fotkadzija
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
Zagoreo ko kaubojski tiganj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dolazi zima duga i hladna
Ovo su nove napredne internet metode, svaka cast....Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
to kod tebe bas dugo trajejesam.
od početka do kraja drajzerove. 16 crvenih i 15 zelenih svetala je trajao moj sex.
U najavi : )))Boli me gloooovaaaa![]()
Aj popravi nam prosek ovde, he heNišta, ali ide vikend. He he
Popravicu vam ja sutra, sve za kralja i otadzbinu hahahahaNišta.
Aj popravi nam prosek ovde, he he
Odlično, vidiš da smo ovde svi manje više zagoreli. LolPopravicu vam ja sutra, sve za kralja i otadzbinu hahahaha
Ma šalim se, naravno da ništa neće ni za vikend da bude, nego umem i samu sebe da iznenadim pa ne bih jemčila.Ništa.
Aj popravi nam prosek ovde, he he
Nema veze, tu je Anemone da nam popravlja prosek. : )Ma šalim se, naravno da ništa neće ni za vikend da bude, nego umem i samu sebe da iznenadim pa ne bih jemčila.
Šta ću kad sam šugljavi gabor. Hihihi
Jedino sto moze da ti se desi posle apstinencije je upala misica....Ma samo da ne zaboravim kako se to radi