C
chika_doktor
Gost
frajeru a gdje ti je ogrijev?
mi i za to dobijamo repa.valjda za gorivo za motorku ili sta vec 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fibernazzi:da li ima neko ovde normalan ili svi odmah na sex prelazite, a predigra?
15 dana.. pa znam ja to..vishe nishta nece biti kao pre..ebacu se na ushiMangup:Koliko je proslo od porodjaja do vaseg ovog 'dugog'sexa?
Bolelo te je jer su rane jos sveze ,a ne zato sto je ogroman..jer gde prodje decja glava prodje k.i.t.i. slava![]()
![]()
kao da si se poradjao, ljubi te majkaEnfroz2891.:Ja da sam zensko,i da se porodim,ne bi se ebo posle tih muka ni da mi plate!
Samantha Jouns:Jesam...Bolje da nisam...uzasnooo FUJ!!!
princ z:DA dva puta
kučka:I kod mene oko zgrade machke zavijaju a februar prosao ..??
inspirion:Mislim da bi trebala da shvatiš da nisi crveni krst i da ne treba svakom da daješ svoju *****. Takođe mislim da ne bi trebala da smatraš da si učinila nešto pozitivno ako daš muškarcu ***** i time da si u boljem odnosu sa njim.
Gore od кurve je devojka bez stava. Čini mi se da takve devojke ne cene sex, čim nemaju kriterijume šta žele.
Postoje drugi nivoi na kojima se možeš približiti muškarcu. Nije sve sex. Znači budi sigurnija.....
donamileva:nisam
mada sam svratila kod njega na dežurstvo i mogao je da padne sex da nisu najavili neku saobracajku tako da dodjoh kuci i cekam ga sutra ujutru...