- Poruka
- 397.001
mene su ucili da ljubav boli a seks ne boli, vec bude slatko ..tako da ne znam o cemu pricasAko boli i još te voli samo to priznavam. Nikakve alkemije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene su ucili da ljubav boli a seks ne boli, vec bude slatko ..tako da ne znam o cemu pricasAko boli i još te voli samo to priznavam. Nikakve alkemije.
osvetalo si ovu temu, covece, svaka castI danas i juče i prekjuče.
A meni da cestitas, nista, a?osvetalo si ovu temu, covece, svaka cast![]()
ooo i ti si sestro..A meni da cestitas, nista, a?![]()
Upravo dok ovo pisem,zamisljam kako ti izgledas kada se uvece spremas za spavanje...?....Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
Što ljubav boli? Malo suza tuge brlje bromazepama i prodje lakše....a skidanje djane kako se hvališe da si djeva ume biti bolno i krvavo ako je splovilo predimenzionirano za uski "tunel".mene su ucili da ljubav boli a seks ne boli, vec bude slatko ..tako da ne znam o cemu pricas
Što ljubav boli? Malo suza tuge brlje bromazepama i prodje lakše....a skidanje djane kako se hvališe da si djeva ume biti bolno i krvavo ako je splovilo predimenzionirano za uski "tunel".
što ti mene plašiš sa nekakvim splovilom i tuneliom..kada je meni decko rekao da nece ništa da me boli
jel? nisam ni primetilaХероину замало.
Не чуди ме.jel? nisam ni primetila
pa čija je to greška?Не чуди ме.
Рекао бих да је твоја, ал' сам џентелмен у преводу отирач, па ћу преузети одговорност.pa čija je to greška?
Па да, до мене је, рекох већ.ne budi tako strog prema sebi, možda je u pitanju samo splet nesrećnih okolnosti