Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne pada mi na pamet..
sinoc tj. nocas krenula sa prichom da je ok i da moze i da ne krvarim i tako to..i mi se pripremili kao da je to nekako ne znam shta, prva brachna noc, a ja nevina..e tu ja chekam u krevetu i dodje on i tako to..i sve super i tamte vamte..kad ono..dodje taj trenutak..i aj' ja digla nogice..jelte..red je bio podsetiti se starog dobrog sexa..klasika..kad ono meni on deluje ogromno, ..nebitno..
ushao jeste i posle nekoliko sekundi izashao..pa boli bre..ebe mi se za *******..cooliram..
mada svrshilli smo..

Samantha Jouns:
Jesam...Bolje da nisam...uzasnooo FUJ!!!

Mislim da bi trebala da shvatiš da nisi crveni krst i da ne treba svakom da daješ svoju *****. Takođe mislim da ne bi trebala da smatraš da si učinila nešto pozitivno ako daš muškarcu ***** i time da si u boljem odnosu sa njim.

Gore od кurve je devojka bez stava. Čini mi se da takve devojke ne cene sex, čim nemaju kriterijume šta žele.

Postoje drugi nivoi na kojima se možeš približiti muškarcu. Nije sve sex. Znači budi sigurnija.....

inspirion:
Mislim da bi trebala da shvatiš da nisi crveni krst i da ne treba svakom da daješ svoju *****. Takođe mislim da ne bi trebala da smatraš da si učinila nešto pozitivno ako daš muškarcu ***** i time da si u boljem odnosu sa njim.

Gore od кurve je devojka bez stava. Čini mi se da takve devojke ne cene sex, čim nemaju kriterijume šta žele.

Postoje drugi nivoi na kojima se možeš približiti muškarcu. Nije sve sex. Znači budi sigurnija.....

A odkud tebi taj zakljucak majke ti??? Kao prvo ti mene ne poznajes i nemoze na osnovu ovog mog posta da zakljucis kakva sam ja...
ja imam jakooo visok kriteirjum sto se toga tice i ne trebas mi ti da mi sad drzis neka predavanja..jednostavno nisam bila raspolozena za sex juce a uostalom ko si ti da se ja tebi pravdam..
IDI UZIVAJ U SVOM ZIVOTU I PUSTI MENE DA UZIVAM U MOM!!!!

Back