим то дете, а ти не желиш то дете, шта онда?
Да цитирам американке "Woman bears all the risk during pregnancy, and should have the sole right to determine what is best for her" дакле ако буде закон да ако мушкарац хоће дете, а она неће, да мора да буде да хоће, онда може алиментација. Али то се онда односи и на њу, да плаћа њему алиментацију.
Ти можда би. Американке не би.onda trebamo da se razidjemo da te ne ubijemo:
alimentaciju placa onaj ko ne zivi sa detetom,ako dete pripadne ocu zasto ne bi placala
Feministička državaШта тачно?
Ја сам рекао, ако је закон обостран, нема проблема, али закон није обостран.nervira me ovaj deo - "zena mora da rodi iako ne zeli", glupo je da ne vodis racuna o takvim stvarima ali kad se vec desi glupo je i da zena ne moze da odluci sama jer ipak zena nosi to dete,doji,odgaja.. od oceva nema bas neke vajde.
kakav je to prvo muskarac koji ne zeli da placa za svoje dete..Ти можда би. Американке не би.
Американке би и да се јебу и да им не уђе. Да кад им се свиђа да абортирају без икаквог договора са мушкарцем, или да роде дете, без икаквог договора са мушкарцем. Али да мушкарац увек плаћа, и кад хоће и кад неће.
Где жене имају већа права од мушкараца, веће привилегије и већу контролу.Feministička država
Једноставно да се врати као што је било некад. Не секс пре брака, и мирна бачкаkakav je to prvo muskarac koji ne zeli da placa za svoje dete..
uvesti psiho testove za sve parove (:
sta ako se udam a sex katastrofa?Једноставно да се врати као што је било некад. Не секс пре брака, и мирна бачка
Онда се разведи па терај даље, шта да ти кажем. Само користи контрацепцију, да се не зајебеш.sta ako se udam a sex katastrofa?
I posle da je zovu raspuštenicaОнда се разведи па терај даље, шта да ти кажем. Само користи контрацепцију, да се не зајебеш.