- Poruka
- 67.487
Aaaa, a jeste bilo malo bezobrazno.pa pisala ono za vristanje, dodje policija na to msm
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa, a jeste bilo malo bezobrazno.pa pisala ono za vristanje, dodje policija na to msm
jeste malo, zato ti i kazem, otisla ja sa foruma i kontam treba mse covjeku izvinuti!Aaaa, a jeste bilo malo bezobrazno.
mislis mjau je otisla s foruma a meni se izvinjavas? Zasto?jeste malo, zato ti i kazem, otisla ja sa foruma i kontam treba mse covjeku izvinuti!
ovo sam ja mislila sinoc dok nisam znala ko je tu ili jeste tumislis mjau je otisla s foruma a meni se izvinjavas? Zasto?
pa napisala sam i ne znam sto toliko i dalje pisemo?Hajde budi koncizna na sta konkretno mislis, ne mogu ti ja kviz i nagadjanja ko je ljut, zasto i koliko.
pa ok, mozda je vise bilo prema mjau, jer devojka mozda ne oseca nivo naseg zezanja. Sto se mene tice: svakodnevnica...pa napisala sam i ne znam sto toliko i dalje pisemo?
i sam si rekao da nije ok bilo i eto riejseno
vidiš da je nama gluplje da mažemo tukijima zajednoZnas kako bi smo slozili vize? ko jen dva.
I ja se ne zadovoljavam nicim manje od penthausa na menketnu - moze mala italija. Lepo dole. Umetnickije - ide malo na jevropu. I onda cu polako da se prabcujem na brodvej. Tamo cu da udaram neki apstraktan performans. Mozda da tukijem mazem po platnu. Samo ga naprskam buojama a svi moraju da gledaju i da se dive. Silance! There is an Artist on the stage!
Pa da ali mi to treba da obrnemo. Da ih nateramo da se one biju sisama. I to ne zbog nekog seksualnog ishoda, vec zbog drustvene sujete. Sto da ne? Sto da ne? Sve je to prirodau.vidiš da je nama gluplje da mažemo tukijima zajedno
a one još mažu tuđim i zabole ih
i na kraju kad se posvađaju tukiji,one posmatraju koji je kao "pobedio"
to ti je iz poznavanja prirode i društva
Hvala ti na ovome, bas mi se svidja sto si toliko duboko usao u ovo.pa ok, mozda je vise bilo prema mjau, jer devojka mozda ne oseca nivo naseg zezanja. Sto se mene tice: svakodnevnica...
Ok, lepo sto kazes to i iznela si, govori o odgovornoj osobi. E sada me interesuje zasto mislis da je to?
Jel zato sto je preterivanje u sali ili mislis da sam stvarno toliki frik pa nisi trebala da to kazes javno ili nesto trece?
Jer ovako si ostavila nedefinisano, u smislu: izvinjavam se i eto i aj cao odo ja, necu vise da pricam o tome. I nameces onda svoja osecanja, a meni da se zapitam. A ako vec zelis da ides u pravcu tudjih, onda se skoncentrisi na to, mozda ces se i ti dobro osetiti u vezi toga verbalizacijom?
A ako ne., ok, sorrishka, kako vec, nastavljamo dalje.
Jesam li barem dobro shvatio?
ne može to,jer su prirodno iza nas,samo nas guraju napred,tako preživele milionima godinaPa da ali mi to treba da obrnemo. Da ih nateramo da se one biju sisama. I to ne zbog nekog seksualnog ishoda, vec zbog drustvene sujete. Sto da ne? Sto da ne? Sve je to prirodau.
Da li volim mastovite kinki igre u krevetu? Da, veoma.Hvala ti na ovome, bas mi se svidja sto si toliko duboko usao u ovo.
Mislim da sam otkrila o tebi, i da sam zato pogrijesila i zato se izvinjavam?
A sada dolazimo do toga, da li sam ja uopste dobro shvatila sta ti volis? Stvarno sam pomislila da si ti S u bdsm, i na to sam se salila. I poslije skontam da sam pogrijesila jer otkrivam. Ali izgleda da to nije tako?
Eee,ma kulE da i Mjau vrv nije zbog toga ni napustila, ona je takva. Pojavi se i ode. Mislim da tu nisu osecanja nikakva povredjena. Ali, nije na odmet pitati, zar ne? @Meowy?
Zezas da si htela da me zastitius?Eee,ma kul
Da...imam obicaj da prozujim i odem...a i inace ne shvatam nikada nista licno.
A fazon,ja juce prvo pomislila kako se ti osecas,pa mi poriv bio da te zastitim,automatski refleks
A isto tako,znam da je @~sweet girl~ totalno ok i gotivan lik a verujem da se samo zaigrala
Aj sad se vise ne cerecimo,sad neki drugi sport
Ne zezam se.Pomislila sam da ce ti biti neugodno ako se javno kaze da nekog cerecis...onako sportski mehanicki ...i ako je zezanje.Zezas da si htela da me zastitius?
P ne, to mi je sad osvanulo osmeh na licu. To je lepo.