Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nazalost nisam, vec skoro meseec dana....izasao iz duge veze 4, 5 godine pre 8 meseci do pre mesec dana drugarski sex sa bivsom, vec mesec dana sankcije...nijedna povoljna prilika na vidiku... zakljucak, mnogo devojaka u Beogradu ne vode racuna o sebi i imaju problem sa viskom kg-a (molim vas zene ne mrzite me, sigurno vas ima izuzetaka )

Tauren_Chieftan:
Nazalost nisam, vec skoro meseec dana....izasao iz duge veze 4, 5 godine pre 8 meseci do pre mesec dana drugarski sex sa bivsom, vec mesec dana sankcije...nijedna povoljna prilika na vidiku... zakljucak, mnogo devojaka u Beogradu ne vode racuna o sebi i imaju problem sa viskom kg-a (molim vas zene ne mrzite me, sigurno vas ima izuzetaka )
....daj, ne prichaj gluposti....

....sedim ja tako na terazijama juche, chekam drugara, slusham simlpy red i jedem sladoled.... i gledam cure.... razmishljam se - na 10 super cura dodje jedan ok momak.... i shvatim.... nije vam lako - em su slatke, em su na izvol`te (i sise i stomak i gooza i sve), em, kontam, da valjda nisu glupe..... bash ima lepih devojaka.

Maslachak:
....daj, ne prichaj gluposti....

....sedim ja tako na terazijama juche, chekam drugara, slusham simlpy red i jedem sladoled.... i gledam cure.... razmishljam se - na 10 super cura dodje jedan ok momak.... i shvatim.... nije vam lako - em su slatke, em su na izvol`te (i sise i stomak i gooza i sve), em, kontam, da valjda nisu glupe..... bash ima lepih devojaka.
znaci ladno sam te juce video;)

Vidis moracu cesce na terazijama da obitavam :) Ocigledno se krecem po pogresnim krugovima, kod mene u blokovima nema 'leba :) Shalu na stranu, ja sam onako malo specifican tip, potrebno je malo vise od para dobrih sisitja i slatke gooze, da bi moje srce ubrzano radilo...Sistem vrednosti se totalno poremetio, devojke nikad nisu bile vise u oblacima nego sada....ozbiljno upoznao sam u poslednje vreme jako malo normalnih, samosvesnih devojaka koje zrace nekom harizmom, ostale su sve plitke fenserke, kojima je stoja i Tjana, vrhunac postojanja. A bilo je price i na temu koju muziku ja slusam, kad rekoh da gotivim U2, pogledase me kao da sam rekao da sam clan jehovinih svedoka :)

Tauren_Chieftan:
Vidis moracu cesce na terazijama da obitavam :) Ocigledno se krecem po pogresnim krugovima, kod mene u blokovima nema 'leba :) Shalu na stranu, ja sam onako malo specifican tip, potrebno je malo vise od para dobrih sisitja i slatke gooze, da bi moje srce ubrzano radilo...Sistem vrednosti se totalno poremetio, devojke nikad nisu bile vise u oblacima nego sada....ozbiljno upoznao sam u poslednje vreme jako malo normalnih, samosvesnih devojaka koje zrace nekom harizmom, ostale su sve plitke fenserke, kojima je stoja i Tjana, vrhunac postojanja. A bilo je price i na temu koju muziku ja slusam, kad rekoh da gotivim U2, pogledase me kao da sam rekao da sam clan jehovinih svedoka :)
...pa ako su duhovne vrednosti preveshodno ono shto trazzish i shto ti treba da polete leptiri u stomaku, chemu onda osvrt na kilazzu dama ovih grada? u njihovu povrshnost ne ulazim, ali da ima prelepih devojaka, i to ne malo, ima. :)

@mangup
pa shto nisi prishao i rekao - dobar dan, dobar dan, ja sam mangup, a ti si divna.... ? :lol: :lol: :lol:

@ Maslachak

Kako bre cemu osvrt na kilazu dama ovog grada, nije valjda da sam i tebe podkacio ovom primedbom, ako jesam oprosti...:) JA se bre ubih od pazenja na svoj izgled vezbanja i ostalog da bih izgledao kako treba, pa zbog toga ne mogu bre da tolerisem toliku nemarnost devojke prema sebi i svom telu.
Da i dalje Srdjan - sex 0:0

a dje's ti :) Evo ljubav tu i tamo, ne bih znao tacno da ti kazem jesam li zalublen, to cu najbolje znati kad ostanem bez ribe... faks isto crno na sivo, crncim bez rezultata....Ni zdravlje nije bas kako bi trebalo, opret imam probleme neke jbga....sve u svemu i nije lose...... A terazije uf... Ja bih preporucio i adu da se ode malo petkom ili vikendom kad je lijep dan ko danas... Ima sta da se vidi, al najcesce se sve svodi samo na to.... Barem meni, jer nisam bas za neko spontano prilazenje nepoznatoj curi, malo me je8e prvi kontakt, jer jednostavno ne znam sta bih pricao s nekim nepoznatim.....a da sviram qurcu i nesto se foliram i smekam, ne znam bas najboljea.... al volio bi da znam, da malo kreshem ove klonirane curice sto promovisu guze i dude gradom....

Tauren_Chieftan:
MY MAN!!!!!!! :mrgreen:

Back