C
chika_doktor
Gost
Goga Jegulja:Mnogo dobro da ti kazem!!! Bila je MRTVA umorna kad smo s(za)vrsili 8-)
bolna lezi omladinka goga kojoj nisam uvalio svoga

e sorry...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goga Jegulja:Mnogo dobro da ti kazem!!! Bila je MRTVA umorna kad smo s(za)vrsili 8-)
Maslachak:e vala je qrcu.... jel to znachi da si se pomirio sa zzenom (esam li ja to neshto propustila?) ili si premestio kofere kod neke druge?
...e `bo te, evo najezzila sam se....Dirk:PomiriJoposle zucne zvadje biJo zucan..ehr, zucno pomirenje
![]()
Maslachak:...e `bo te, evo najezzila sam se....
....sad, evo kako sam ja to zamislila....
...ona kazze kraj, ti kazzesh nije.... malo prepucavanja oko toga. na kraju se sve svede kako te ona ipak voli, ali da se oseca nesigurno - nesigurno u sebe i u to da li je dovoljno dobra za tebe, a ti joj zzuchno pokazzesh da ne postoji druga koja je bolja za tebe od nje.... josh uvek.
...shut ba, romantika....
volim da volim:kaze ne zelim da ti budem jedina nego najbolja - zato hocu sve da probam ... a ja i dalje u naznanju- ne kapiram sta joj to znaci
CANDY-MAN:....da budes sa onom koju volis, da joj sapuces nesto nezno(moze malkice i prljavo) na uho, u sobi u kojoj si upalio svece i pod posuo laticama ruze!
Namirisan (Zivansi/Hot), a ona(Naomi, bilo koje vrste), ti u svom telu i gacicama Hugo Boos a ona u sunzualnoj spavacici koju si joj kupio za ovu priliku!
Pogled koji je san N.Tesle, 1 000 000 000 V u njemu, iako se znate, ona zavodi tebe i ti nju. Krenuo si preko njenog toplog stomaka rukom i osetio kako se njene dubine grce i najednom...... SETIO SI SE: LIGA SAMPIONA, VECERAS UTAKMICA (i ostavljas nju i sve to za neki drugi pu)
P:S E to je ljubav![]()
![]()
![]()
NatasaNatasa:Vidim ja osećam neke pozitivne vibracije oko pola 8, 8 ... a nisam znala zbog čega![]()
chika_doktor:shta ja znam...djeca obichno spavaju do 9 pola deset....barem moja generacija je spavala...nije mi bash na pamet padalo da se budim u shest ujutro da bi bio sa djevojkom)) ovdje neshto smrdi...jedino ako su mozda bili na nekim zurkama...pa da se nadju na afteru da se pojebu..
CANDY-MAN:situacija gde je ona jako pasivna, a tebe to nervira!!!
Pa se pozalis drugu, i on ti kaze nesto kao, pa ok, ti budi malo kreativan a opet konzervativan, pa zovni nekog muskarca, da dok ti vodis ljubav,on te hladi lepezom, po mogucstvu da je crnac, kako bi perceptivno izazvao svoju dragu.
I ti tako i uradis, a ono nista, i ti nesto puknes pa kazes onom drugaru crncu, hajd sad ti malo.... a ja cu da te hladim.
Kad ono nemos bolivovat....
Ona se ubija od zadovoljstva a ti na sve to zadovoljan kazes...
: "Vidis kako se hladi lepezom p* t* materina, a ne ko ti malopre"
Naravoucenche: Nije bitno sa koje si strane, vec je bitno kakvu lepezu imasops:
:-D
chypawa_18:ne, on je ishao na fax, pa svratio do mene da me vidi i eto tak......