gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je siguran u sebe hehea neces da cutis pre nego sto se desi zbog uroka?
Kad nađem svog čoveka. Ako mi se omakne koji pre toga jednostavno se neću upisati ovde pa ćete znati. Kanda, ne verujem. 'Moje, beše si'.pa kad ces?![]()
Jel si se omrsila od otvaranja teme iz 2006 il si još nepokošena?A shtooo..? Evo da pocnem prva..Nisam smrc..i ne znam kada cu ..jos veci smrc..:-D
Kad nađem svog čoveka. Ako mi se omakne koji pre toga jednostavno se neću upisati ovde pa ćete znati. Kanda, ne verujem. 'Moje, beše si'.A i nabijamo dve godine apstinencije. 3, 4 meseca još.
![]()
Moze lajv jedino neko pivoPreslatki ste, kaće lajv?
Ništa![]()
vazno je da sam te nasmejalaNina, da li si zaista napisala seksali?
Vazda mi je smešna ta reč, pored svih drugih slikovitijih.
ja sam nevina i takva idem u brak , pa cu onda da nadoknadim sveJel se neàto promj
Jel si se omrsila od otvaranja teme iz 2006 il si još nepokošena?
Imaš li zaručnika? Da li oral i anal upraznjavaš?ja sam nevina i takva idem u brak , pa cu onda da nadoknadim sve
nista od toga..samo cista platonska ljubav dok se ne vencamo i mnogo ga volim zbog togaImaš li zaručnika? Da li oral i anal upraznjavaš?
Ako boli i još te voli samo to priznavam. Nikakve alkemije.nista od toga..samo cista platonska ljubav dok se ne vencamo i mnogo ga volim zbog toga
Takoreci, maraton hehehheeI danas i juče i prekjuče.
LjubavniTakoreci, maraton hehehhee