Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...e jesam. znachi, posle ko zna koliko vremena, utroba mi se zgrchila i utrnule su mi desni....napokon 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DarthMaul:JesamSkakao sam padobranom
Mwah
....daj, ne prichaj gluposti....Tauren_Chieftan:Nazalost nisam, vec skoro meseec dana....izasao iz duge veze 4, 5 godine pre 8 meseci do pre mesec dana drugarski sex sa bivsom, vec mesec dana sankcije...nijedna povoljna prilika na vidiku... zakljucak, mnogo devojaka u Beogradu ne vode racuna o sebi i imaju problem sa viskom kg-a (molim vas zene ne mrzite me, sigurno vas ima izuzetaka )
znaci ladno sam te juce videoMaslachak:....daj, ne prichaj gluposti....
....sedim ja tako na terazijama juche, chekam drugara, slusham simlpy red i jedem sladoled.... i gledam cure.... razmishljam se - na 10 super cura dodje jedan ok momak.... i shvatim.... nije vam lako - em su slatke, em su na izvol`te (i sise i stomak i gooza i sve), em, kontam, da valjda nisu glupe..... bash ima lepih devojaka.
...pa ako su duhovne vrednosti preveshodno ono shto trazzish i shto ti treba da polete leptiri u stomaku, chemu onda osvrt na kilazzu dama ovih grada? u njihovu povrshnost ne ulazim, ali da ima prelepih devojaka, i to ne malo, ima.Tauren_Chieftan:Vidis moracu cesce na terazijama da obitavamOcigledno se krecem po pogresnim krugovima, kod mene u blokovima nema 'leba
Shalu na stranu, ja sam onako malo specifican tip, potrebno je malo vise od para dobrih sisitja i slatke gooze, da bi moje srce ubrzano radilo...Sistem vrednosti se totalno poremetio, devojke nikad nisu bile vise u oblacima nego sada....ozbiljno upoznao sam u poslednje vreme jako malo normalnih, samosvesnih devojaka koje zrace nekom harizmom, ostale su sve plitke fenserke, kojima je stoja i Tjana, vrhunac postojanja. A bilo je price i na temu koju muziku ja slusam, kad rekoh da gotivim U2, pogledase me kao da sam rekao da sam clan jehovinih svedoka
![]()
Tauren_Chieftan:eh da , i dalje ni S od sexa na vidiku, osudjen na apstinenciju..posvetio sam se duhovnim stvarima![]()
MY MAN!!!!!!!Tauren_Chieftan:Vidis moracu cesce na terazijama da obitavamOcigledno se krecem po pogresnim krugovima, kod mene u blokovima nema 'leba
Shalu na stranu, ja sam onako malo specifican tip, potrebno je malo vise od para dobrih sisitja i slatke gooze, da bi moje srce ubrzano radilo...Sistem vrednosti se totalno poremetio, devojke nikad nisu bile vise u oblacima nego sada....ozbiljno upoznao sam u poslednje vreme jako malo normalnih, samosvesnih devojaka koje zrace nekom harizmom, ostale su sve plitke fenserke, kojima je stoja i Tjana, vrhunac postojanja. A bilo je price i na temu koju muziku ja slusam, kad rekoh da gotivim U2, pogledase me kao da sam rekao da sam clan jehovinih svedoka
![]()