jok nego ce ti izbiju ociPogledaj pažljivije, imaju obavezu da napišu, al napišu sitnim slovima.
ko i Matke za codex alimentarius al ja verujem da i svi vi navodni samostalni uzgojitelji to radite
ko da vam veruje?
samo manastirska gazdinstva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok nego ce ti izbiju ociPogledaj pažljivije, imaju obavezu da napišu, al napišu sitnim slovima.
24 soma nije ni MR a kamoli ultrazvuk, 40 evrica u vr' glave.
Van Srbije jeste.....I to kod normalnih ljekara u privatnim ordinacijama a ne nekih usminkanih.Inace u posljednje vrijeme dosta njih vam sugerise neke preglede za koje i nemate bas potrebu.Samo da bi vam digli lovu i konstatovali zdravlje......![]()
jok nego ce ti izbiju oci
ko i Matke za codex alimentarius al ja verujem da i svi vi navodni samostalni uzgojitelji to radite
ko da vam veruje?
samo manastirska gazdinstva...
meni je srce u redu![]()
pogledaj scenu nikola simic laf u srcuKo veruje veruje, a sam sebi verujem.
I onako proizvodim samo za svoje potrebe rodbinu i komšiluk i pokojeg kolegu .
- - - - - - - - - -
Pregledaj glavu.....![]()
pogledaj scenu nikola simic laf u srcu
nazalost ste u pravu.... bitno da ste vi svi pokrpljeni
pritom vas je nazalost u vr glave 10%...
Ne reče ti nama jesi li gladan?
ni mlecna mast nesto nije zdrava
ne idu tu biljne masnoce nego zasicene biljne masnoce
a nezasicene niko ne pominje,to je daleko od tvog poimanja
lan ,susam...
Tacno ,Kinezi ne piju mleko osim majcinog,Eskimi ne poznaju mleko u ishrani, Njima je kancer nepoznata bolest.
sramota je u srpskim zemljama biti gladan
toliko plodne zemlje ima ,ko je gladan treba da se vati motike
ko radi ne boji se gladi... stara narodna poslovica
A šta je sa onima koji ne mogu da rade ,kriva je vlast toliko zemlje imamo a nismo u stanju da proizvedemo hljeb za te najugroženije
tamo negde 91./2./3. nisam bila sita...cale i keva radili za par maraka mesecno, dedi milosevicevi zlikovci blokirali devizni racun na koji mu je stizala penzija iz inostranstva...
bila sam svedok da su se mnogi bavili necasnim radnjama da bi prehranili porodice, moji nisu pristali na to, radije smo patili u tisini..
cale je u slobodno vreme davao privatne casove engleskog, placali su mu u naturi, brasno, ulje, krompir, testenina...
Nisam. Samo treba postaviti pitanje sta ovde ljudi jedu.
Dosta njih jede one shit salame, virsle, neke jeftine pastete svaki dan...
. Moje pitanje je - Da li ste gladni?
Nas narod nije gladan hrane.Kod nas,bogu hvala,hrane ima i na pretek.Mozda je jedino problem,odluciti se,sta ce covek u odredjeno vreme,odredjenog dana jesti.Ja sam
recimo juce,"naleteo" u Sarajevskoj ulici,na jednu malu pprodavnicu,gotove hrane,"za poneti". I na koji specijalitet sam potpuno nespreman "naleteo".Na pecene butkice.
Ljudi,to nije specijalitet.To je pravo gurmansko ludilo.Poneo sam butkicu kuci.Kupio vrucu pogacu,i sa renom tako dobro rucao,da to nije normalno.Ne.Nije nas narod gladan
hrane.Nas narod je gladan ljubavi.Ima mnog usamljenih mladih muskaraca i zena. Srednjih godina,ima i daleko vise.Ljudi se usamljuju,izgubili su identitet.Nemaju nacin da
se upoznaju,sa srodnom osobom.Zbog toga,u njima tinja nezadovoljstvo.Vidim da i ovde,na ovom nasem Forumu,ima dosta seksualno frustriranih osoba.Vidi se to,po nacinu
pisanja.Sve im smeta.Sa svacim su nezadovoljni.A iza sveg tog nezadovoljstva,stoji susa,njihovog emotivno seksualnog zivota.!
sramota je u srpskim zemljama biti gladan
toliko plodne zemlje ima ,ko je gladan treba da se vati motike
ko radi ne boji se gladi... stara narodna poslovica
sad si i glad sveo na sexNas narod nije gladan hrane.Kod nas,bogu hvala,hrane ima i na pretek.Mozda je jedino problem,odluciti se,sta ce covek u odredjeno vreme,odredjenog dana jesti.Ja sam
recimo juce,"naleteo" u Sarajevskoj ulici,na jednu malu pprodavnicu,gotove hrane,"za poneti". I na koji specijalitet sam potpuno nespreman "naleteo".Na pecene butkice.
Ljudi,to nije specijalitet.To je pravo gurmansko ludilo.Poneo sam butkicu kuci.Kupio vrucu pogacu,i sa renom tako dobro rucao,da to nije normalno.Ne.Nije nas narod gladan
hrane.Nas narod je gladan ljubavi.Ima mnog usamljenih mladih muskaraca i zena. Srednjih godina,ima i daleko vise.Ljudi se usamljuju,izgubili su identitet.Nemaju nacin da
se upoznaju,sa srodnom osobom.Zbog toga,u njima tinja nezadovoljstvo.Vidim da i ovde,na ovom nasem Forumu,ima dosta seksualno frustriranih osoba.Vidi se to,po nacinu
pisanja.Sve im smeta.Sa svacim su nezadovoljni.A iza sveg tog nezadovoljstva,stoji susa,njihovog emotivno seksualnog zivota.!
Tup ugao...
Sve nekretnine,firme i sl.otišle za siću i sad pošten čovek ni posla ,a ni mogućnosti da sam nešto krene!
Sve je monopolizovano,postrančeno i pomafijašeno! O tom govori uvodni post,kad već vama nadobudnima treba
prevod na prostački!
Lično meni glad,ali iz zdravstvenih razloga i ne smeta i ne pada teško.Žeđ se teže podnosi...Ja inače ,obzirom da sam jogin,
češće postim i od vernika -fanatika...No ne baš da ništa ne jedem...Čovek,naročito na Balkanu,jede i tri i više puta nego li mu
to zaista treba.Time urniše sopstveni organizam.
Jedino čega znam da se ponekad prežderem je voće.Kruške i grožđe su mi slabost...
I pivkani,skoro da zaboravim ybt...![]()
Sto bas 200 din.?