Da li ste najzad shvatili da studentski protesti ne vode nikuda?

Stvarno?
Pa nije ovo nesreca tipa, udario grom pa ubio nekoga nego je palo nesto sto je napravljeno da ne pada
Ili mislis da je normalno da padaju betonske gromade sa zgrada?
Da je neko tvoj zavrsio ispod tog betona, i tada bi tekao isto?
Ili bi te zanimalo ko je rekonstruisao i pogresio? I sta se tu sve desavalo?
De matere ti...

To je tebi od lošeg majoneza.
Uzmi bicikl pa zamišljaj da si na putu za Strazbur ako ti je trenutno loše.Čuo sam da se osećaju mnogo bolje kada stignu tamo,suze radosnice,ushićeni,radosni,puni života,kao da nisu okretali pedale.Što doduše i nije daleko od istine jer su ih snimili neki likovi kako skidaju bicikle sa kamiona i kombija da se slikaju kao da ih voze.I pojedi nešto,da ti ne pripadne muka.

Uzmi bicikl pa zamišljaj da si na putu za Strazbur ako ti je trenutno loše.Čuo sam da se osećaju mnogo bolje kada stignu tamo,suze radosnice,ushićeni,radosni,puni života,kao da nisu okretali pedale.Što doduše i nije daleko od istine jer su ih snimili neki likovi kako skidaju bicikle sa kamiona i kombija da se slikaju kao da ih voze.I pojedi nešto,da ti ne pripadne muka.

Sad je već i parizer sumnjiv.

Moram priznati da mi je baš dosadilo čitati o studentima 😅 Razumijem da žele promijene, ali na ovaj način ih očito neće dobiti.
A koji drugi nacin postoji? Kroz korumpirane institucije?
Niko te ne tera da citas o studentima, i manjina ima svoja prava ukljucujuci, nas vecina zeli da cita o studentima i njihovoj pravednoj i istrajnoj borbi!
Pravda ce trijumfovati, pre ili kasnije, na ovaj ili onaj nacin... Kao sto kazu ljudi pravda je spora- ali dostizna.

U Varaždinu, Međimurju, Istri, Zagrebu, male su šanse da će ti se nešto dogoditi.
Potez Split - Zadar plus Zagora ti je vječna, otvorena sezona lova na Srbe.
Onaj ostatak Hrvatske kako-tako.
Tako da koji god me Srbin pita, kažem mu da Dalmaciju obilazi u širokom luku.
Dobro njima, dobro Srbima.
Evo baš sad u petak odoh u Dalmaciju na jedrenje, potez od Zadra do Splita, krećemo iz Šibenika.

Iz inata međedima na obe strane.

tito-nova-godina.jpg

Back