DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

buranija:
Mislim...da je ipak bolje da samo,ako vec hocete,zamenite slike...ipak RL sa forumom nema NIKAKVE veze... :roll:
Ipak...na forumu kazhesh shta hocesh..a i mozh da razmoslish shta cesh da kazhesh...
I do not agree... :roll: Super je ako mozesh preko bilo chega da upoznash nove ljude, a forum je stvarno super mesto za to... Ali, ja se ne upoznavala na ovaj nachin... :roll:

Andrej:
P.S> shta ti bi da se vidish s onim blesavim Fujrerom :lol:
ajde necemo da vredjamo ljude koje ne poznajemo dovoljno ... :p
buranija:
ipak RL sa forumom nema NIKAKVE veze... :roll:
samo 1 pitanje jesi nekoga upoznala/o?
ehm ... me ... me zna prilicno ljudi (8
prvu sam upoznala Courtney i sa njom sam se jedno vreme stalno cula i vidjala ... sad smo malo izgubile trag jedna drugoj :p
zatim ... na certu, tj pre certa DP => Rudy-ja ((: i samo sam ga tada videla .. ):
zatim sam upoznala svima poznatog Keepera :pPppPp
onda child in time zajedno sa gore pomenutim :p sa njom se katkad cujem i vidim ... ako uspemo da se uklopimo (8
na leto ... tj pred kraj skolske godine ... sam upoznala Black_Swan iliti Moon child iliti nasu dragu Teicuuuuuuuuuu (((: nju pa hm ... vidjam :p
onda istog dana Fuhrera i bleach/Milenicu/Malu/belinu ... (8 mislim da komentar za ovo nije potreban ... (8
e sad ... Flame sam prvo upoznala uzivo ... tak' da ne znam gdi da je ubrajam ... uglavnom i nju znadem :p
onda na BF sam upoznala wild_child (((: /me je ponosna :p
pred kraj leta sam upoznala guitar_babe
relativno skoro sam upoznala . . . (to je nick za one koji ne znaju :p)
i sad skoro Electru DDD:
/me je jako ponosna na sva ova poznanstva (((8
vama ovo smaranje nije bilo potrebno ... ali Hu kerzz RASPUST JEEEEEEEEEEE ... :ppPpPp u svakom slucaju poenta svega ovoga je da sam ovde upoznala gomilu super ljudiiiiiiiiii ...
Pozdravljam vas!!

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

e, a zar nisi upoznala guitar_babe mnogo pre no shto kazhesh? ..... jednom kad sam te zvao na mob. bila si sa njom. ili je to bila courtney.... uhmmm. dodjavola. stvarno se josh chujesh sa bojanom? :D pozdravi je ;-)

mortishaaa:
zatim sam upoznala svima poznatog Keepera :pPppPp

"svima dobro poznatog"? prskash od sarkazma :pPp
i jedino si se kod mog imena isplazila :pPppPp

Keeper:
e, a zar nisi upoznala guitar_babe mnogo pre no shto kazhesh? ..... jednom kad sam te zvao na mob. bila si sa njom. ili je to bila courtney.... uhmmm. dodjavola.
eh sta bih ja bez tebe :p u pravu si ... upoznala sam je pre ... ali ne mnogo pre ... samo wild chil i guitar_babe treba da zamene mesta ... nije bila mnogo velika razlika (8 ne mogu da menjam (8
Keeper:
stvarno se josh chujesh sa bojanom? D: pozdravi je ;)
jep ((; hocu ... hvala :p
Keeper:
"svima dobro poznatog"? prskash od sarkazma :pPp
i jedino si se kod mog imena isplazila :pPppPp
svasta!! sta ti pada na pamet!! (8p ' ti smeta nesto?? :pPPpPpp
ako odgovaras prebaci na ~za nas ... (8

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

O.K.
Nemojte me odmah napadati...
Ali ipak se drzhim toga da kad nekog upoznash u RL...da nema veze sa onim iz Foruma...
Chast izuzecima....[meni]
Ajd da ne laskam sam sebi.... :x

Nemam nishta protiv toga...
Ko voli nek izvoli....
Mislim to PP... :roll:

Back