Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
labo:
a dje's ti :) Evo ljubav tu i tamo, ne bih znao tacno da ti kazem jesam li zalublen, to cu najbolje znati kad ostanem bez ribe... faks isto crno na sivo, crncim bez rezultata....Ni zdravlje nije bas kako bi trebalo, opret imam probleme neke jbga....sve u svemu i nije lose...... A terazije uf... Ja bih preporucio i adu da se ode malo petkom ili vikendom kad je lijep dan ko danas... Ima sta da se vidi, al najcesce se sve svodi samo na to.... Barem meni, jer nisam bas za neko spontano prilazenje nepoznatoj curi, malo me je8e prvi kontakt, jer jednostavno ne znam sta bih pricao s nekim nepoznatim.....a da sviram qurcu i nesto se foliram i smekam, ne znam bas najboljea.... al volio bi da znam, da malo kreshem ove klonirane curice sto promovisu guze i dude gradom....

Ajde, Labo vidi kako je lep dan .:-D .Ovaj nas Mar...Tauren vidi samo cice sa viskom kg ..ti se neckas oces pridjes neces pridjes..posle nas pitaju sto setamo same..ko vam kriv..:wink:

Maslachak:
- na 10 super cura dodje jedan ok momak.... i shvatim.... nije vam lako - em su slatke, em su na izvol`te (i sise i stomak i gooza i sve), em, kontam, da valjda nisu glupe..... bash ima lepih devojaka.

...да знаш да сам то и ја приметио...типови су крш генерално...али су зато цице баш симпа...примети се...поготово кад крене лепо време (мада се ограђујем...и најбољи фрајер је ружнији и од лоше рибе :wink: )

...Зашто нам није лако?...баш нам је лако због тога...:)

Ljuba82:
...да знаш да сам то и ја приметио...типови су крш генерално...али су зато цице баш симпа...примети се...поготово кад крене лепо време (мада се ограђујем...и најбољи фрајер је ружнији и од лоше рибе :wink: )

...Зашто нам није лако?...баш нам је лако због тога...:)

pa dobro mi smo krsh vako al smo u glavi simpa:)

Back