момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.226
A mozda se neko i sazali na nas
Da, mozda se sazalimo jedni na druge buaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mozda se neko i sazali na nas
Mali, pazi sto cinisDa, mozda se sazalimo jedni na druge buaha
..onako domacinski Euruse,
eto tako...
Ja danas ,- ama za_malo...
Па што сваки дан ?
Шта ти је ?
backdoor?Ja jesam i danas, onu crnu jutarnju, a vi pricajte sta hocete![]()
Какве *роле ?
Ја сам то на време схватио није ништа до нас мушкараца, већ до шећера, температуре и музике.
То је оно што вас концентрише, ми смо само непрактични вибратори од крви и меса који не може да стане у фијоку ...![]()
Jao, dosadice joj...Meni brzo dosadi seks sa istom zenom...pa kad ces?![]()
pa i njoj bi..zato planira sa musakrcemJao, dosadice joj...Meni brzo dosadi seks sa istom zenom...
Brak je jako zastario oblik odnosa...Trebalo bi da se partneri mogu menjati svake 2-3 godine...To bi ceo svet povuklo napred....pa i njoj bi..zato planira sa musakrcem![]()
brak te ne sputava u tomeBrak je jako zastario oblik odnosa...Trebalo bi da se partneri mogu menjati svake 2-3 godine...To bi ceo svet povuklo napred....
Ma sputava....Brak (produkt klasnog drustva!) savremenog coveka strasno sputava na mnogo mesta.brak te ne sputava u tome![]()
Uvek mogu da slažem da sam tri puta bez vadjenja.a neces da cutis pre nego sto se desi zbog uroka?
Kasno je za editovanje.a dami da se zalis.. jbg ko me terao da pricam unapred![]()