Da li ste za psihijatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju :rumenko:

Tako i ja sirim ves...ali ti lepo kupi zicu za susenje vesa i siri ga u hodniku da niko ne vidi z:mrgreen: a svi smo mi u neku ruku za psihijatra i treba da ga posetimo po nekad nije to zato sto smo ludi....vec iz nekih drugih razloga...

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
Nije to ništa... meni po pola sata ode na kačenje jedne ture jer osim uklapanja boje štipaljki,mora da bude veš iste dužine na svakom od tri konopca
Ali i bez ovoga mislim da definitivno jesam za psihijatra

nisam za psihijatra...ali imam gooomilu tih kako ih ti nazivas rituala...
- ne sirim ves,ali ukoliko vidim da jedan komad garderobe nema iste stipaljke,obavezno ih ''razmestim''...:mrgreen:
- u dnevnoj sobi,imamo plocice,i negde u sredini sobe veliku ''kocku od plocica'',nesto ovako:
floor-mozaik-orange.jpg
....e ja ne mogu da prodjem tuda a da ne stanem na svaku plocicu koja se nalazi unutar te kocke...
- kada sama hodam ulicom,UVEK moram da brojim stubice,bilo od ograda,bilo bandere,saobracajne znake itd....
- pricam sama sa sobom mnoooogo vise nego sto to rade ''normalni'' ljudi....bar 30-ak puta dnevno....:zstidljivko:
....mislim da je dovoljno....:sneskoz:

ili ono sa stepeništem...moja zgrada je pravljena u vreme dok su se još uvek poštovala pravila građevinarstva pa stepenište ima po 16 stepenika.i onda kad idem uz stepenice ne idem 1 po 1 stepenik ili 2 po 2,nego 1-1-2-1-2-1-2-1-2-1-2

ili ono sa stepeništem...moja zgrada je pravljena u vreme dok su se još uvek poštovala pravila građevinarstva pa stepenište ima po 16 stepenika.i onda kad idem uz stepenice ne idem 1 po 1 stepenik ili 2 po 2,nego 1-1-2-1-2-1-2-1-2-1-2

hahaha....e kad sam ja zivela u zgradi,u liftu su bile kao neke sitne plocice po zidovima....svaki put sam brojala te plocice....pa kad lift stane,obelezim dokle sam stigla pa sledeci put nastavim...heheh.....kad zavrsim,sve ispocetka.... :sneskoz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back