kucko, a zasto ti nikad ne kazes da li se ti danas kresnula???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
labo:a dje's tiEvo ljubav tu i tamo, ne bih znao tacno da ti kazem jesam li zalublen, to cu najbolje znati kad ostanem bez ribe... faks isto crno na sivo, crncim bez rezultata....Ni zdravlje nije bas kako bi trebalo, opret imam probleme neke jbga....sve u svemu i nije lose...... A terazije uf... Ja bih preporucio i adu da se ode malo petkom ili vikendom kad je lijep dan ko danas... Ima sta da se vidi, al najcesce se sve svodi samo na to.... Barem meni, jer nisam bas za neko spontano prilazenje nepoznatoj curi, malo me je8e prvi kontakt, jer jednostavno ne znam sta bih pricao s nekim nepoznatim.....a da sviram qurcu i nesto se foliram i smekam, ne znam bas najboljea.... al volio bi da znam, da malo kreshem ove klonirane curice sto promovisu guze i dude gradom....
A8RaW:kucko, a zasto ti nikad ne kazes da li se ti danas kresnula???
kako da mi se razbistri vid?kučka:Ajde samo ti ...Nemoj posle da bude kuku lele..zato budi dobar..btw...moze biti da ti se vid razbistri na ovoj temi ...:-D Eto necu u inat da ti kazem..
..:wink: :-D :-D
kučka:Ako ne znas..:wink: citaj postove pa ce ti se samo kazati..:-D
Devilishgirl:nisam, al' nadam se da cu..narednih godina, ak' napalim nekog![]()
Maslachak:- na 10 super cura dodje jedan ok momak.... i shvatim.... nije vam lako - em su slatke, em su na izvol`te (i sise i stomak i gooza i sve), em, kontam, da valjda nisu glupe..... bash ima lepih devojaka.
Ljuba82:...да знаш да сам то и ја приметио...типови су крш генерално...али су зато цице баш симпа...примети се...поготово кад крене лепо време (мада се ограђујем...и најбољи фрајер је ружнији и од лоше рибе :wink: )
...Зашто нам није лако?...баш нам је лако због тога...![]()
chika_doktor:pa dobro mi smo krsh vako al smo u glavi simpa![]()
A8RaW:kako da mi se razbistri vid?
Tauren_Chieftan:Ma simpa smo... bre, kad vam ja kazem...
I dalje mrtva utakmica vec mesec dana ja Vs Sex 0:0
Tauren_Chieftan:Ma simpa smo... bre, kad vam ja kazem...
I dalje mrtva utakmica vec mesec dana ja Vs Sex 0:0