Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
A odlucih pre nekog vremena da bude svaki dan, ali zivot je zamoran, moracu da nadoknadjujem... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bad_Wolf:A odlucih pre nekog vremena da bude svaki dan, ali zivot je zamoran, moracu da nadoknadjujem...![]()
Rainbow Six:Radi prekovremeno i dupliraj normu za 1. maj i vjerske praznike!
...popij jedan bendzi... nemoj se uzrujavati.... loshe je za ten.chika_doktor:jesam i bilo je fuj!!!![]()
ovi sto se redovno yebu(tipa svaki dan...par puta i tako to) su retardirani pomalo...mislim, fali im koja daska u glavi...drugim rijecima nedostaje im emocionalne inteligencije..onako su....osakatjeni!! mogu ti ljudi raditi iste stvari kao i normalni ljudi ali ostaje ta praznina nepopunjena!!!
Maslachak:...popij jedan bendzi... nemoj se uzrujavati.... loshe je za ten.
Maslachak:...nop.... al` da mi je bio pri ruci, smazala bih ga k`o nishta....
...imam ja svega. bicu tvoj lerdi. dodji da ti dam. pa da vidish k`o ce biti retardiran...chika_doktor:imash neshto bolje?to je za penzionere
![]()
Maslachak:...imam ja svega. bicu tvoj lerdi. dodji da ti dam. pa da vidish k`o ce biti retardiran....... emocionalno, naravno....
ps. ja volim te penzionerske....
...volim ja zornjake... al nisam pre.... a sad mi nekako legnu....Dirk:more jesam...negde okoo 5 izjutra...
A onda na plazu!!!!!!!Maslachak:...volim ja zornjake... al nisam pre.... a sad mi nekako legnu....
...moja ruka na njegovim ledjima... njegova pod mojom spavacom majcom, onom shto joj se boja vec odavno ne raspoznaje, koliko je stara i isfucana.... mazzenje u magnovenju....
...pomalo usporeni sex.... vreo, a pospan.... vlazzan, mokar... blizak. i traje.... nezzan i ritmichan.... dok se ne razbudish... a onda.... uf.
Maslachak:...volim ja zornjake... al nisam pre.... a sad mi nekako legnu....
...moja ruka na njegovim ledjima... njegova pod mojom spavacom majcom, onom shto joj se boja vec odavno ne raspoznaje, koliko je stara i isfucana.... mazzenje u magnovenju....
...pomalo usporeni sex.... vreo, a pospan.... vlazzan, mokar... blizak. i traje.... nezzan i ritmichan.... dok se ne razbudish... a onda.... uf.