neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Danas se, izgleda, nije mrkačilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kartu u jednom pravcu........pa uzivaj...... ;-) ;-) ;-) ;-)labo:i ja sam s mora. Iz H Novog, al sam sad u Bg... Je8es grada koji mora nema....
labo:i ja sam s mora. Iz H Novog, al sam sad u Bg... Je8es grada koji mora nema....

Imaš voz oko 21h pa idi u CG i pevaj:labo:i ja sam s mora. Iz H Novog, al sam sad u Bg... Je8es grada koji mora nema....

)))moz da bidne al ne mora da znachi............... :grin: :grin: :grin:whitenicky:slusao sam na radio MARINU TUCAKOVIC ...jel to sex ???)))
Pa cesh i ti moci ovde da se pohvalish ..izvini losh dan na poslu,a sad sam pokisao vozeci bajs,neko se drugi postarao da me naguzi ovaj dolenemlada_i_neukusna:Kambodza .. za ono hermafrodit cu da te ka-ramPa cesh i ti moci ovde da se pohvalish ..
ne znam za druge,ali ja ne volim nikog da vredjam,da komentarishem i da peckam da,ja tih se izvinuh, a ti ga primi ili ne,tvoja odluka :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ,joj opet dvosmisleno :grin: :grin: :grin:nemlada_i_neukusna:Ma znam, ovde inache niko nikad nema loshu nameru, boze sachuvaj, ne bih nikad to pomislila .. ste svi divni & zlatni i mozete da mi sedite na vratu pola dana sa raznoraznim neumesnim komentarima, a moderator ce to da chita i nasladjuje se, pa kad meni dok-urchi i oteram skota u pm onda se moderator probudi iz transa i banuje me.
Ahahaha..ovo mi je omiljena vrsta odgovora..ono.."trebalo, al zamalo,..i nishta"slavishans:trebao jutros,al propade kombinacija...![]()

Neka kombinacija sa plodovima mora?Maslachak:...
...morska avantura.... mmmmm....![]()

Cruella:e jbt doktore ni pivu ne volim![]()
moze nesto drugo?
(vapim)

Banshee:hebes pivu,bolje neka zestina![]()

a tek sto prcam