DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Kad_LupimLupim:
Onog baxuza sa muzike!?
mislish na ...? moderatora? da, njega. (8
Tinar:
Yebote, kakav sam ja debil. :x Ja uopshte nemam herca za ta upoznavanja... :roll: :roll:
nema tu herza ili ne, samo lepo dodjesh i upoznash se s kim zhelish. :p mislim, nije da smo manijaci, ako i jesmo, zakazhesh susret u centru u po bela dana. e sad, jedino shto mozhe da ti pokvari sve je da smo ruzhni, prljavi i zli. :ppp hhihihi :mrgreen: daklem, valjda ti ne smeta ako je neko bash ruzhan (sad ja kao pripremam teren LoL), a ako ti je neko bash smor... pa, lepo i uljudno se oprostish od ~provoda i brisnesh... uf, shto sam gadna. (8
maaaa, gledaj, ako necjesh ni sa kim da se upoznajesh, nisi debil zbog toga, zaboga. ja ni ne znam kako sam upoznala ovoliko ljudi kad sam sasvim chudna. pola toga se sluchajno desilo. (8

Keeper:
o ne.
muzh :shock:

odoh :lol:

Ne kvari
36.gif
mi
36.gif
romantiku
36.gif

:mrgreen:

bleach:
nema tu herza ili ne, samo lepo dodjesh i upoznash se s kim zhelish. :p mislim, nije da smo manijaci, ako i jesmo, zakazhesh susret u centru u po bela dana. e sad, jedino shto mozhe da ti pokvari sve je da smo ruzhni, prljavi i zli. :ppp hhihihi :mrgreen: daklem, valjda ti ne smeta ako je neko bash ruzhan (sad ja kao pripremam teren LoL), a ako ti je neko bash smor... pa, lepo i uljudno se oprostish od ~provoda i brisnesh... uf, shto sam gadna. (8
maaaa, gledaj, ako necjesh ni sa kim da se upoznajesh, nisi debil zbog toga, zaboga. ja ni ne znam kako sam upoznala ovoliko ljudi kad sam sasvim chudna. pola toga se sluchajno desilo. (8
Nisam ja u fazonu da su svi manijaci, ruzni, zi, prljavi... Nego sam u "strahu" da ako se vidim tako sa nekim da ce mi biti neprijatno, necu imati shta da pricham... :roll: Ono, gluposti...

m znam ja da se ti ne plashish nas (mada bi trebalo :pPp), nego samo tako brbljam uopshte... znash kako, mozhesh povesti josh nekog sa sobom kad idesh da se upoznash s nekim. (8 da bi ti bilo opushtenije... ili, na kraju krajeva, mozhesh se lepo rastati od tog koga god. ako nije mazohista, nije ni njemu do muchenja/smaranja. (8
pazi kad sam se ja tripovala da necju znati shta da radim kad se vidim sa osobom s kojom sam pre toga prichala chitavih godinu dana. i to ne bzvz prichala, vecj zaista... i, na kraju, sve bilo lepshe nego shto sam zamishljala. (: ali, zhelela sam da je upoznam. sve zavisi od osobe... ako ti ne zhelish, ne vredi nishta. (8

bleach:
m znam ja da se ti ne plashish nas (mada bi trebalo :pPp), nego samo tako brbljam uopshte... znash kako, mozhesh povesti josh nekog sa sobom kad idesh da se upoznash s nekim. (8 da bi ti bilo opushtenije... ili, na kraju krajeva, mozhesh se lepo rastati od tog koga god. ako nije mazohista, nije ni njemu do muchenja/smaranja. (8
pazi kad sam se ja tripovala da necju znati shta da radim kad se vidim sa osobom s kojom sam pre toga prichala chitavih godinu dana. i to ne bzvz prichala, vecj zaista... i, na kraju, sve bilo lepshe nego shto sam zamishljala. (: ali, zhelela sam da je upoznam. sve zavisi od osobe... ako ti ne zhelish, ne vredi nishta. (8

bleach:
e da, videla sam i BWFM
SHOCK da ... njega sam i ja zaboravila ... ali to samo zato sto sam ga posredno upoznala ... i to kad sam bila sa Courtney ... (8
Kad_LupimLupim:
Onog baxuza sa muzike!?
ajde nemoj da komentarises ljude koje ne poznajes ... ((;
Tinar:
Nego sam u "strahu" da ako se vidim tako sa nekim da ce mi biti neprijatno, necu imati shta da pricham...
m to su samo tripovi ... uostalom sto kaze Mica, povedi u krajnjem slucaju nekog svog ... uvek se nadje nesto da se prica ... pa cak i da prvi put bude malo bzvz, posle se oslobodite, pa bude extra ... (8 uostalom ako mozes da pricas sa ljudima koje ne znas - upoznas kad negde izadjes ili tako nesto ... zasto ne bi mogla sa ljudima sa kojima bukvalno svakodnevno pricas? D:

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Mislim da, je ova tema malo izgubila značenje sobzirom da je su nama skupovi postali skoro standardna stvar koja se dešava u proseku svake dve nedelje ;) Pfff mrzime da pišem koje sve čoveke poznajem.... previše ih je(al su super... svako na svoj način ;))... :) Samo bih napomenuo Mašu iliti Jah_G|rl prvog moderatora ovog foruma koja me je dovukla na ovo mesto :) I osobu koju sam u principu upoznao pa ondaK došao na forum :lol:

Back