- Poruka
- 67.487
Onda cemo da dajemo intervjue kako smo u stvari samo prirodni i pisemo pesme kao odgovor na bla bla bla socio bla bla bla i u stvari smo veoma kontraverzni i tako. Izi money.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahahahahahahahajapac ajmo mi da osnujemo bend nesto kontra ovima. Hit ce nam biti: Big tit enerdzi
Svi ce se pitati jesmo li gejevi ili ne, a niko se nece usuditi da nas pita jer cemo da ih posramljujemo heteroseksualnim stereotipima. Sta je ribou? Male ti sise pa si kivna na sve muskarce a? Jesmo gejevi jer nikad s tobom ne bi spavali kad si takva!
I onda sednemo na motor i odvezemo se smejuci se ahahaha ahahaha hahahaha
I imam super recept. Ako te neko zbuni nekim argumentom - neka novinarka, jutjuberka samo joj kazi: ok sta god. na engleskom: ok wha' eva. I napravis facu kao da dismr.
da sek pogleda bilo bi viralno i
Znas kako bi smo slozili vize? ko jen dva.ahahahahahahahahahaha
pravo vrhunska ideja
Ne valja to vorap. To ti je dzanki fazon, low class. To koriste ovi vajt tresh belci i niko ih ne gotivi zbog toga. Wha eva je d fjuchr.
ahahahaahahahaZnas kako bi smo slozili vize? ko jen dva.
I ja se ne zadovoljavam nicim manje od penthausa na menketnu - moze mala italija. Lepo dole. Umetnickije - ide malo na jevropu. I onda cu polako da se prabcujem na brodvej. Tamo cu da udaram neki apstraktan performans. Mozda da tukijem mazem po platnu. Samo ga naprskam buojama a svi moraju da gledaju i da se dive. Silance! There is an Artist on the stage!
pffff sta god brateahahahaahahaha
imas tu harizmu i energiju zvijezde
Tebi bi taj zivotni stil bio prirodan, cini mi se
ne znamo seNisi ti ista kao ja.
a?ne znamo se
pa ne mozes to da znas
A ovo je forum.
I izvini za juce, mene je savjest pekla, jer sam pretjerala sinoc.
ovo novi momenti? U cemu si preterala? Zavrsio sam s poslom pa sam imao obaveze do guse posle, nisam ni propratio?ma pretjerala sa par sala sinoc po mom misljenju, ne zamjeri mi
ma sve si isparatio, ali ti je sve normalaovo novi momenti? U cemu si preterala? Zavrsio sam s poslom pa sam imao obaveze do guse posle, nisam ni propratio?
E jbga sad hoces da mi nabacis neki osecaj krivice jer se ti osecas krivom u vezi necega u vezi cega se ni ne osecas krivom?ma sve si isparatio, ali ti je sve normala
samo ja malo kontam da sam pretjerala, pa to je sve
ala, sta je tebi.E jbga sad hoces da mi nabacis neki osecaj krivice jer se ti osecas krivom u vezi necega u vezi cega se ni ne osecas krivom?
pa pisala ono za vristanje, dodje policija na to msmA ja sam samo trol koji je radoznao sada o cemu se radi.