- Poruka
- 46
www.forumzaopustanje.freeforums.org
Registrujte se na ovaj forum
Registrujte se na ovaj forum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam se sexao danas, nego jučekučka:Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
[[Darko_91]]:Kučka a da ti nisi musko pa nas malo palis-zezas ccc nisam ja tolko glup!?
qwertynis:pa zar ne mozemo reci nesto finije i suptilnije nego sexskali,ko da smo zecevi ccc
nadam se da se ne ljutispozdrav
i tako da počneš da lečiš akne.kučka:E..neka si mi rekao....mozda i probam..:-D
Znas, Postoje Drugi Forumi za takva pitanja......pa ako vec hoces brze odgovore da ih postavljaj ih na smokvu:http://www.smokva.com/forum/ pozz!kučka:Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D