Da li ste sebicni?

pa napisala sam i ne znam sto toliko i dalje pisemo?
i sam si rekao da nije ok bilo i eto riejseno
pa ok, mozda je vise bilo prema mjau, jer devojka mozda ne oseca nivo naseg zezanja. Sto se mene tice: svakodnevnica...
Ok, lepo sto kazes to i iznela si, govori o odgovornoj osobi. E sada me interesuje zasto mislis da je to?
Jel zato sto je preterivanje u sali ili mislis da sam stvarno toliki frik pa nisi trebala da to kazes javno ili nesto trece?
Jer ovako si ostavila nedefinisano, u smislu: izvinjavam se i eto i aj cao odo ja, necu vise da pricam o tome. I nameces onda svoja osecanja, a meni da se zapitam. A ako vec zelis da ides u pravcu tudjih, onda se skoncentrisi na to, mozda ces se i ti dobro osetiti u vezi toga verbalizacijom?
A ako ne., ok, sorrishka, kako vec, nastavljamo dalje.
Jesam li barem dobro shvatio?

Znas kako bi smo slozili vize? ko jen dva.

I ja se ne zadovoljavam nicim manje od penthausa na menketnu - moze mala italija. Lepo dole. Umetnickije - ide malo na jevropu. I onda cu polako da se prabcujem na brodvej. Tamo cu da udaram neki apstraktan performans. Mozda da tukijem mazem po platnu. Samo ga naprskam buojama a svi moraju da gledaju i da se dive. Silance! There is an Artist on the stage!
vidiš da je nama gluplje da mažemo tukijima zajedno:rotf::rotf:
a one još mažu tuđim i zabole ih:lol:
i na kraju kad se posvađaju tukiji,one posmatraju koji je kao "pobedio"🤷‍♀️
to ti je iz poznavanja prirode i društva:lol:

vidiš da je nama gluplje da mažemo tukijima zajedno:rotf::rotf:
a one još mažu tuđim i zabole ih:lol:
i na kraju kad se posvađaju tukiji,one posmatraju koji je kao "pobedio"🤷‍♀️
to ti je iz poznavanja prirode i društva:lol:
Pa da ali mi to treba da obrnemo. Da ih nateramo da se one biju sisama. I to ne zbog nekog seksualnog ishoda, vec zbog drustvene sujete. Sto da ne? Sto da ne? Sve je to prirodau.

pa ok, mozda je vise bilo prema mjau, jer devojka mozda ne oseca nivo naseg zezanja. Sto se mene tice: svakodnevnica...
Ok, lepo sto kazes to i iznela si, govori o odgovornoj osobi. E sada me interesuje zasto mislis da je to?
Jel zato sto je preterivanje u sali ili mislis da sam stvarno toliki frik pa nisi trebala da to kazes javno ili nesto trece?
Jer ovako si ostavila nedefinisano, u smislu: izvinjavam se i eto i aj cao odo ja, necu vise da pricam o tome. I nameces onda svoja osecanja, a meni da se zapitam. A ako vec zelis da ides u pravcu tudjih, onda se skoncentrisi na to, mozda ces se i ti dobro osetiti u vezi toga verbalizacijom?
A ako ne., ok, sorrishka, kako vec, nastavljamo dalje.
Jesam li barem dobro shvatio?
Hvala ti na ovome, bas mi se svidja sto si toliko duboko usao u ovo.
Mislim da sam otkrila o tebi, i da sam zato pogrijesila i zato se izvinjavam?
A sada dolazimo do toga, da li sam ja uopste dobro shvatila sta ti volis? Stvarno sam pomislila da si ti S u bdsm, i na to sam se salila. I poslije skontam da sam pogrijesila jer otkrivam. Ali izgleda da to nije tako?

Hvala ti na ovome, bas mi se svidja sto si toliko duboko usao u ovo.
Mislim da sam otkrila o tebi, i da sam zato pogrijesila i zato se izvinjavam?
A sada dolazimo do toga, da li sam ja uopste dobro shvatila sta ti volis? Stvarno sam pomislila da si ti S u bdsm, i na to sam se salila. I poslije skontam da sam pogrijesila jer otkrivam. Ali izgleda da to nije tako?
Da li volim mastovite kinki igre u krevetu? Da, veoma.
Da li sam parafil? To sama proceni, volim zrelost i pronicljivost uz razumevanje za potrebom za osecajem sigurnosti, ali tu se ljudi lako ucaure. Oni koji se ucaure i nije mi toliko bitno sta nagadjaju o meni, jer im das na izvolte i oni ne znaju sta ce s time i to je jalovo. Tu jeste bitna doza inteligencije.
Da li sam vezao nekada neku zenu za radijator? Ne secam se...Mozda sam i v v v vezivao.
Vidi, moras da shvatis da je danas internet okrenut mrznjom prema muskarcima. Jbga I svaka izjava moze da se podmetne i da se sapletes o nju. To mi jesu limiti. Zato otvaram prostor samo osobama koje su izvan toga. Ovako se glupiram, i to zesce.

E da i Mjau vrv nije zbog toga ni napustila, ona je takva. Pojavi se i ode. Mislim da tu nisu osecanja nikakva povredjena. Ali, nije na odmet pitati, zar ne? @Meowy?
Eee,ma kul:zkez:
Da...imam obicaj da prozujim i odem...a i inace ne shvatam nikada nista licno.
A fazon,ja juce prvo pomislila kako se ti osecas,pa mi poriv bio da te zastitim,automatski refleks :tick:
A isto tako,znam da je @~sweet girl~ totalno ok i gotivan lik a verujem da se samo zaigrala:super:
Aj sad se vise ne cerecimo,sad neki drugi sport:D 🦾🥳✅

Eee,ma kul:zkez:
Da...imam obicaj da prozujim i odem...a i inace ne shvatam nikada nista licno.
A fazon,ja juce prvo pomislila kako se ti osecas,pa mi poriv bio da te zastitim,automatski refleks :tick:
A isto tako,znam da je @~sweet girl~ totalno ok i gotivan lik a verujem da se samo zaigrala:super:
Aj sad se vise ne cerecimo,sad neki drugi sport:D 🦾🥳✅
Zezas da si htela da me zastitius?
P ne, to mi je sad osvanulo osmeh na licu. To je lepo.

Back