- Poruka
- 16.674
UVEK..
<<<<<<:rolleyes:<<<<<<<>>..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alal ti chufte sestrro !magdalena rashkovic:moram da priznam da se sexam svaki dan..nekoiko puta dnevno. sto sa sobom sto sa svojim dragim
magdalena rashkovic:moram da priznam da se sexam svaki dan..nekoiko puta dnevno. sto sa sobom sto sa svojim dragim
Pičkonja:Svako ima pravo da iznosi svoja mišljenja , ali ja sam veoma ozbiljan gospodin. I nisam mislio kad sam napisao post da "lečim" žene na ono što je tebi u glavi...........

chika_doktor:covjek se preziva pichkonja...a juce mi je objasnio da ima i prezime kuronjica![]()
chika_doktor:covjek se preziva pichkonja...a juce mi je objasnio da ima i prezime kuronjica![]()

Pičkonja:Ajde kolega objasni im ti ja više nemam snage, nekima ovde bolje ulazi u dupe nego u glavu.............. :smile:![]()
![]()

Maslachak:...ne, ne i ne... nisam se jel` seksala
...nit imam volje, nit prostora, nit odgovarajuci ambijent, a **** koji bi prislonila je 100 km daleko, a nijedan nije toliko dugachak.
...sledeci put kad budem branila zzenski rod od napada da smo previshe zahtevne, samo mi pokazzite ovaj moj post.
chypawa_18:jesam, jutros, i zachudo, bilo je ok...................................
))chypawa_18:pa jutros, doshao je kod mene u 7.............. znachi negde oko pola 8 i oko 8...... i posle duzheg vremena mi je stvarno bilo lepo.............i dalje ne mogu da verujem........
chypawa_18:pa jutros, doshao je kod mene u 7.............. znachi negde oko pola 8 i oko 8...... i posle duzheg vremena mi je stvarno bilo lepo.............i dalje ne mogu da verujem........
)) ovdje neshto smrdi...jedino ako su mozda bili na nekim zurkama...pa da se nadju na afteru da se pojebu..e vala je qrcu.... jel to znachi da si se pomirio sa zzenom (esam li ja to neshto propustila?) ili si premestio kofere kod neke druge?Dirk:Yap...konacno...