DA LI STE ZA REORGANIZACIJU OVOG PF-a

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:ljutko:
moze sve to sto je predlozeno :D
:whistling:
a u taj odeljak za prava zivotinja,obavezno da se smesti posebna tema za lutalice (tj. napushtene zivotinje :rtfm: )koja ce da bude o svemu sto je vezano za njih
a za ujede moze posebna tema,posto ne ujedaju samo lutalice,nego i vlasnichki psi...
e a sinoc sam se iznervirala do bola
neki matori kreten ima shtene rota staro oko 5 meseci,mozda 6...
i naishli su na neko stene mesanca,napusteno,isto staro oko 5 ili 6 meseci,plashljivo
i matori je ladno hushkao rota na stene i terao ga da juri stene i trchao sa rotom ka shtenetu,a stene uplaseno bezi,a tu je kolovoz i automobili jure kao ludi
ja stala gledam,namrshtila se i matori me u jednom trenutku pogleda i ja se jos vise namrshtim i buljim tako u njega i samo kazem "svashta,kakav kreten"
medjutim,nista on,ceri se i umire od smeha i nastavlja da juri shtene :roll:
htedoh da krenem za njim da mu...piiiiip,ali Una panicharka se uplasila i od rotica i od tog shteneta i vukla me na drugu stranu :neutral:
izvinjavam se na off-u

To sto rece podseti me kada sam se na ulici nasla pored tipa koji je zlatnog retrivera huskao na macku iz nekog dvorista dok sam pokusavala da je nahranim. Otvorila sam usta jer sam bila u situaciji da sam mogla i doticni se brzo pokupio. Mozda sam imala i srecu da nije bio neki nadobudni vlasnik sa kojim ne bih tako lako izasla na kraj.

Elem, ovo nije tema. Za izmene na forumu nemam predloge. Ostavljam da se time bave moderatori ili ko vec treba.

:
Ono o čemu još treba voditi računa je činjenica da je ovaj Forum vrlo dobro posećen, možda baš zbog raznolikosti i "papazjanije". Često puta otvaramo i one teme koje nas možda i ne bi zanimale, jer su "tu negde", pa onda o njima malo i razmišljamo... Podelom i "sređivanjem" se može desiti da mnogi članovi ni ne pogledaju kategorije koje ih manje zanimaju... I ;)

tačno tako.
Mnoge teme otvaram ne zato što me sama tema zanima (bez uvrede) već kad vidim ko je zadnji postovao, a recimo smatram da su ti postovi uvek zanimljivi pa tako i pročitam.
Ovako toga možda zaista bude manje:think:

Uređenjem foruma, po našem mišljenju, nije posao samo moderatora.
Forum je mesto na kome smo svi u prilici da kažemo ono što želimo, pa tako imamo i mogućnost da ga uređujemo kako mislimo da treba. Naravno da je nemoguće do kraja ispoštovati svaku želju i ideju, ali što više ljudi - više pameti :hahaha:.
Mislim da nije loše da se Forum malo "sredi", ali je važno da ostane prepoznatljiv i da se na tu osećamo lepo.
Zato vas molimo za saradnju i što konkretnije predloge, ideje, želje...
:hvala:

Uglavnom biram teme koje vidim na listi kao nove (ako me zanimaju), kao i one koje sam oznacila za pracenje. Za sad se pristojno snalazim i vec pomenuto mi zadovoljava potrebe ucesca na forumu.

Ne gledam ko je sta posledni postovao, vec kad otvorim temu ili procitam sve sto sam propustila ili ispreskacem ako vidim da me ne zanima toliko.

Znaci, zaista nemam u ovom momentu posebne predloge ili ideje. Mozda bih i imala kad bih se bas detaljno udubila u ceo sadrzaj foruma.

Sad sam iz čiste radoznalosti malo listala pf, stigla do 5. strane i naišla usput na toliko tema koje se ponavljaju... :aaa: Dakle, spajanje i premeštanje bi trebalo da je pri vrhu liste prioriteta. Bar po meni. I ako je ikako moguće, boldovati naslov teme sa pravilnikom foruma ili čak onaj deo "za nove članove" obojiti!

Poslednja izmena:
Pa evo mislim da bi bilo zgodno da prva stvar koja bi trebalo da se vidi kada se udje na pdf bude poklanjanje zivotinja, tj udomljavanje. Kao sto sada stoji lepljiva pa se vidi odmah, tako i da i dalje stoji na vrhu strane, samo sto bi mozda moglo da se podeli na teme koje bi bile samo poklanjanje pasa, macaka i za ostale zivotinje. S tim sto bi na primer bilo zabranjeno trazenje zivotinja na poklon, tj gusenje teme raznim pitanjima da li neko poklanja nekog rasnog psa i sl.
Sad mi jos pade na pamet da bi mogao da se otvori jedna tema za razne akcije i desavanja u vezi zivotinja. Iskreno malo mi smetaju ove teme o raznim mucenjima i kasapljenjima zivotinja kada mi ne mozemo nista da uradimo, i cela tema se svede na zgrazavanje.

Evo da se i ja dodam na listu, svidja mi se zamisljeno, tema na forumu ima previse, puno je onih koje nisam uopste pogledala, dok nekoliko grupa pratim redovno. Dajmo priliku i drugima da takocine, odnosno pustimo sve da se opredele za ono sto ih zanima. Ukratko, saglasna sa predlozenim izmenama u cilju sredjivanja a i sa dosada datim konstruktivnim primedbama i dopunama.

I takodje mislim da cuvena tema "o svemu po malo" treba da je "lepljiva" mada to ona prakticno i jeste jer se stalno koristi...:bye:

Подржавам! Сјајно!

Дивна идеја, између осталог, да расе буду сврстане по FCI групама. Ако је икако могуће, у оквиру теме "представите свог љубимца" да свако има своју тему са својим љубимцем ... много је прегледније и свако кога занима зна шта гледа и зна чије је. Овако неко каже "па ставила сам фотке свог пса/мачке, листа се уназад тражећи и некад се смориш од тога", па ако је изводљиво да ту свако има своју темицу у коме ће да пише сва дешавања везана за свог љубимца. За тему "питајте ветеринара" консултујте се са mimis‚mom, некад ми се чини да је мало оптерећујемо или ме исправите ако грешим! Конкретно нема ветеринара на овом подфоруму па да људе не би доводили у заблуду ... или да промените тему у "питајте у вези здравља вашег љубимца" па нек одговори онај који стварно зна да помогне, ако има исто искуство, конкретан одговор, ... не знам!

Naravno da je ovo samo osnovna ideja i da nismo išli do objašnjavanja do sitnih detalja, jer bismo se svi malo pogubili.
Namera i jeste da se "Usvajanje" razdvoji na kuce, mace i ostalo, kao i da se otvori posebna tema tipa "usvojio bih".
Izvinite , trenutno mi je glava puna nekih drugih problema, pa nisam sasvim koncentrisana, ali pre konačnog rešenja kako će sve to izgledati, detaljno ćemo proučiti sve ideje i predloge i pokušati da sve to što bolje i što više uskladimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back