Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Uhh... Cruellice, pa nisi više Lilit!
Vidi ti samo avatara...

Vidi ti samo avatara... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi ti samo avatara... 
slavishans:Imao sam isečak iz novina gde je napravljena anketa sa 25000žena o udobnosti pri sexu u autu.Najveći broj njih je svoj glas dalo baš za vozilo marke
AUDI
:wink:
Cruella:ih zna dotore sve![]()
kučka:Cruella...vrati stari avatar..isao mi je uz tebe..:-D

)A ne ne. To vec zalazi u moju intimu...kučka:I velicinu ...:-D :-D :-D :-D :-D :-D ha ha ha..
:-D
u prevodu, duga noc...2pike:1) :| :shock: :| :shock: :| :shock: :| :shock::-D
2) :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock:![]()
![]()
3) :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: :-D :shock: ...
Eee da ti jeBMWkučka:A tek BMW ( vas sve)....:-D
Guza te stalno podsecala na mladost.... Sad je stigla do kolenakučka:Slazem se ..tako i treba da bude ali ebem ga..navika je cudna bolest....menjaj ovaj ..ne ide mi nikako ..i ja sam imala guzu u avataru pa sam menjala..Random se bunio ..bice da je svrsavao svaki put ..:wink: ovaj je da pokaze ..ma ko zna .zna.. i da add tema...Hocu, sekascu se..:-D

Nadam se da taj smeh nije posledica zileta (od uveta do uveta) :smile:MarijA`:hahhahahahahahahahahaahahhaa
@tema... ne naravno pa nisam ja *****![]()
![]()
![]()
![]()

slavishans:Eee da ti jeBMW
Inače BMW se nalazio tek na 6.mestu iza Passata,Mercedesa,Pežoa,Citroena!!! ;-)
Bila bi ko Natasa Bekvalac u spotu (slupala bi ga i Ikodinovic bi ti kupio novi)kučka:Nemas pojma koliko si u pravu..da mi je jedan bmw.....:-D